Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počelo žigosanje: čipovanje zaposlenih u Švedskoj  (Pročitano 13302 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Ja dobih svakakva obaveštenja da sam paranoik, preljubnik, mutan tip, ksenofob i hejter, ali i dalje ne dobih odgovor na pitanje koja je svrha, poenta čipa u ljudskom telu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Привјеске, наруквице, огрлице мош заборавиш, ово не.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Pa dobro, to smo utvrdili. Da je idealno za lenje i nesposobne. Ja reko da li možda ima neki konkretan razlog odnosno objašnjenje kako će ovo da pomogne čovečanstvu.

Ako nema... ako smo zaista došli dotle da je napor da se nosi kartica od 2 grama... Dobro, ništa. Samo napred. Ali što ostati samo na ovome? Ajde da razvijemo neku novu udobnu generaciju katetera, da mogu ljudi da se olakšaju a da ne troše vreme i vodu na odlazak u WC. I da pritom bude udoban i kompaktan ispod odeće, da ga nose ljudi na posao. Jer manje odlaska u WC znači više vremena za sebe. Zamisli godišnje uštediš dva sata vremena i čak par evrića jer ne puštaš vodu svaki put nego samo kad prazniš kesu. Ili ista stvar samo za creva. Eeee to bi tek bilo do jaja, svake godine se uštedi par dana koji bi se potrošili na odlazak na prestol, pa se uštedi i i mnogo para jer ne bismo morali da kupujemo toalet papir. A i ergonomičnije je, ne troši se energija na sedenje i ustajanje. Doduše postoji već nešto slično ovome, i pomalo je gadno, ali ja mislim da može da se usavrši tako da bude praktičan prozivod za svakodnevnu upotrebu.

A, šta kažete? Jel da da su super ideje?

Mislim, mogućnosti koje nam se sad otvaraju su kao i ljudska glupost... neograničene. Skajzdlimit.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2015, 00:30:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Ја са собом ретко носим личну...и мислим да већина тако ради...односно носи баш кад треба...

Мој буразер изгубио пасош и личну више пута па онда морао подносити захтев за нову па поново плаћај...па чека месец дана...

Ово је ко створено за њега. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
@ hkj

А бате јесте те погодио овај чип  Smile  Smile Ни прво, ни задње помодарство у низу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Ja jedini put kad sam izgubio nešto je bilo 2005. kad sam izgubio novčanik. I to je sve. Od tada imam naviku da par puta dnevno odvojim sekundu da proverim džepove i torbu, i mislim da mogu da živim sa tim strašnim teretom i cenom koju plaćam time. Ako sam dobro izračunao, na to sam za ovih deset godina potrošio jedan sat vremena i 3650 kalorija. Ne znam za druge, ali ja mogu da živim sa time.

Warez - Al ček čoveče kako bez lične, šta ako te startuje murija?

А бате јесте те погодио овај чип  Smile  Smile Ни прво, ни задње помодарство у низу.

Više me iritira ljudska glupost i predstavljanje lenjosti i srozavanja ljudi kao nešto ekstra. Mada dobro, nije prvi put da ceo svet ispašta zbog budala. Još kad se uzme u obzir da budale danas čine ogromnu većinu...

A što se tiče mojih predviđanja o tome kako će se ovo upotrebljavati, evo iskreno se nadam da grešim. Videćemo za deset godina.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2015, 00:47:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
Više me iritira ljudska glupost i predstavljanje lenjosti i srozavanja ljudi kao nešto ekstra
Како да разграничиш шта је љеност, шта не? Неки мисле да и веш машина подстиче љеност.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.91
Mislim da ipak postoji neka drastična razlika između izmišljanja veš mašine da se triput nedeljno uštedi dosta energije i nekoliko sati vremena... i trpanja stranih tela u sebe da bi se uštedelo 20 minuta i 200 kalorija godišnje.

Uostalom, kao što rekoh, samo neka oni u bliskoj budućnosti ostave opciju da oni koji neće čip mogu da koriste kartice... i to je sve što se mene tiče.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
20 минута по 20 минута, набере се...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.