Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pocelo sudjenje simpatizerima Nacionalnog stroja  (Pročitano 16329 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
„Stroj“ preplašio učesnike tribine

NOVI SAD - Pred novosadskim Okružnim sudom juče je nastavljeno suđenje 17 mladića, pripadnicima „Nacionalnog stroja“, koji su prošlog novembra upali na antifašističku tribinu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, vređali i napali pojedine učesnike. Grupa je optužena za širenje rasne, verske i nacionalne mržnje.

Saslušani svedoci, uz napomenu da je upad na fakultet izazvao strah prisutnih na tribini, svedoci su kao vođu ove grupe označili prvooptuženog Gorana Davidovića Firera.

- Davidović se ponašao kao vođa. On je upućivao uvrede profesoru Milenku Peroviću, a dvojica mladića su podizala ruke u znak nacističkog pozdrava - rekao je novinar Dinko Gluhonjić.

Ilija Kuzmanović, koji je snimao tribinu za dokumentaciju Antifašističke organizacije, napomenuo je da ga je Davidović ometao u snimanju. On je potvrdio i da su do organizatora stigle nezvanične informacije da bi te večeri pripadnici „Nacionalnog stroja“ mogli da organizuju upad, ali ne na na fakultetu već na koncertu koji se održavao u klubu „Gradilište“.

- Tribina nije bila prijavljena fakultetu, niti policiji, jer to nije obavezno. Kada se dogodio upad grupe mladića koja je sebe nazivala „Nacionalni stroj“, pozvala sam telefonom policiju, jer sam strahovala da su učesnici tribine ugroženi - svedočila je i Marija Kleut, dekan Filozofskog fakulteta, napominjući da protiv studenata koji su učestvovali u incidentu nije vođen disciplinski postupak.

Suđenje se nastavlja danas saslušanjem svedoka, a u četvrtak je najavljeno saslušavanje veštaka i pregled video snimka.

H. D.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koliko mrzim ove iz nacionalnog stroja toliko mrzim i one sa komunjarske tribine sto ih bar ne premlatise dobro da one smrdljive komunjare prodju sa telesnim povredama onda ove idiote strpamo 3-4 god na robiju i svi zadovoljni ovako pravimo cirkus oko nicega koliko mi je drago sto ce ova stoka u zatvor toliko sa tuzan jel oni nisu dobili batine a ovi ce dobiti smesne kazne od po 1 mesec robije i nesto uslovno!
koliko su fasisticke ideje opasne i treba hapsiti te ljude u istoj meri su opasne i marksisticke!
a ovaj proxy stvarno neznam kakve veze ima sto je gorivo 80 dinara sa ovim cena goriva zavisi od svetske cene nafte i neznam kakve veze imaju likovi sto peru pare sa ovim ja i slicni meni i buduci i sadasnji investitori koji od srbije mogu da naprave modernu razvijenu drzavu se plase od ovakvih i njima slicnima mene niti ce taj ko pere pale niti taj koga ti nazivas kriminalcem iako nemas nikakve dokaze za to da dira za bilo sta niti ce da pise po zidovima grafite ni da lomi necija kola dok vec ovi tvoji ljubimci mogu i te kako da nastete normalnim ljudima da im polome auto da im razbiju glavu da izvrljaju coveku kucu itd zato samo ostro sa svinjama i sto bi reko onaj lik iz filma 3 karte za holivud udri milicijo moja samo udri goveda kad sam pre neki dan pricao onavijacima i maloletnicima koji ispravno dobijaju batine od policije mnogi me optuzivase kako podrzavam miliciju koja bije nevinu decu e sad ta nevina deca kad npravise sranje u cacku svi ti sto me optuzivase prvi im jekomentar bio sta radi milicija eto sta radi pije kaficu nece da bije nevinu decu da su bili pametni zandari pa da ne dodju na utakmicu pa da izbije sranhe sirokih razmera i onda da izdaju saopstenje zbog toga sto smo bili nevinu decu u pioniru mi vise decu ne zelimo da diramo i zato nismo ni dosli na utakmicu a vi uzmite pa se sad slikajte sa tom nevinom decom a micemo da gledamo i da se smejemo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
srkich govnaru jedan smrdljivi mars iz Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Gecko 20060929
mob
Apple 15
gospodine partizanu, obratite paznju na izrazavanje ili ce vas boravak na forumu biti veoma kratak...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ono što je meni u najmanju ruku nelogično to je da mi imamo neonaciste, a imamo ih i to je valjda svima nama jasno.  Dakle, mi imamo srpske neonaciste koji zagovaraju i vole istu onu ideologiju po kojoj su svi slovenski narodi (dakle i Srbi) morali da budu iskorenjeni zarad životnog prostora nekog drugog.  Dakle, nastranu što je širenje mržnje krivično delo i zlo samo po sebi, nego što je totalno nelogično imati u redovima svog naroda pripadnike ideologije koja je nad tim istim narodom počinila genocid.  Na stranu svi milioni Jevreja i drugih naroda, slovenski narodi su postradali stravično od tog istog nacizma, pri čemu smo mi od glavnog saradnika nacista preživeli 1.000.000 ubijenih u Jasenovcu (na način koji ne pamti nijedna ideologija, narod i država), plus što je u samoj Srbiji streljano i ubijeno toliko naših (i četnika i partizana, i komunista i nekomunista)... Dakle, meni je šokantno i prosto neverovatno da mi u našim redovima možemo da imamo neonaciste... 
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa to je isto kao da crnci budu clanovi kkk!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia ispo iz modu
koliko mrzim ove iz nacionalnog stroja toliko mrzim i one sa komunjarske tribine sto ih bar ne premlatise dobro da one smrdljive komunjare prodju sa telesnim povredama onda ove idiote strpamo 3-4 god na robiju i svi zadovoljni ovako pravimo cirkus oko nicega koliko mi je drago sto ce ova stoka u zatvor toliko sa tuzan jel oni nisu dobili batine a ovi ce dobiti smesne kazne od po 1 mesec robije i nesto uslovno!
koliko su fasisticke ideje opasne i treba hapsiti te ljude u istoj meri su opasne i marksisticke!
a ovaj proxy stvarno neznam kakve veze ima sto je gorivo 80 dinara sa ovim cena goriva zavisi od svetske cene nafte i neznam kakve veze imaju likovi sto peru pare sa ovim ja i slicni meni i buduci i sadasnji investitori koji od srbije mogu da naprave modernu razvijenu drzavu se plase od ovakvih i njima slicnima mene niti ce taj ko pere pale niti taj koga ti nazivas kriminalcem iako nemas nikakve dokaze za to da dira za bilo sta niti ce da pise po zidovima grafite ni da lomi necija kola dok vec ovi tvoji ljubimci mogu i te kako da nastete normalnim ljudima da im polome auto da im razbiju glavu da izvrljaju coveku kucu itd zato samo ostro sa svinjama i sto bi reko onaj lik iz filma 3 karte za holivud udri milicijo moja samo udri goveda kad sam pre neki dan pricao onavijacima i maloletnicima koji ispravno dobijaju batine od policije mnogi me optuzivase kako podrzavam miliciju koja bije nevinu decu e sad ta nevina deca kad npravise sranje u cacku svi ti sto me optuzivase prvi im jekomentar bio sta radi milicija eto sta radi pije kaficu nece da bije nevinu decu da su bili pametni zandari pa da ne dodju na utakmicu pa da izbije sranhe sirokih razmera i onda da izdaju saopstenje zbog toga sto smo bili nevinu decu u pioniru mi vise decu ne zelimo da diramo i zato nismo ni dosli na utakmicu a vi uzmite pa se sad slikajte sa tom nevinom decom a micemo da gledamo i da se smejemo!

ahahahahahahahahahHAHAHAHAHAHAHAHhahahahahahHAHAHAHAHAHhahahahahHAHAHAHAHhahahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Ono što je meni u najmanju ruku nelogično to je da mi imamo neonaciste, a imamo ih i to je valjda svima nama jasno.  Dakle, mi imamo srpske neonaciste koji zagovaraju i vole istu onu ideologiju po kojoj su svi slovenski narodi (dakle i Srbi) morali da budu iskorenjeni zarad životnog prostora nekog drugog.  Dakle, nastranu što je širenje mržnje krivično delo i zlo samo po sebi, nego što je totalno nelogično imati u redovima svog naroda pripadnike ideologije koja je nad tim istim narodom počinila genocid.  Na stranu svi milioni Jevreja i drugih naroda, slovenski narodi su postradali stravično od tog istog nacizma, pri čemu smo mi od glavnog saradnika nacista preživeli 1.000.000 ubijenih u Jasenovcu (na način koji ne pamti nijedna ideologija, narod i država), plus što je u samoj Srbiji streljano i ubijeno toliko naših (i četnika i partizana, i komunista i nekomunista)... Dakle, meni je šokantno i prosto neverovatno da mi u našim redovima možemo da imamo neonaciste... 

Da... bravo.. apsolutno se slazem...
Podrzavajuci i podrazavajucu naciste, ti ljudi prakticno pljuju po svim onim srpskim i drugim zrtvama...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
pa nisu oni nemachki nacinal-socijalisti nego srpski (slovenski)  Smile :mrgreen:oni se bore za svoj narod i rasu . shto se tiche jasenovca malchice ste preterali (jer srba u tadashnjoj banovini hrvatskoj jeste bilo negde oko 1 milion ali nisu svi istrebljeni) . sve u svemu ,mi srbi smo daleko vishe ubijani od strane komunista i od nashih takozvanih saveznika amerikanaca i britanaca .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
slovenski nacionalisti... sta jos u zivotu necu cuti...  Smile
i obrnuta svastika je stari slovenski simbol, zar ne... a, "Zig heil!" je pozdrav sa zajednickom slovenskom osnovom...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.