Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pobednici na Evropviziji 2006 - bruka ili prava stvar  (Pročitano 21610 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 5s
But if you thought that rocked, you ain’t seen nothing yet. It’s the turn of Lordi, the monstrous hard rockers from Finland. The eponymous lead singer Mr. Lordi has miniature skulls on his kneecaps whose eyes light up red, his microphone is attached to the handle of a battleaxe and he has devil horns protruding from his head. It’s not exactly Abba. Despite their frightening appearance, there’s something really likeable about the group and the crowd really warm to them… and are warmed by them! There’s so much fire on stage, the temperature in the arena rises several degrees.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K508i
aj jos bolje pitanje je kako komentarisete da su Finski glasaci dali 10 poena Bosancima Smile Smile Smile

pa svidela im se pesma. Smile

nema nas puno ovde. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
Dobili su toliko poena jer su vecina glasaca mladi ljudi. A i metal muzika je takvog karaktera, idolskog, tako da mnogi mladi su poletili za moblinim da sto pre daju glas. A nece deca ni stariji ljudi, koji cine dobar deo gledalaca Eurosonga slati poruke. Mladi su i ranije sigurno bili vecniski glasaci, ali kada se pojavila jedna ovakva pesma, logicno je bilo kakav ce biti ishod.

Da su nastupali grupe poput Kreatora ili vec kojih ne znam heavy metal bandova, pokupili bi od svih zemalja po 12 poena. Jasno je meni to.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2006, 02:38:03 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

If you're feeling down depressed and lonely...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n-gage classic
znam je ja. i ona je. pa zar niste videli kako joj kipi ispod pazuha, pa malo ka pozadi.
mislim, salu na stranu, ali stvarno se dere k'o magare. Smile
a i nije bila jedina...
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Meni su se najvise svideli Elena Risteska - Ninanajna, i naravno od Haria-Lejla Smile. Zao mi jesto nasi nisu ucestvovali  Smile  Ludi letnji ples bi rasturio one monstrume (lori ili kako vec Smiley 1 )... Ostale pesme su bile prilicno dobe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

If you're feeling down depressed and lonely...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n-gage classic
ludi letnji ples ???
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Apple Iphone 5s
flamingosi bi bili ko oni we are the winners of eurosong pa su izdusili od monsters
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Da Flamingosi-Ludi letnji ples! Ne mislis valjda da bi poslali No name na Evroviziju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1279
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
flamingosi bi bili ko oni we are the winners of eurosong pa su izdusili od monsters
Neslazem se bas, mislim da bi dobro prosli! Ne mozes ih poredis sa onim Winersima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
Ludi letnji ples me podseca na onu "Brazil" koja nas je osramotila 1991, mozda bi usli u prvih deset, ali ne bi ostvarili visok plasman. Sledece godine treba da posaljemo Dza ili Bu, i sigurno cemo pobediti.

Problem je taj sto vise ne mozes normalno sedeti kod kuce i kometarisati ova je dobra, ova nije, nego je postalo opasno i po zivot gledati, jer nekome je mozda skocio secer, a neko je zaradio i visok pritisak gledajuci lordije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.