Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pobednici na Evropviziji 2006 - bruka ili prava stvar  (Pročitano 21557 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
OS
UNIX
Browser
Opera 8.54
kako je samo rekao ovo nije trijumf samo Finske ovo je trijumf rock muzike

Apsolutno.

E pa gospodo fenseri i ostala gay i narodnjacka populacijo , predstavljamo vam nesto sto je trajno , nesto sto nema ograniceni rok trajanja poput Ruslane,Stoje,Sertab Erener i Bore Drljace.
Kome se ne svidja ovakva muzika ne mora niko da je slusa jer niko nije primoran da je slusa Wink

Kako god bilo - they are the winners , tako da vidimo se u HELLSINKI 2007  Smile Fell the real rythm  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guns N' Roses forever

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2920
Zastava Arandjelovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
konacno jedna dobra stvar da se dogodi na Euroviziji..........
IP sačuvana
social share
"All men betray, All lose heart! I don't want to lose heart!......I want to believe"

"Music is subjective, GNR are more than just music. Those who have been riding along may know that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
izgleda da je chovechanstvo dovoljno sazrelo da svoj glas vishe ne daje raznoraznim polugolim pevaljkama svih vrsta ili bljutavim pseudo-sentimentalnim shatro-umirucim pevaljcima ... i kod nas ce to da shvate ,ali za jedno 10-15 godina ako budemo imali srece  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ne mogu da verujem,navijao sam za njih,ali sam mislio da ce da se kolju sa onim WE ARE THE WINNERS za zadnje mesto,najzad nesto normalno da pobedi,slazem se da je pesma komercijala posto i sam slusam METAL I HC,ali to se na ovom sranju od festivala i trazi.A to da EV gledaju mala deca,pa ja bih vishe voleo da mi se deca maskiraju ko LORDI,nego da snimaju Home Video ko gospodjica Afrika paprika.To je prava zika malo agresije i to,a ne ona zalopojka od HMH,ili ona profuknjaca Moldavka sto je pevala gola,a o Severini ne treba ni trositi reci,mogla bi sa svojom pesmom da uspavljuje decu sa Daunovim sindromom.To je moje vidjenje, mada ko j**e EV,bar mi Srbi imamo preca posla(finansije,represija na sve strane).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Apple 15
Sjajno!

Kakva bruka.. nema ni B od bruke...

Ni ovo nije nesto posebno produhovljeno, ali nije pobedila neka smaracka balada ili debilna hop-cup pesmica...  Smile

U ostalom... kakva je bila konkurencija, dalo se i za ocekivati... Ovo je ubedljivo najogra Evrovizija u protklih par godina...  Smile

Inace.. ne bih bas toliko ni kovala u zvezde... mislim.. ne bi oni ucestvovali da nisu ocekivali neku... hm.. finansijsku korist od svega toga... a i da li se meni cini ili se ono cuje "Poison" u refrenu...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2006, 08:35:50 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

prosimpsonovski orijentisana

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 366
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung x700
Sad kad je konacno pobedio neko ko je zasluzio, sad se odjednom svi ljubitelji Granda, Pinka, Harija, Severine i ostalih kretena bune....kao, mnogo im je strasno da gledaju, kao, think of the children?! Molim vas....mislite li vi na decu kad se vrte kao sve one pevaljke pred Sasom Popovicem, i kad se kao kurvice setaju gradom da bi upecale bundu od nerca??? Smile Smile Smile

Poslusajte Lordi, AKO znate engleski....

Satanisti??? Vama je satanista svako ko vam se ne svidja.....

Konacno su se probudili i glasali pravi ljudi, a vi ih nemojte slusati ako bas toliko vredjaju vase ciste duse, nego slusajte Severinu..... Smile

Bravo Lordi!!!  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I Am-oK, if I Am-oK, you see...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neki lik je obecavao , da ce da se odseli iz finske ako pobede . Drago mi je zbog njega .

http://www.nytimes.com/iht/2006/04/24/world/24finn.html

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Samsung ZM60
a i da li se meni cini ili se ono cuje "Poison" u refrenu...  Smile
imas text pesme pa pogledaj....

ali mislim da gresis  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 378
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson xperia
Ovih nagrda i nakarada smo mosli da im posaljemo pun vagon sa Pink TV, i ne bi morali da stavljaju maske.
Al' ko bi se setio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Konacno da pobedi nesto drugacije... Bravo majstori!!!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.