Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 17:54:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pluton  (Pročitano 140868 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pluton – šta morate promeniti kod sebe

IV polje
Ukoliko se ovde nađe Pluton, govorimo o markantnoj poziciji. Sa takvom pozicijom čovek bi trebalo da proda stan u kome živi. Nekada ukazuje da je u toj kući neko ubijen ili da se nad porodicom vije neko prokletstvo. Ukoliko je jako dobro postavljen sa Suncem ili Jupiterom može da označava zlato koje je zakopano u kući ili u podrumu.
Ukoliko je u kontaktu sa Plutonom i Mars u podrumu je skriveno oružje. Nekada može označavati opasnost u ranim danima.
Da bi se situacija poboljšala, kuća bi trebalo da se nalazi blizu reke ili da ima bunar u dvorištu.
Nekada ukazuje na smrt roditelja u ranom detinjstvu osobe.

True,true.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

fist of zen

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3334
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@Bhn
Pa, zar imas zlato u podrumu?
Daj, sto me ne zoves u goste?!  Smile

I meni je pluton u 4. ali ga uopce ne nalazim u opisanom Smile
Vjerovatno jer je umetnut Smile
IP sačuvana
social share
Varljive su zvjezde u ochima, a ne one na nebu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Once upon a time, In a land far away ....

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2333
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Tel.Me 
Pluton je najsporiji planet u Sunčevom sustavu, pa se nad jednom kućom nalazi godinama, no ne djeluje uvijek, a da bi djelovao mora imati više jakih aspekata. Kada djeluje, to područje nad kojim se nalazi je spremno za radikalne promjene. Pluton ruši postojeću strukturu do temelja da bi ponovno gradio. Njegovo rušenje zna biti okrutno i bolno. Inače je simbol za arhaična stanja psihe, kriminalistiku, psihologiju, sadizam, okultizam, nasilne promjene, zločine, uspone u trenutku kada sve izgleda izgubljeno, vrhunske moći, rat.

Pluton Ključna riječ: eliminacija.
Pluton nas potiče na to da svoje probleme iznesemo na vidjelo. Ljudi se često odlučuju na psihoterapiju kad on djeluje na njih ili pak uvode drastične promjene. Možemo se naći pred zidom koji nam zaklanja vidik; potom, kada planet prestane utjecati na nas, put pred nama je čist. Jedan kolega kaže da Pluton stvara prepreke - a to zaista i čini, naročito u psihološkom smislu riječi. Ovaj planet ima jak financijski prizvuk; pažljivo ispitajte ulaganje i osiguranje. Pluton je možda nekoć bio Neptunov satelit - oni svakako imaju zajedničke astrološke temelje.
PLUTON - Najudaljeniji, najmanji, ali najgušći planet koji podsjeća na Novu tj. razaranje i stvaranje. Predstavlja najdublju životnu transformaciju i najdublje nesvjesno u nama.
Tranzit Plutona obično počinje raščlanjivanjem strukture, a tek onda na tom mjestu, kreira novu. Tipični plutonovski proces je raspadanje jednog nivoa, praćenog novim životom iz drugog nivoa tj. novi život koji proizlazi iz smrti starog. Radi se o radikalnoj transformaciji duboko nesvjesnih destruktivnih uvjerenja koja su stečena još u najranijoj životnoj dobi te ja zato potrebno jako puno vremena i boli da bismo se toga oslobodili. Proces podsjeća na gnojenje rane - bolno nakupljanje gnoja kroz koji se oslobađa sav otrov da bi na kraju rana potpuno zacijelila.
Ovisno o polju i natalnim planetima koje Pluton tranzitira, isktustva se proživljavaju kao vrlo žestoka, neminovna i sudbinska. Kako se radi o vrlo moćnoj i neumoljivoj energiji, može donijeti trajno oslobođenje od starih strahova koji su gotovo cijeli život do tada bili prepreka za kvalitetu življenja, zapravo pruža jednistvenu životnu priliko za potpuno oslobođenje od ograničenja koja smo si sami nametnuli. No, ako nailazi na ustrajan otpor, koji graniči s opsesijom, može ukazivati na potpunu destrukciju određenog životnog područja, samo dno života, figurativnu smrt jednog dijela osobnosti pa čak i samu fizičku smrt. U smrt, češće metaforičku, nosi one naše negativna životna uvjerenja kojih se na drugi način ne bismo mogli riješiti. Energija planeta kojeg Pluton tranzitira postaje izvor promjene i transformacije. I najčešće je uvijek netko protiv tih promjena - mi sami ili naša okolina. Zato nas tranzitni Pluton može uplesti u ozbiljnu borbu moći s drugima u vezi tih promjena - što neće olakšati život, ali će pojačati efekte učenja.
Tranzit Plutona obično se najprije osjeti kroz dolazak neke osobe koja na nas ima vrlo moćan utjecaj.Ta osoba drugima uopće ne mora djelovati moćnom, ali "ono nešto" što se ne može objasniti vrlo moćno djeluje na nas i tako mijenja naš život. Ili može doći preko neke životne okolnosti koja je emotivno vrlo nabijena: smrt voljene osobe, iznenadni materijalni krah i sl. Kako Pluton tranzitira određene točke, to je znak da na tom području treba napraviti radikalne transformacije. Pluton nikada ne priznaje polurješenja, niti tako lako "pušta" i nakon što njegov tranzit jednom prođe. Zato se nije uputno samo prepustiti stihiji plutonovske destruktivne energije i pustiti da sve razruši - jer najvažniji dio toga procesa je zapravo u ponovnoj izgradnji i rekonstrukciji. Umjesto nepotrebnog i neefikasnog trošenja energije na ljutnju, bijes, strah ili grčeviti otpor promjenama, svu svoju energiju treba čuvati i usmjeriti na konstruktivno djelovanje. To se kasnije može pokazati kao pravo otkriće tajanstvenog zakopanog blaga.

Izvor- Astroaurora
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 53
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav svima, molim vas da mi odgovorite, moj PLuton je u 4-oj kuci u Vagi (malo me uplasilo ovo tumacenje za Pluton u 4-oj). U konjukciji je sa Mjesecom koji mi je vladar prve kuce...ako bi neko mogao da kaze posto mi se cini da je znacajno....na neki ancin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uf, meni je Pluton u 12. kuci, u Skorpiji. Nesto mi se sve cini da to i nije bas neka najsrecnija kombinacija. Sta vi kazete? Inace sam Vaga, podznak Skorpija.
« Poslednja izmena: 13. Avg 2007, 15:59:58 od magic85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pluton : 11 kuca u Skorpiji (pise Dom. ako je to domicil)...

Neki tumac ovde ? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Moj je u trećoj!
  Ali često ga osećam u drugoj Smile

« Poslednja izmena: 14. Avg 2007, 21:36:33 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pluton : 11 kuca u Skorpiji (pise Dom. ako je to domicil)...

Neki tumac ovde ? Smiley

Tebi je Pluton vladar XII kuće, jer ti je vrh XII u znaku škorpiona.
Tajne organizacije, poznanici mogu biti kriminalci ili tajanstvene ličnosti, prijatelji mogu postati neprijatelji kao što i neprijatelji mogu postati prijatelji.
Pluton je u znaku škorpiona u svom sedištu, domicilu...dakle tu se odlično oseća.Tu su sve njegove osobine maksimalno izražene. Nadrilekari, vidovnjaci, magnetični ljudi, mogu imati Plutona u škorpionu ali i anarhisti, teroristi, vojna i sl. zanimanja...
Pluton u XI polju govori da su tvoji prijatelji možda nasilni, opasnih zanimanja, čudaci, kriminalci... Rekla bih da si ti ličnost koja sebe dovodi u teške antagonizme sa prijateljima, od prijatelja praviš neprijatelje i sl.
Imaš Pluton trigon Mesec taj aspekt donosi neobičnu intuiciju i kontakt sa podsvešću. Ovo je dobar aspekt za psihijatra, lekara uopšte. On daje i ljubav prema vojnim i opasnim zanimanjima, veliku maštu, strast ka kolekciji oružja...
Mars kvadrat Pluton daju nasilnu, fanatičnu, opasnu prirodu ili deo karaktera okrenut ka zlu, razaranju... Donosi potrebu za nasiljem, govori o opasnosti od oružja, vatre..o mogućim napadima i sukobima sa kriminalcima, fanaticima..ali i sa policijom.
Da li je tvoj otac imao u mladosti pretnju smrću ili opasan napad iz pištolja ili puške?
Jupiter trigon Pluton daje jedinstven aspekt za bogaćenje, ovaj aspekt je neizbežan kod većine milijardera ..bogatstvo može doći i od nasledstva, ili kriminala...

Imaš zanimljivu situaciju...tebi je vladar XII u XI a vladar XI u XII
Ovo drugo opet govori da ti tvoji prijatelji mogu postati neprijatelji..neki od njih mogu završiti u zatvoru..

Eto nešto malo, početnički..a neko iskusniji će ti reći preciznije, više  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ja imam Plutona u Skorpionu na 9.stepenu u 12.kuci...od aspekata imam Sunce sextil Pluton, Mjesec sextill Pluton i Neptun sextil Pluton..inace natalna mi je u indexu na 7.str..pa ako netko moze bolje pogledati i protumaciti.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sta znaci tranzit plutona preko sunca koje sve promene donosi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 17:54:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.741 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.