Ма бре нек нама свима прво врате оно што је отето од стране комунитса 1945 ... јој па моји би прогледали ...ал неће говеда ...
Citat
pa kako su knin evakuirali tako su i cijelu tkz.krajinu evakuirali pa koga smo to mi ubijali ako su vec svi bili u srbiji ili bosni ponovno pitanje KO JE OVDJE LUD
ти очигледно јер ја треба да те учим Хрватску географију, ја о Славонији - ти о Книснкој крајини! Уосталом таква је ситација била у Книну, по околним селима и мањим местима није било тако фино, јер је било доста будала у ХВ који су били жељни крви,силовања и пљачке иако је већ била договорена предаја Крајине! Због тога је, између осталог Анте у хагу ... немој да мешаш бабе и жабе ...
je sad mi je sve jasno u slavoniji ste popusili u vojnoj akciji bljesak pa po onoj u strahu su velike oci kad su vas snage unprofora obavijestile da hrvati spremaju akciju i napad na tkz.krajinu od straha ste se pokupili i otisli i jbga svaka akcija koju ste izgubili je masakar i genocid a to sta je ante u hagu malo bolje prati pa ces vidit da baratate sa krivotvorinama i montiranim filmovima sta jos reci vise srece drugi put
@tiger u Hrvatskoj je prema popisu 1981 godine zivelo 531502 Srba a 2001 godine 201631 i ako se uzme u obzir sto ti kazes da je Hrvatska puno ucinila na planu povratka i da se koliko ono rece 120000 ljudi vratilo onda je iz Hrvatske tokom rata proterano 450 hiljada Srba evo malo matematike
je sad mi je sve jasno u slavoniji ste popusili u vojnoj akciji bljesak pa po onoj u strahu su velike oci kad su vas snage unprofora obavijestile da hrvati spremaju akciju i napad na tkz.krajinu od straha ste se pokupili i otisli i jbga svaka akcija koju ste izgubili je masakar i genocid a to sta je ante u hagu malo bolje prati pa ces vidit da baratate sa krivotvorinama i montiranim filmovima sta jos reci vise srece drugi put
шта да ти кажем ... нађи неку будалу па њој просипај те јефтине пропагандне флоскуле које си учио на ХРТ током деведестих, ја се са тобом нећу прегањати ни око хрватских а ни око српских злочина јер си очигледно особа која само жели провокацију а не конструктиван и цивилизован разговор! Срећа па нису сви тако оперисани као ти, све вас је мање како у Хрватској тако и у Србији ... то је добро!
« Poslednja izmena: 12. Apr 2008, 18:02:39 od bambyle »