Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pljackao devojke u centru Beograda  (Pročitano 3688 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Bf, sto tebe toliko boli kada neko od tvojih napadne neku devojku?

Ok, ti si prevazisao taj stadijum, uklopio se u nase srpsko drustvo, izgleda i skolu uspeo da zavrsis... nemoj mrzeti one koji se nisu snasli kao ti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
I ponovo si apsolutno si u pravu... jebi ga, nikako ne može da se poredi fizički nasrtaj radi pljačke posle čega je život žene uništen i prodavanje narkotika klincima. Narkotici za razliku od fizičkog napada dižu na sedmo nebo...  Oni da uništavaju život? Taman posla...
Valjda ti je jasno da nije isto kad neko svesno i dobrovoljno unistava svoj zivot i kada se unistava zivot osobe ciji je jedini greh sto se nasla u pogresno vreme na pogresnom mestu. Ako ti to nije jasno i ako tu ne vidis razliku onda nemamo sta da pricamo.

U pravu si, agaaaaaaain... nemamo o čemu da pričamo.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jel nacisto, što te nema na ovim temama?

http://forum.burek.com/ubica-tugovao-i-izjavljivao-saucesce-porodici-zrtve-t540231.10.html

http://forum.burek.com/trostruko-ubistvo-i-samoubistvo-u-surcinu-t539541.20.html

« Poslednja izmena: 02. Apr 2011, 17:26:58 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Zato sto ga zabole za zrtve, njegov fetis su zlocinci... sto nije ni cudno, kad mu je ideoloski vodja bio najveci zlocinac u istoriji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
Svako pise onde gde hoce i svako ima pravo na svoje misljenje. Zasto mora svaka tema da se pretvori u razglabanja koja po pravilu nemaju veze sa temom?

Kakav god da je BF-ov motiv za postavljanje ove teme, cinjenica je da se desio zlocin. Evo ja licno uopste ne volim cigane i osecam se neprijatno kad su u mojoj blizini, odmah se hvatam za dzepove da proverim da li su mi tu novcanik i mobilni. Ne mrzim ih ali ih ne volim. Da li me to cini nacistom? Smeta mi kad cigane nazivaju srbima, jer u tom slucaju mi nije jasno postojanje romske zajednice koja nastoji da pruza obrazovanje ciganima na ciganskom jeziku, imaju svoje radio stanice i slicno.

Kao sto rekoh, zlocin je zlocin, mozete da ga osudite ili ne, samo je glupo sto se na tri strane razglaba o BF-u i njegovim motivima postavljanja teme. Gde su sada postovi tipa: "Tragedija", "Strasno", "Osuditi skota", "Odmah kastriranje" i sl.? Nikome nije cudno sto se osoba x seta gradom i gadja devojke kamenom u glavu?

Naravno, takodje nije cudno sto je to "mladic", nije huligan, nije razbojnik, nije narkoman, nije prestupnik koji je vec poznat policiji po slicnim delima, vec mladic?

Uhapšen napadač devojaka sa Dorćola

U Beogradu uhapšen mladić koji je napadao i pljačkao devojke na teritoriji opštine Stari grad.

Reč je o Abduramanu Mefailovu (22) i kako se navodi u saopštenju MUP-a, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništva.

Osumnjičeni je u periodu od 17. do 20. marta ove godine, u večernjim časovima, prilazio devojkama i upotrebom fizičke snage i kamena udarao ih u glavu, a kada bi pale na tlo, nastavljao je da ih udara rukama i nogama po telu.

Na taj način je od devojaka uzimao novac i druge vrednosti.

Osumnjičeni će nakon zadržavanja, uz krivičnu prijavu biti priveden dežurnom istražnom sudiji Prvog osnovnog suda u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

Izvor: B92
« Poslednja izmena: 02. Apr 2011, 18:11:05 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Na tim temama me nema zato sto nemam obicaj da postujem kometare tipa 'strasno' ili 'uzas'.

Inace samo da vas podsetim, cela ova prica je pocela tako sto je Buki pokusao da uporedi ovaj zlocin sa dilerima koji prodaju drogu maloletnicima. I ja sam pokusavao da vam objasnim razliku izmedju ta dva zlocina. I stvarno ne kapram kako to sto ja ne posecujem neke teme treba da dokaze da su dileri i pljackasi zena na ulici ista stvar. I ne znam odakle potreba za onim etiketiranjem ali dobro, valjda u nedostatku argumenta mora da se malo skrene prica na drugu stranu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Citat
Ne mrzim ih ali ih ne volim. Da li me to cini nacistom?

Ne cini te,

Ali velika je razlika izmedju BF-a i tebe. On je cinjenicno rasista i poklonik naci ideologije. A ja imam pravo da se gadim takvih i to jasno i kazem, kao sto on to jasno moze da kaze za sve koji njemu smetaju.  Smile

Eto, zavrsavam sa off-om.

Citat
I ja sam pokusavao da vam objasnim razliku izmedju ta dva zlocina

Nema razlike. Buki je jasno rekao, a ti to preskaces, o dilerima koji maloletnicima prodaju drogu. Kamen u glavu je uzasan ali se covek lako oporavi, od droge mnogo teze, ako se ikada oporavi.

Da ne zalazim u to sto su cika beli dileri veoma nezni, pogotovu kada im se duguju pare... i obazrivi... pa gledaju da li lome prste deci, devojkama ili odraslim muskarcima.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2011, 18:22:38 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Na tim temama me nema zato sto nemam obicaj da postujem kometare tipa 'strasno' ili 'uzas'.

Nisam se tebi obratio, već nacisti... sem ako i ti sebe smatraš nacistom, onda u tom slučaju da napomenem da se obraćam nacisti koji je otvorio temu.

Inace samo da vas podsetim, cela ova prica je pocela tako sto je Buki pokusao da uporedi ovaj zlocin sa dilerima koji prodaju drogu maloletnicima.

Cela ova priča je počela tako što je nacista ponovo kao i uvek, otvorio temu koja govori o zločinu koji je počinio ili crnac ili ciganin i kao i uvek pokušao da to naglasi, aludirajući da su takvi zločini svojstveni samo i isključivo tim ljudima.

A na temama sa većim zločinima koje je pripadnik bele rase počinio, nacista kurvinski ćuti... da ne govorimo, kad već tako revnosno prati hroniku, da se nikad ne izjebe pa ne otvori temu gde belac iskasapi nekog ili izmasakrira porodicu....

A ti i dalje misli da ja branim ovog ciganina i upoređujem zločine.

On topic... Baciti u mardelj i gaziti mu po lobanji.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Два пута сам прочитао име и презиме, а и даље не знам како се човек зове. Ово човек схватити најшире могуће.

И иначе ... нису нацисти сасвим без добрих идеја  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
[Off obrisan, 2+ strane.]

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.