Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 07:54:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Platiti strast?  (Pročitano 14684 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
MSIE6.0
mob
Samsung 111111
Rekoh sebi kad sam bio klinac..da nikad necu da platim sex ili da platim vodu  Smile
U sustini..seks je potreba i nista vise od toga.U danasnjem vremenu je seks toliko uopsten da ima da postane neznamiljiv.
Znate sta je najretardiranija stvar na svetu.. Smile Smile
Kad stvari iznosis tako da zvuce glupo,pa i sam pomislis da su glupe  Smile

Citat
ljubav je jaka onoliko koliko je muskarac dobar u krevetu  
i to ne moze niko da porekne..cim se pojavi seksualno nezadovoljstvo..ljudise pocinju udaljavati...

Oke slazem se..sekslualne frustracije svuda oko nas ..Al' kapiram da ljubav nema veze sa tim i da se ne udaljavaju svi zbog toga.
Ako si sa nekim samo zbog toga sto ti je privlacan onda seksualna frustracija ima smisla.. Smile Ali ako te je privuklo jos nesto,onda ne igra samo jebanje ulogu.

Citat
Takav je sigurna sam svaki treci brak

Nije svaki treci nego svaki.
Ja ne znam sta je po tebi smisao braka,ali cini mi se da tvoje misljenje nije u crtama realnosti.
Brak nije samo seksualna institucija.Pa kad prestane da ti se dize na bracnog partnera ti postanes frustiran i oces razvod.
Brak krene kao tako,a onda pocne tebe i bracnog partnera da vezu mnogo stvari pored seksa..
Tipa dete.

E sad ako ja gresim onda sto posto postoje stotine i stotine brakova sa ljudima koji su unutra prezadovljni zivotom i strast medju njima traje vecno  Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
godinu i po dana bez intimnosti nije normalno za odnos dvoje ljudi.. pa sad mozemo da pricamo o braku, o vanbracnoj zajednici, o vezi, svejedno..

to nije normalno i nije zdravo za njihov odnos i proizvod je nekog problema u 100% slucajeva, ako iskljucimo zdravstvene probleme i fokusiramo se samo na to zasto dvoje ne bi imalo seks 18 meseci.

u svakom tom slucaju ispostavi se da je jedna od strana nezainteresovana za seks jer je iz nekog razloga nezadovoljna, pa ipak, vecina tih ljudi ne smatra da treba da razgovara sa partnerom o tome i da bude iskrena, vec je lakse zamaskirati problem i izvlaciti se na nesto drugo.

Zamisli hipoteticki ovo:

sta da je ova zena od 40 godina iz lapsusove price, sela sa svojim muzem i rekla mu recimo ovo: vidi, mi nismo nikada imali neki preterano dobar seks, stavise, ja nikada nisam uzivala u njemu, ne verujem da sam nekada dozivela orgazam, bez da sam ga samoj sebi priustila. Nisi me nikada privlacio seksualno, ali sam smatrala da smo dobri kao tandem, dobri smo prijatelji i sagovornici.

Sta mislis sta bi njoj taj muskarac na to rekao?  Smile

Kapiras na koji nacin ona njega pravi majmunom... on mozda misli da je njoj njihov seks bio okej, ali ona sada prolazi kroz neku "aseksualnu fazu", to je ono sto ona njemu prica. Koje je to dno dna.

A zamisli sad hipoteteticki da ona njemu kaze ovo: vidi, ja tebe volim, ali nisam zadovoljna kako se odvijaju stvari u krevetu, nemam zelju da budem sa tobom intimna i to mi jako smeta, jer zelim intimnost. Da li si za to da pokusamo da zajedno otkrijemo sta ne stima u ovome i da pokusamo da napravimo da stima. Ako treba, mozemo da odemo i do savetnika, nemam problem sa tim, ali volela bih da pokusamo da osluskujemo zelje jedno drugog i da napravimo nas seks da valja.

U principu obe stvari su porazno saznanje - seks ne valja, pa ne valja. Ali ja sam sigurna da strast moze da se probudi, ako su ljudi voljni da na tome rade. Ono sto ne moze da se probudi je hemija, ako je nikada nije ni bilo. Ali strast - da.

Poenta je da ona pravi svog muza idiotom, svesno, iz ko zna kojih razloga, sigurno ne iz razloga sto se plasi da mu kaze da je los u krevetu, jer ako su tako dobri prijatelji kao sto kaze da jesu, onda sa tim ne bi nikada imala problem. Ona to radi iz nekog drugog razloga. On se njoj ili gadi, ili joj je potrebna samo njegova materijalna sigurnost ili ima nekoga ko je seksualno zadovoljava sa strane ili je mazohista. Peta opcija ne postoji. A taj brak ce trajati jos 6 meseci plafon u tom maniru.

Zavrsice se tako sto ce on nju da prevari i ona ce to da sazna i onda ce ga nazvati mazgom, stokom i dzukelom. Ona, koja je sve vreme lagala i nije htela ni da im pruzi sansu, jer joj je to bilo seksundarna stvar.

I to samo potvrdjuje moj prastari stav... da je od deset prevarenih zena, devet tome jako doprinelo, a pet sigurno zasluzuje da budu prevarene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
moje devojce je prilicno iskreno kada je seks u pitanju
ovako je nama bilo u pocetku

najvaznija je prica
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
MSIE6.0
mob
Samsung 111111
Dobro manje vise ja se slazem sa tim sto kazes..
Ali cini mi se da ti trenutak kad kod 'partnera' prestane stras za onom drugom osobom dozivljavas kao poraz .. prevaru.Jos ako to ne prizna ovom drugom to postaje zlocin.

Citat
u svakom tom slucaju ispostavi se da je jedna od strana nezainteresovana za seks jer je iz nekog razloga nezadovoljna

Cim mozes da budes nezadovoljan da se ne bi napalio ?
Mozes da budes napaljen ili ne .. ali da nemas volju za seksom to mi lici na dijabetes ili tako neku bolest koja smanjuje volju za seksom  Smile

Citat
sta da je ova zena od 40 godina iz lapsusove price, sela sa svojim muzem i rekla mu recimo ovo: vidi, mi nismo nikada imali neki preterano dobar seks, stavise, ja nikada nisam uzivala u njemu, ne verujem da sam nekada dozivela orgazam, bez da sam ga samoj sebi priustila. Nisi me nikada privlacio seksualno, ali sam smatrala da smo dobri kao tandem, dobri smo prijatelji i sagovornici.

Ovo ti je malo ..ajde nebitno...
Ja iskreno ne mogu da verujem da normalna,finansijki sigurna,emotivno ne-sjebana osoba moze da bude sa nekim do svoje 40te sa nekim samo zato sto su dobri prijatelji,sagovornici i dobar tandem.A da je nikad nije seksulano privlacio ili imala neke emocije ka njemu  Smile
To je vec naucna fantastika u preterano.

Citat
Sta mislis sta bi njoj taj muskarac na to rekao?
Rekao bi da laze.

Citat
A zamisli sad hipoteteticki da ona njemu kaze ovo: vidi, ja tebe volim, ali nisam zadovoljna kako se odvijaju stvari u krevetu, nemam zelju da budem sa tobom intimna i to mi jako smeta, jer zelim intimnost. Da li si za to da pokusamo da zajedno otkrijemo sta ne stima u ovome i da pokusamo da napravimo da stima. Ako treba, mozemo da odemo i do savetnika, nemam problem sa tim, ali volela bih da pokusamo da osluskujemo zelje jedno drugog i da napravimo nas seks da valja.

E ovo mi deluje vec sasvim realno.Ovde ne bih nista dodavao.

Strast vremenom nestaje..to je istina i da je strast jedina sustina braka , svi bi bili razvedeni jako brzo od momenta kad se uzmu.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Citat
Ali cini mi se da ti trenutak kad kod 'partnera' prestane stras za onom drugom osobom dozivljavas kao poraz .. prevaru.Jos ako to ne prizna ovom drugom to postaje zlocin.

Ako parner izbegava seks 18 ili vise meseci, pritom to partneru objasnjva sa "postala sam aseksualna" a problem je u tome sto joj ne odgovara njihov seks i sto je problem upravo u njemu, onda je to tragedija, poraz i prevara. Ako to ne prizna svom partneru, ona je zasluzila da joj veza bude takva kakva jeste, jer je glupa.

Citat
Cim mozes da budes nezadovoljan da se ne bi napalio ?

Bilo cime kontinuirano. Konstantno nezadovoljstvo izaziva gubitak bliskosti izmedju osoba. Prvi uvek strada seks, ako su osobe zrele, ili se sve svede na seks, sto je jos gora varijanta, jer na taj nacin veza brze i propadne sasvim.

Citat
Ja iskreno ne mogu da verujem da normalna,finansijki sigurna,emotivno ne-sjebana osoba moze da bude sa nekim do svoje 40te sa nekim samo zato sto su dobri prijatelji,sagovornici i dobar tandem.A da je nikad nije seksulano privlacio ili imala neke emocije ka njemu  Smile
To je vec naucna fantastika u preterano.

Ja iskreno ne mogu da verujem da ti ne mozes da verujes.. ovo je scenario kod vecine parova. Okej nam je zajedno, nismo ludi jedno za drugim, ali se solidno slazemo, on mi je prijatelj i oslonac, ekonomski me podupire. Ili ako je musko u pitanju = ona je fina osoba, lepo se slazemo, nema veze sto sa njom u krevetu nemam skoro nista sto ja zelim, ona je cedna, malo prica i poslusna je, hoce da radi kucne poslove, vredna je i bice dobra majka.

Ovo je svakodnevica, ti si ocigledno ili veoma mlad ili veoma naivan.

Citat
Sta mislis sta bi njoj taj muskarac na to rekao?
Rekao bi da laze.

Rekao bi joj da je kucka koja ga je sve vreme lagala i nije smatrala za shodno da mu prizna da bi taj problem na vreme popravili.

Citat
Strast vremenom nestaje..to je istina i da je strast jedina sustina braka , svi bi bili razvedeni jako brzo od momenta kad se uzmu.

Ako strast nestane posle 5 godina braka/veze, to nije normalno.
A pogotovo nije normalno da jedan od partnera javno priznaje da od samog pocetka nije valjalo, ali da su oni dobar tandem ili da su dobri prijatelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
MSIE6.0
mob
Samsung 111111
Citat
Okej nam je zajedno, nismo ludi jedno za drugim, ali se solidno slazemo, on mi je prijatelj i oslonac, ekonomski me podupire. Ili ako je musko u pitanju = ona je fina osoba, lepo se slazemo, nema veze sto sa njom u krevetu nemam skoro nista sto ja zelim, ona je cedna, malo prica i poslusna je, hoce da radi kucne poslove, vredna je i bice dobra majka.

Moguce.Ali ja sam rekao da se nije iz navedenih razloga udala za tog coveka.Vec da je pre ovoga bila neka strast izmedju njih.A sto se tice ovakvog stanja,meni tu ne izaziva nikakvo cudjenje.
Prosla ih strast,zive zajedno,oslonac su jedan drugom  Smile To je nezvanicna verzija nepisanog pravila braka  Smile

Citat
Ako strast nestane posle 5 godina braka/veze, to nije normalno.

Ok , ajd da se slozim sa tobom.
Ali jel postoji zvanicna verzija toga koliko dugo se mladenci pale jedno na drugo  Smile
Mi nemamo ni priblizan broj godina koliko se ljudi loze jedno na drugo,tako da sta god da kazes bilo ti bilo ja , sanse nema da budemo upravu.
Neki se 'vole' duze neki krace.Ali sustina je da na kraju 'dosade' jedan drugom.
E tad neki kazu da nastupa 'ljubav' a da je do tada trajala zaljubljenost.Satro kao XD

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
pa ako ljubav nastupa onda kad se potrosi strast, onda hajdemo svi zajedno u gasnu komoru.  Smile  Smile

a zvanicna verzija koliko traje strast.. ne znam.. kod mene traje uvek  Smile

kod mene ako seks ne fercera, nema niceg drugog.. ako ja nisam seksualno zadovoljena, ode sve u picku materinu  Smile

tako da... ne bih znala da ti odgovorim na to pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Pa jebo te, oćeš li da praviš decu ili pizdarije ?

Hahaha Smile Smile

Ja ne mogu zbog nje da gledam turske serije i da legnem u krevet u 10. Prođe život a reprize nema.

To i mene čudi. Recimo, muzička slagalica uvek ima repriza, i to istog dana... turske serije samo jednom dnevno... ali to nadoknađuju tako što imaju 3 različite.

Inače, čitao sam 7 puta prvi post i nisam razumeo šta je pitanje... al po ostalim postovima videh da je pitanje da li smo za plaćanje kurvi i takve stvari...

Neka ljudi rade šta hoće... oni koji me ne zanimaju, naravno... a nikada ne bih platio kurvu.

Citat
vidi, ja tebe volim, ali nisam zadovoljna kako se odvijaju stvari u krevetu,

Otero bih je u... priupitao bih je par stvari.

A što se tiče priče o tom spoju brak-seks... meni je smešno kada neko stavlja seks u jednoj zajednici na prvo mesto... presmešno. Ma ne mora samo brak da bude u pitanju, nego neka stabilna veza, recimo. Nisam dosad imao takvu kojoj veza zavisi od seksa, srećom. Seks je samo jedna od stvari koja se dešava u jednoj vezi koju praktikuješ sa partnerom, ništa više.
Odmah da se ogradim, možda ja i jesam lud.

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
onaj ko se zajebe..jedno vreme mu uopste nije do pi***...a kamoli da jos placa to...
a onaj ko se zajebe...pa trpi sra**...siguran sam da trazi utjehu u bilo cemu i bilo kome...
..pa cak i onako kako je to munka slikovito i lijepo opisala o dekijevom drugaru.. Smile
i upravu je... takav sjeban covjek nema sta drugo ni da ponudi - nekome ...sem  to malo sjebanje kite... Smile
mislim ako nema lovu..ako ima lovu..lakse mu je sve...mislim , onda imaju rave da mu sta uzmu... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Imam teoriju po kojoj se vecina brakova koja se razvrsi razvodom desava iz toga sto ljudi ne razmisljaju kada ulaze u isti. Povuce ih neka ljubav, korist, bioloski sat ili nesto cetvrto, i onda se na prvu pojavu problema razvode. U takvim brakovima se i desava ovako nesto tj. ljudi ili ostaju u istom i beze od problema tako sto traze nesto sa strane ili se posle nekog vremena razidju. Sve iz toga sto ne vide neke stvari na vreme pa ih posle boli glava a ne umeju ili nece te stvari da eventualno poprave ako je to moguce.

Inace, neka strast bi trebala da traje. Sex manje-vise, ionako osobe od 45-50 godina pa navise i nisu previse vitalne za taj tip radnje, ali neka vrsta strasti koja te tera da cenis i volis osobu sa kojom si bi trebalo da traje. Makar da odu na neku proslavu i odigraju po neki stiskavac koji ce ih podsetiti na stare dane.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 13:42:57 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 07:54:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.