Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:49:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Plata ubjedljivo najniža u srbiji  (Pročitano 24266 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma ja to cisto da prakticno  pokazem Perudjiju da ako vec zeli da ga ispostujemo kao upucenog coveka mora malo vise da se potrudi da prati dogadjaje .  Smile ... Zanam za tu odluku nemacke vlade - uostalom donesena je danas  Smile

Sto se tice stanja u Srbiji - nasa socijalno odgovorna vlada bi trebala da izvrsi kolektivni harakiri .  Smile

Pa kad covek bolje razmisli, imas i pravo, samo nazalost u Srbiji nema Bushida  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
"Јок' ја...ја и даље мислим да наш народ нема појма да је у Хрватској векна 450 гр. 2.00 евра "
ovo je tvoj teks koji si izmislija.
Ronhil-ne znam jer ne pušim
Mliko-oko 0,7 eura
coca cola 2l--1.6 eur
brašno 1kg-0.3 eura
dnevne novine-0,9
burek-1,6
pogled na more-besplatan(džabe)

pa sve je duplo skuplje nesto i vise nego duplo... npr novine tri puta skuplje i sl... No nije ovo takmicenje. Smile

Jebes more ne bih dao moju planinu za hiljadu mora Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Obrni okreni isto je. Gde imas vise prvog u mesecu vise izdas i para za mesec
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
"Јок' ја...ја и даље мислим да наш народ нема појма да је у Хрватској векна 450 гр. 2.00 евра "
ovo je tvoj teks koji si izmislija.
Ronhil-ne znam jer ne pušim
Mliko-oko 0,7 eura
coca cola 2l--1.6 eur
brašno 1kg-0.3 eura
dnevne novine-0,9
burek-1,6
pogled na more-besplatan(džabe)

Па колико је то Хљеб,крух,векна,сомун мајку му. Smile
Написао си килограм брашна 0.30 евра и то је врећа од 25 кг. око 7.50 евра док је код мене нпр.5.00
евра али и ти и ја знамо да то не одражава цијену хљеба која је неупоредиво већа. Smile
Ништа ти ја нисам измислио а једина разлика може бити између твога краја у односу на Брод или Пожегу
у пар центима,евентуално 10. Smile

Као што један члан рече:"није овдје ствар у такмичењу" него гледамо баланс између цијена основних
намирница и некакве просјечне зараде или неки прости стандард живота.
Можда је штета што се политичари и економисти међусобно не такмиче у повољностима које ће
омогућити за своје грађане.

П.С
Ја живим у Републици Српској и све осим горива је скупље него ли у Србији (месо је цијена огромна разлика и мени се исплати отићи у Србију 150 километара купити суховину него ли овдје сирово месо,додуше нисам у задње три године ишао)док је у федерацији још скупље него ли у Републици Српској а Хрватска је реално најскупља али има и највеће зараде и то је стварно тако хтјео то неко признати или не.
О јанезима да и не говорим јер имају највеће или више зараде али су зато не нормално скупи у већини производа које човјек користи у свакодневном животу као што су:пива,цигарете,кондоми,џоја и
сличне ствари. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
važne su cijene osnovnih namirnica ali za mene jje najveća negativnost u Hrvatskoj sudstvo i pravosuđe.U BIH je i gore a u Srbiji ne znam.Radi što hoćeš,kradi,varaj,podmiti i n akraju ništa.Blage kazne ili nikakve.Ukradeš nekoliko milijun i godina zatvora.Premlatiš policajca ,prekršajna prijava.Sto puta prometni prekršaj napraviš i dalje se vozikaš.Nema rada ni zakona mislim od slovenske granice pa do Krete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Balkan Rulez  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung XYZ1004
važne su cijene osnovnih namirnica ali za mene jje najveća negativnost u Hrvatskoj sudstvo i pravosuđe.U BIH je i gore a u Srbiji ne znam.Radi što hoćeš,kradi,varaj,podmiti i n akraju ništa.Blage kazne ili nikakve.Ukradeš nekoliko milijun i godina zatvora.Premlatiš policajca ,prekršajna prijava.Sto puta prometni prekršaj napraviš i dalje se vozikaš.Nema rada ni zakona mislim od slovenske granice pa do Krete.

I u Srbiji je bukvalno isto, sto se tice pravosudja, policije i sudstva....nije kaubojstina kao u BiH, ali je sa Hrvatskom mrtva trka po tom pitanju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Можда си чуо за лика по имену Душанић.
Има неких 200-тињак нових Сканија и ухапсили су га за не плаћање пореза од неких 5-6 милиона марака,
односно упола мање евра.
Казна:"шест мјесеци затвора и 50.000 марака или упола мање евра....а у пи*ку материну постаћу
мешетар.
Додуше и госпоја му је добила шест мјесеци ради помагања и то је све колико су кажњени.
Изашли,раде и даље,камиони шињају по Шпанији и Француској,лова капље а пинта и даље иде како
би радио не ометано.То је било прије неких 10-так година ако се не варам.
Ето ти мало разлога за опуштеност јер тако ти је свугдје гдје је наступила тзв. транзиција,односно
претварање нашег и њихово. Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 21:46:48 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ehehehe, imas takvih "kamiondzija" jako mnogo, cela Evropa je postala mesetarsko mesto, slucajeva svugde ko u prici a advokati i porezni savetnici samo trljaju ruke. Merkelova placa po milion za CD sa podacima iz Svajcarske pa su se mnogi us*ali i dobrovoljno poceli da placaju milione poreza da ne bi zavrsili u corci.
Grci kamionima vukli pare u Svajcarsku (mislim, ne obican narod). Spanci su se isto oparili samo tako (opet ne obican narod).
Svugde se presipaju pare, jedino drzave presipaju iz supljeg u praznu. Otice jednog danas stvarno sve u PM ukoliko neko ne povuce rucnu.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ehehehe, imas takvih "kamiondzija" jako mnogo, cela Evropa je postala mesetarsko mesto, slucajeva svugde ko u prici a advokati i porezni savetnici samo trljaju ruke. Merkelova placa po milion za CD sa podacima iz Svajcarske pa su se mnogi us*ali i dobrovoljno poceli da placaju milione poreza da ne bi zavrsili u corci.
Grci kamionima vukli pare u Svajcarsku (mislim, ne obican narod). Spanci su se isto oparili samo tako (opet ne obican narod).
Svugde se presipaju pare, jedino drzave presipaju iz supljeg u praznu. Otice jednog danas stvarno sve u PM ukoliko neko ne povuce rucnu.

Јеботе па он сам је Сканији направио посла за пар мјесеци а они су му на купљених девет поклањали
једну која кошта цирка између 200 и 300.000 евра. Smile Smile Smile (испадоше ми очи). Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:49:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.