Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Plata preko 15.000 RSD - odlično  (Pročitano 8939 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Sto.. ja sam odmah rekla, privatnicima (0.4% od ukupnog broja) koji svoje zaposlene prijavljuju na punu platu drzava treba da oprosti sve ostale dazbine vezane za komunalije, poreze vezane za posed i omoguci olaksice za sve za sta stanu da cekaju na salteru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
nemoj ja i mrgi da vadimo liste  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 44.0.2403.133
Mrgi koliko znam ne radi za privatnika, a za tebe ne znam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Sto.. ja sam odmah rekla, privatnicima (0.4% od ukupnog broja) koji svoje zaposlene prijavljuju na punu platu drzava treba da oprosti sve ostale dazbine vezane za komunalije, poreze vezane za posed i omoguci olaksice za sve za sta stanu da cekaju na salteru.

неки пут се запитам,да ли ти стварно типкаш из тог Земуна или из Екв.Нове Гвинеје?
Те твоје идеје,маште су у великом дисконтинуитету са самим поимањем српске "демократије",уопште.

Ево,стигао ти Кулранер..он ће ти објасни све твоје недоумице  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Ствар је у катастрофалном односу понуда/потражња што се тиче посла. Код ове другарице, што сам поменуо, људи нон стоп дају отказе, али исто тако нон стоп долазе нови, па они раде док њима не скурчи и тако ... Да имају људи неки избор, и тај газда би морао другачије да се постави. Овако, ситуација "ако ти нећеш има ко хоће" обесмишљава сваки закон.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
SonyEricsson k750i
Ti imas?

A na koliko si prijavljen  Smile

to je sakupljeno sa tri mesta  Smile + baksis  Smile

jbg no free time...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Plot twist level Serbian economy  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
LG G3
Ja imam 50 isao na faks za to 6 godina (osnovne+master+jedna okinava) da sam ostao kod ćaleta i vozio kamion imao bih soma € i više nije mi trebala ni škola niti bilo šta samo dozvola.Ja se pravio pametan hoću da budem akademski građanin.

Radim u privatnoj kompaniji i to sa stranim kapitalom i što je najgore radim sa ljudima koji nikad nisu zadovoljni   Smile jedino što valja je kancelarija,službeni auto i mogu da vsii na netu i na poslu i naravno koleginice su  Smile jedino ovi po bankama imaju bolje koleginice  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.157
У Нишу другарица, дипл.економиста, каже да на разговорима ни не пита за плату, подразумева се да је минималац   Smile

Ствар је у катастрофалном односу понуда/потражња што се тиче посла.

како оно беше... на економисте и правнике отпада 30 ил чак 40-так % високообразованих на бироу... а опет само БГ универзитет годишње уписује скоро 3000 студената на Правном и Економском. А ту још нису узети у обзир остали универзитети и приватни факултети који школују правнике и економисте...

Citat
Prema zvaničnim podacima na Pravnom fakultetu ove godine je upisano 1.500 studenata na prvu godinu osnovnih studija, i to 600 iz budžeta i 900 samofinansirajućih, a školarina iznosi 91.000 dinara.

Na Ekonomskom fakultetu je upisano 1.350 studenata, 570 je na budžetu, a 780 je samofinansirajućih studenata.

Citat
Univerzitet u Beogradu, odlukom Vlade Srbije, imaće u školskoj 2015/16. godini isti broj budžetskih mesta na osnovim studijama kao i lane, ali će upisati manje studenata na master i doktorskim studijama, rečeno je danas na sednici Senata Univerziteta u Beogradu (UB).

Na osnovnim studijama ima mesta za oko 15.000 budžetskih i samofinansirajućih studenata,

Ботомлајн... ко упише права и економију без јасне идеје где ће радити тј без да зна да чека посао... сам пао сам убио се.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Мени Брат од стрица  пре неки дан напипао на једном овдашњем аукцијском сајту неки објектив за неки фото апарат који код нас може да се удоми за дупло више пара.Излицитирао га.
Он се стварно занима том фотографијом,разуме се..пронашао и купца већ.
Међутим,ја сам њему потребан због те кореспонденције,примопредаје,исплата и сл.

Ја њему:"Може Брате,кад стижу паре да ја то лику уплатим"?
Он мени:"Одмах сутра брате бусем,као што си рекао(претходно сам му рекао име буса,име власника,име шофера и све остале појединости).
Отишао јуче код тог шофера,узео кинту код тог шофера,уплатио овом..за неки дан треба да ми стигне роба,ја то њему проследим и мирна босна.
То је бизнис.Мени ништа..ја се ограђујем..него дај бре неког фер-плеја..
Целокупна фамилија-сви хоће да се огребу..Једино ми он остао фер играч.

Лова увек може да се направи.Легалним стварима.
Он има коконтакте и са кинеским аукцијским сајтовима где му шаљу разноразне ствари по жељи(директно из Кине)..тако.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2015, 22:12:05 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: odli RSD Plata

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.