Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 06:39:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitbull  (Pročitano 20368 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 6220
Naravno da pit moze biti miran ako ima normalnog gazdu. Problem je sto, genetski ima kratak fitilj, tako da je nemoguce predvideti koliko mu treba da napadne. Drugo, ti psi su skroz fanaticni, dakle, ako te prepozna kao napadaca, situacija je ili ti ili on. Moj teca je imao to kuce, normalno ga cuvao, i nije bilo agresivno. Ali jednom je pojurilo macku, i da bi je stiglo, penjalo se po bodljikavoj zici. Takodje je, jureci neku zivuljku na selu, nagazilo na staklo. Dok bi se svaki drugi ker umusio i stao, ovo kuce nastavlja da juri sa komadom stakla zarivenim u sapu. Dakle, ako napadne, tu je kraj. Uopste ne mora da napada cestce od ostalih rasa, zato sto je svaki napad mnogo opasniji.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Apple 15
dakle sick i 18+ jer su u pitanju vlasnici kerova.

Cuj... to rade svim priplodnim zivotinjama...

Sta ti mislis... da se danas bik tera na kravu?

Ne...

Dodje veterinar, zasuce rukave, izmuze bika... i dalje distribuira seme...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
BlackBerry Bold
Aj sto rade zivotinjama nego rade i ljudima  Smile

Salu na stranu inseminacija je uobicajena pojava tj radnja kod vecine zivuljki koje covek gaji iz raznoraznih razloga.
Nadji klip osemenjavanja krava pa ces videti da cela ruka nestane dok se ne isprani rektum krave ( ne znam zbog cega to mora ali znam da rade )  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia E61
Pa mora da je isprazni da bi mogao da uhvati cerviks i da ga fiksira,inace moze da ga probode sa cevkom u kojoj je sperma.....a nema druga krava bez 1000 evrica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
kako su nastale rase pasa ...am.staford. terijer i pit bull terijer...mene je to oduvijek zanimalo..
i nigdje nisam mogao da nadjem neko bas opsirno objasnjenje...
jesu to iste dve rase sa dva imena iliti naziva pasmine ... Smile ili su razlicite... Smile
i ukrstanjem kojih pasmina su nastale ove dve rase...  Smile

ako neko zna...ne bih imao nista protiv da i mene malo prosvijetli... Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2011, 07:16:16 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
ukratko:
pit bul niži i lakši od staforda. za staforda imaš papire, za pit bula ne.
u civilizovanim državama zabranjeno je kupiranje ušiju stafordima.

Početkom 19. veka u Velikoj Britaniji nastao je Staford Bul Terijer a nastao je spajanjem buldoga i terijera kako bi se dobio manji, snažan i okretan pas. Tako dobiveni psi koristili su se za tada vrlo popularne borbe pasa, a bili su poznati pod imenom „Bull and Terrier“ ili „Half and half“. Svi oblici borbe pasa zabranjeni su 1835. godine, ali su se u nekim krugovima i dalje održavali u tajnosti.

Kolonizacijom Amerike ljudi su poveli i svoje četveronožne ljubimce, pa se tako ovaj pas brzo proširio novim kontinentom. Oko 1870. godine u Americi „Bull and Terrier“ počinje se koristiti drugo ime – „Pit Bul Terijer“.

Prva pasmina koja je ušla u taj registar bio je Pit Bull Terrier. Zbog naglaska na autohtonost pasmine u ime su dodali još i „American“, znači - Amerčki Pit Bul Terijer.Tog psa su prvobitno koristili za borbe. Oni koji su voleli ovu pasminu zalagali su se da se službeno prizna, i konačno je 1936. godine američki kinološki savez priznao ovu pasminu kao Američki Staford Terijer.

Kako je vreme prolazilo postale su očite razlike između američkog i britanskog stafforda. Američki uzgajivači razvili su težeg i većeg psa od onog u Velikoj Britaniji pa više nije bilo praktično svrstavati ih pod istu pasminu.Te su 1972. god. Američkog Staford Terijera razdvojili od Staford Bul Terijer.

*Evo kako je išla evolucija imena te rase u Americi, Američkog Pit Bula iliti Američkog Staforda Terijera, I to je sve jedan te isti pas:

• Pit Bull Terrier – druga polovina 19. veka

• American Pit Bull Terrier – 1898. godine

• Staffordshire Terrier – 1936. godine

• American Staffordshire Terrier – 1972. Godine

Još malo o tome…

FCI i AKC ne priznaju Američkog Pit Bul Terijera, dok je Američki Staford Terijer priznat svetski pas, ali UKC (United Kennel Club) priznaju APBT, ali ne priznaju AST (Američkog Stafordskog Terijera). Što znači da je kod nas priznat Staford, a Pit Bul ne.

Zato su mnogi psi te iste rase kod AKC registrovani kao Stafordi, a kod UKC Pit Bulovi.

Američki Pit Bul Terijer je ustvari prvobitna radna verzija Američkog Staforda Terijera, u kojoj se nije gledao toliko izgled psa. Bitno je bilo da ima temperament, jer su ga amerikanci koristili za borbe, tako da mu se priznaje i crven nos, sve boje i još neke stvari vezane za pigmentaciju njuška i kapaka, .. ,dok su kasnije, kad su priznali tu rasu, ali pod nazivom Američki Staford Terijer (zbog ozoglašenost ime Pit Bul je promenjeno), s tim što su joj postavili veće standarde, njuška ne sme biti crvena i ne sme da ima 80% više od bele boje, ima jaču muskulaturu, jednostavno mora biti sređeniji pas za izložbe.

1.   Staford Bul Terijer
2.   Američki Staford Terijer
3.   Engleski Bul Terijer

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Staford Bul Terijer.jpg
(78.16 KB, 500x452)
Američki Staford Terijer.jpg
(85.44 KB, 360x481)
Engleski Bul Terijer.jpg
(30.86 KB, 347x386)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia 
Kako ste vi ljudi ogorceni ...to jos nisam videla.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
Imam pitbula u komsiluku Smiley

sjajan je sa mojim labradorom, super je sa decom Smiley

on je 8 pitbull kod tog coveka.... nikada, ama bas nikada nijedan njegov pas nije bio problematican  Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Apple 15
Ma, mogu da budi mirni... ali.. ruzni su... bar meni...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Nijedan pas nece napasti a da nema razlog, tako da je krivica vlasnika ili toga ko ga isprovocira ako bas napadne nekoga.

Nikada ne bih uzeo pit-bula upravo iz ovoga sto Anea kaze tj. meni je ruzan. A sa svakim psom se mora oprezno postupati kako se ne bi desilo da bude "problematican". Posebno sa psima koji bas mogu da naskode (pit-bulovima, nemackim ovcarima, dogama itd.)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 06:39:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.189 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.