Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 08:17:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje za muskarce :P  (Pročitano 12523 puta)
21. Dec 2006, 14:49:58
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung X620
E ovako, zanima me sledece..... Smile

Da li bi se ti iznenadio, uplasio, obradovao itd... kada bi ti drugarica -prijateljica- rekla da joj se svidjash?  Smile

Sve usvemu, zanima me kako bi reagovali i da li bi mogli da, posle njenog priznanja, i dalje budete dobri drugovi?  Smile
IP sačuvana
social share
SusHtina ljubavi nije voleti savrsHenu osobu,
vec savrsHeno voleti nesavrsHenu osobu...
Prava ljubav nema srecan zavrsHetak,
ona jednostavno nikad ne prestaje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
 YTP  ce ti dati najbolji odgovor, a onda  i  Pakiman

evo njih   Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n70
pa ewo ,nadam se da ce pomoci, meni je najbolja drugarica rekla da joj se swidjam i da bi zelela da budemo zajedno... meni je u pochetku bilo drago, ali kasnije kada sam video da nam se drugarstwo raspada zbog toga, nedostajala mi je, i ako nisam zeleo da budem sa njom Smile!!!To nije tako laka stvar, bar gledano iz mog ugla Smile, jer ipak ja nisam zeleo da se upushtam u wezu sa njom ,jer bi to dowelo do raspada prijateljstwa ,ali opet kako god, dolazi  do raspada ,kad tad:(
IP sačuvana
social share
CM:D
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01

evo njih   Smile

Oh, boze... kakav pritisak na mene... ne znam da li cu izdrzati...aaaaaaaaaa  Smiley 1

Dobro, moje gluposti na stranu ...  Miro, hvala na poverenju, ali u moje ime, malo si me precenila  Smile
Elem... Chachkalice...
Ti si mlada i tek sad pronalazis sebe, to sto ti juris u svom drugu, je ( pretpostavljam ) iz pogresnih razloga ... obicno ljudi kada ne nadju nekog dovoljno dobrog za njih se okrecu takvim stvarima ako me razumes Smiley

Nemoj da juris druga samo da bi bila sa nekim... u suprotnom , ukoliko si sigurna da su tvoja osecanja jaka i da ne mozes da zivis a da mu ne kazes .. ti mu reci, u tom slucaju , nemas sta da izgubis a i osecaces se bolje Smiley

Pozdrav, i ostavi to malo po strani neko vreme, da razmislis o ovome sto sam ti rekao ...
« Poslednja izmena: 21. Dec 2006, 17:29:52 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung X620
Hm  Smile ...znaci, cehh, po tebi posle neceg takvog nema prijateljstva?

yourtoiletpaper, hvala na savetu  Smile
IP sačuvana
social share
SusHtina ljubavi nije voleti savrsHenu osobu,
vec savrsHeno voleti nesavrsHenu osobu...
Prava ljubav nema srecan zavrsHetak,
ona jednostavno nikad ne prestaje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ja mislim da iz drugarstva može da se izrodi jako lepa i duga veza, ili se prijateljstvo zamuti uplivom nečeg što je ipak drukčije. Sad kako to proveriti? Da se ide na sigurnije ako već hoćemo "na sigurno"? Mislim da seksualno testiranje ne pomaže (u vidu zadignute suknje i sl.) Najbolje je preispitati tok druženja: koliko se družite u paru a koliko u većem društvu? Ako preovlađuje druženje u paru onda to moze biti dobra veza, a ako ste stalno u većem društvu od veze ništa - čuvajte prijateljstvo. Drugi test bi mogao biti način sa kojim sa tobom priča: ako priča dosta tiho ima šansi za vezu, a ako je srdačno glasan šanse su manje. Treba znati da mnogi ne vole veze "na prepad" ili "distanca pa rekla - da" već vole da kroz druženje nastane bliskost pre prave veze. Treba znati da ima mnogo divnih osoba koje su hronično stidljive, mada tako na prvi pogled ne izgledaju, pa ih drugarstvo "otvori" a stidljivi pa ne nude vezu.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0

evo njih   Smile

Oh, boze... kakav pritisak na mene... ne znam da li cu izdrzati...aaaaaaaaaa  Smiley 1

Pricaj mi o tome Smile
Prvo nas mira3m nahvali sad jos posle tebe ja treba da dam neki odgovor... a da pri tome bude "pametan" Smiley 1

Smile
OK... sad je bolje...

Sta reci kad je vec situacija resena... uvek zakasnim...

Dakle... potencijalni problemi..
1) Kazes drugu-prijatelju da ti se svidja... On se obraduje... budete zajedno jedno vreme, raskinete,
nema vise ljubavi, nema ni prijateljstva.
2) Kazes drugu-prijatelju da ti se svidja... On ti kaze da u tebi vidi samo druga...
Kako ces da nastavis da se druzis sa njim znajuci sta znas i kako ce on da nastavi da se druzi s' tobom
znajuci da si zaljubljena u njega...

Opet, zavisi koliko ste dobri prijatelji... Ako ste bas dobri prijatelji, mislim da treba uloziti truda da se to prijateljstvo zadrzi.
S druge strane... ako niste bas najbolji prijatelji ili ako se ne poznajete dugo, vredi ljubavi dati sansu...
U suprotnom neces nikad naci decka ako budes izbegavala svaku vezu zarad prijateljstva...

Da skratim...
Proceni koliko ti je stalo do vaseg prijateljstva...
Da li je vredno jedne romanse ili ne.
Biti ok drug s nekim jedan period mozda ceo zivot ili imati ljubav i decka jedan period svog zivota...

Eto toliko od mene sad...

P.S - Po mom misljenju, najbolje bi bilo da ti nadjes novog decka, njemu novu devojku
        kojima ce te imati "ljubav da poklonite" a vase prijateljstvo ce moci da cveta bez problema...

P.S.S - @mira3m Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Dec 2006, 18:27:25 od pakiman »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mirjanammm fakat si krejzi kazem ti Smile            i da "Ljudi nisu isti"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ne diraj nam miru ili :chainsaw:

Kazes:  i da "Ljudi nisu isti" - Naravno da nisu ali neki osnovni principi ljudskog ponasanja  u datim situacijama su isti...
ili bar priblizno isti...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nista lose nism mislio prijatelju  a ludi nisu isti ma koliko ti mislio da jesu nemoj da se kofrcis covece
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 08:17:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.