Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje u vezi snimanja i zaštite?!  (Pročitano 2178 puta)
03. Jul 2012, 15:23:12
Ucesnik diskusija

Red or ded

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 143
Zastava Belgrade
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia 5130
Dobar dan imam jedno pitanje posle dužeg vremena sam snimao kukove rendgenom
do sada su im uvek stavljali zaštitnu gumu od radijacije na penis i testise ali ovoga puta nisu to učinili pa sam zabrinut da li neko može da mi pojasni da li je to novina da se ne stavlja ili je čist previd. i kakve posledine mogu biti ovakvom snimanja bez zaštitne gume na penis i testise. unapred hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
da je postojao i namanji rizik da ti zdravstveno stanje bude ugrozeno..ni jedan medicinski radnik
ne bi smio da napravio talkav propust...i u slucaju da je i da nije propust u pitanju...
ti si trebao da to pitas...da se informises...tamo u "bolnici"... prije nego su zapoceli sa snimanjem...
a ne poslije snimanja...ovdje na forumu..
jbg..,nadaj se da nije napravljen propust..i da ti zdravlje nece biti naruseno...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Red or ded

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 143
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia 5130
gde da pitam kad ona sto snima ode u drugu porstoriju da uradi snimak...
imali doktora ovde Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Citat
imali doktora ovde
Има ли овде Срба? Smile

Сад је било шта је било.  Smile

Ја бих ставио.

Зашто ниси тражио.
Ако ти се нешто деси, тужи их !
« Poslednja izmena: 05. Jul 2012, 12:19:29 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia zvrr
Rekao bih da je riječ o propustu. Ne znam tačno koja doza zračenja se primjenjuje za rentgensko snimanje kukova, pa ti ne mogu ni pobliže reći da li ima razloga za brigu. Sad ti ostaje samo da se što manje izlažeš jonizujućem zračenju, pošto ono ima kumulativan efekat.

Citat
imali doktora ovde

Ако ти се нешто деси, тужи их !

Ponavljam, ne znam o kojoj se dozi radi, ali znam da nije dovoljno velika da bi izazvala akutni radijacioni sindrom. U slučaju da mu se ''nešto'' desi, kako misliš da dokaže da je to posledica ovog snimanja? Mala opasnost postoji od kumulativnog efekta zračenja, jer je čovjek svakodnevno izložen njemu (kosmički zraci) zato bi valjalo da u budućnosti izbjegava dijagnostikovanje pomoću skenera npr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Red or ded

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 143
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia 5130
i sunce ima to zracenje Smile pa navodno neki kazu da su ti 'stari' aparati su zamenjeni i da ovi sada imaju zanemarujucu dozu zracenja. mada ne znam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
imali doktora ovde
ne znam ...ja imam samo zavrsen kurs..nesto kao medicinski tehnicar...
do skora se pikao svugdje u svijetu...sad sam skoro cuo...
da se ne pika...i sad cu morat zavrsiti faks...Smile
i necu vise biti kursadjija nego faksadjija..Smile
sto mnogo ruznije zvuci...Smile
« Poslednja izmena: 07. Jul 2012, 02:35:26 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.