Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje!  (Pročitano 4584 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Naravno, ako hoćeš tel. a ne komp. onda slobodno...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trance4Ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1040
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Nokia N95 8GB
LJUDI!
Ne bacajte pare na neke samsunge d500!
Uzmite neki Nokia Symbian telefon i uzivajte u njemu!
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N80
LJUDI!
Neki ljudi nevole da se zamlacuju sa symbianom, a takvima ja mnogo bolje da uzmu d500 zato sto je mnogo manji a po meni i lepsi od nokia symbian telefona a kao telefon ima sve potrebne funkcije, ovo sam vec objasnio pre par postova ali sam hteo jos jednom da naglasim:  vecini ljudi ne treba telefon da trpaju igrice i programe vec da im sluzi kao normalan telefon, a u tom slucaju im ne treba symbian...
IP sačuvana
social share
Aki
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N80
Naravno, ako hoćeš tel. a ne komp. onda slobodno...
To je prava recenica  Smile!
IP sačuvana
social share
Aki
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
LJUDI!

E ima ti jos da ucis o zenama ..... Smile Smile
Sala na stranu D500 vredi sve te pare i ko ti kaze od ovih gore da je bolji neki Symbian telefon onda nemaju pojma he he he!!!

Pazi d500 po meni ima bolju kameru od bilo koje Nokie do verzije 6680.Lepo slika ,lepo se cuje,lepo izgleda.....ma kupi gaaaaaaa!!!!
A ako hoces stvarno dobar telefon sa pregrst funkcija i dodataka ....kao i da se pretplatis na burek forum zbog skidanja programa,igara....itd onda uziiiiii  Symbian.

Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trance4Ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1040
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Nokia N95 8GB
Pa ja sam za Symbian!
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Symbian je za nas gubitnike koji nemamo preca posla nego da budzimo svakojake gluposti na telefon  Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.00
mob
BlackBerry bold 9000
ma sve je to ok, pa ko sta voli neka vozi. Ja vozam n6680 a zena mene i samsung d600
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Ne momci, Symbian je za one ljude koji hoce nesto vise od svojih gedzeta koje nose po dzepovima i to tako da im koristi u sitlacijama u kojima su zaista i neophodni(poslovni sastanci, prezentacije, "vazna dokumenta dostupna u pokretu i to trenutno", interakcija sa racunarima(na kojima svet danas pociva), napredna elektronska posta i sve ostalo vezano za posao koji zahteva odredjenu koherenciju sa informatickih tehnologijama danasnjice.

Svi ostali telefoni koji nemaju nikakav OS(bolje receno i jedini valjani - Symbian), sluze bas kao sto im i sama rec nalaze - prvenstveno telefoniranju, zabavi za decu i omladinu, i par neukusnih dodataka(slusanje stereo MP3 muzike(????), "potenciranje" kamere,...) koji sluze samo za odrzavanje visoke cene a samim tim i zarade firmama koje takve telefone prave i to za neupucene korisnike kojima informaticke tehnologije ne predstavljau nuzan uslov za uspesno obavljanje svojih poslova i delatnosti a samim tim i sprave koje bi im olaksale posao i na kraju krajeva uspesnui zaradu. Takvim ljudima kao i onima koji vole "modne" modele ili po recima istih privlacne i lepe male spravice Symbian i ne treba, njima treba samo statusni simbol ili m o b i l n i    t e l e f o n i nista vise!
Zato bez suvisnis reci tipa "zamlacivanje" ili "symbian ruzan - ne symbian lep" ili "trpaju igrice i programe..." jer ne znaju o cemu govore, tj. ne poznaju materiju ili se bave poslovima od "opste koristi"!!!
Poz.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
ma sve je to ok, pa ko sta voli neka vozi. Ja vozam n6680 a zena mene i samsung d600
He, he, btw. gde s' bre @Stevice? Smile Nego moja zenka se popalila na reč "smart" tipa - "šta pametan telefon jeli, e hocu i ja jedan", tako da ode moja ideja za poboljsanjem svog ljubimca. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.