Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje!  (Pročitano 4594 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone
ma de je blago meni, kad me tako boli glava od svega toga da je to strashno! Smile

nemoj da nam se nerviras molim te

da,samo nemoj da se nerviras,sve ce biti u redu  Smile
mi smo tu da ti pomognemo  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trance4Ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1040
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Nokia N95 8GB
Nema zasto da se nerviras....it's just a phone
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Uzmi koji hoces, samo Samsung ne !
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trance4Ever

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1040
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Nokia N95 8GB
E Kope moras da shvatis da je zensko i da se lozi na Samasunge!
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N80
Ne znam zasto ste toliko protiv samsunga...
IP sačuvana
social share
Aki
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Kod mene je ono "protiv samsunga" izrazeno u prvom dodiru sa menijem nekog samsung telefona(treba mi bre prirucnik za savladjivanje osnovnih funkcija Smile), onda "cena" kao drugi odbojno-udaljavajuci faktor od samsung telefona(uzmimo primer D600 i cene od preko 500€ ako se ne varama), a sta nudi za tu cenu kad nema OS?!? NEsto mi je slican malo modifikovanijem komadoru 64 u odnosu na neki moderni PC sa Windowsom!!! Jednom recju telefoni koji nemaju mogucnosti operativnog sistema instaliranog u njima i samim tim poboljsanjem njihovih performansi i upotrebnih mogucnosti ne bi trebalo da kostaju vise od 100€ ni pod tackom razno bez obzira na kameru, mp3, memorijsku karticu(sve ovo bi moglo da povuce najvise jos 50-70€ i dovede cenu do neke od najvisih 170€ od oka Smile).
Zbog toga se meni ne svidja ne samo Samsung vec svaki telefon koji nema OS a kosta preko 150-170€ maksimum!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia E71

Kod mene je ono "protiv samsunga" izrazeno u prvom dodiru sa menijem nekog samsung telefona(treba mi bre prirucnik za savladjivanje osnovnih funkcija Smile), onda "cena" kao drugi odbojno-udaljavajuci faktor od samsung telefona(uzmimo primer D600 i cene od preko 500€ ako se ne varama), a sta nudi za tu cenu kad nema OS?!? NEsto mi je slican malo modifikovanijem komadoru 64 u odnosu na neki moderni PC sa Windowsom!!! Jednom recju telefoni koji nemaju mogucnosti operativnog sistema instaliranog u njima i samim tim poboljsanjem njihovih performansi i upotrebnih mogucnosti ne bi trebalo da kostaju vise od 100€ ni pod tackom razno bez obzira na kameru, mp3, memorijsku karticu(sve ovo bi moglo da povuce najvise jos 50-70€ i dovede cenu do neke od najvisih 170€ od oka Smile).
Zbog toga se meni ne svidja ne samo Samsung vec svaki telefon koji nema OS a kosta preko 150-170€
maksimum!
Smile =D>Dva aplauza,jedan za ispravno razmisljanje,jedan za duzinu poruke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia E71
Greskom ispao samo jedan aplauz.Evo ga jos jedan. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N80
Jednom recju telefoni koji nemaju mogucnosti operativnog sistema instaliranog u njima i samim tim poboljsanjem njihovih performansi i upotrebnih mogucnosti [b]ne bi trebalo da kostaju vise od 100€
Tu se slazem, kad ima operativni sistem moze sve! Smesno mi je kad za neki telefon sa symbianom( npr. ngage QD) kazu da ne moze da pusta MP3... On mozda nema mp3 player u sebi ali kada ima symbian ima sve!  Smile
IP sačuvana
social share
Aki
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Zvezdara
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N80
Ali imaju i samsung telefoni sa symbianom, naprimer d730. Ja ga kupujem sutra od jednog lika za 340 EUR.  Smile
IP sačuvana
social share
Aki
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.