Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 23:01:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanje  (Pročitano 3103 puta)
30. Mar 2012, 10:56:30
Zodijak
Pol
Poruke 4
Browser
Chrome 17.0.963.83
Situacija: Igrac br. 1 je imao 3500 poena, igrac br. 2 je imao 1800 poena, a moja malenkost je imala 2000 poena.  Tada sam iskoristio mogucnost napada iz vazduha koje me je kostalo 2000 zlata da bi igracu br. 2 srusio bazu, jer je 1800+2000=3800, a ujedno i vece od 3500.  Posto sam uspeo u toj nameri, mislio sam da sam pobijedio.  Kada se iznenada pojavljuje pitanje za plasman, tj.  za prvo mjesto.  Hteo bih da pitam kakvo je to glupo pravilo? Moje mislenje je da, posto je ovo kviz znanja, srece i taktike, ovo pravilo treba da se izbaci jer me je samo nadapadanje baze kostalo 2000 zlata i mislim da bi to trebalo da bude jedina cena napada, a da ja posle toga ne moram da se borim za plasman ffs.  
S postovanjem, rodja_raicevic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia 
moguce da je protivnik imao 3800 a ne 3500
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Upravo tako, loše si izračunao. To zlato ti ne daje pravo da se*eš po ljudima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Igrač br. 1 je imao 3500, vidim ja.

1) Možda je nešto pogrešno video, možda je br. 2 imao manje poena pre rušenja, ili rođa... To ne vidim.
2) Po poenima i broju pitanja vidi se da je bila duga partija, mada svejedno, nadam se da nema tu neko drugačije pravilo. Možda je igrač kojeg je rušio napustio partiju nešto pre tog rušenja, pa mu se oduzelo par stotina poena, kao da igra sa robotom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
ma ljudi moji, sto posto sam siguran.  tacno se secam da ako mu ne srusim bazu da cu biti drugi, a ako mu srusim bicu prvi i samo odjednom, pitanje za plasman i nisam ni stigo odgovoriti i rezultat 3510 ona/on, a ja 3500.  ja se sokirao :( a ne znam zasto bih ja sr*o po ljudima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
siguran sam sto se tice poeana, triput sam brojao, a i nije napustio jer je odgovorio na sva pitanja, smorio se ja.... a taman sam imao lepu seriju pobeda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Jednostavno si isfrustriran zbog tog poraza i želiš to pripisati nekim drugim faktorima. Protivnik te je pobedio pošteno, odgovorio je tačno na pitanje za plasman, uz to je i dominirao u meču i ti si nekako uspeo da preko grbače nesolidnog igrača izjednačiš, ali kao i u prethodnom delu partije nisi uspeo da u direktnom duelu sa sposobnim igračem dokažeš svoj kvalitet. Zasluženo si poražen i nauči da sportski podneseš poraz. Zlatom ne možeš da kupiš pobedu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

u zivotu nisam smislio tekst

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
koco, ne baljezgaj, je l vidis da nije rekao da je hteo da kupi pobedu zlatom, citas li ti ich il pises sta ti dune? da je meni tako iskocilo pitanje za plasman, makar pobedjivao mafiju u takmicarskoj preko treceg igraca, bunio bih se. a ostaje i mogucnost, da ako je vec taj igrac koji je dominirao tokom cele partije, mogao da srusi bazu tom nesolidnom igracu, ali nije, sto opet moze da znaci da je taj izdominirao na srecu(iskustvo, ako dolazila poznata stara pitanja). to sto si odigrao preko 5-6 hiljada partija ti ne daje pravo da s**es po igracima koji su se ukljucili posle tebe, nije lepo u tvojim godinama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
upravo tako mrdebeljko, ja imam skoro 300 partija, a taj je imao preko 4 hiljade, ali opet mi je veci odnos pobeda i naravno da sam ljut zbog poraza, jer uopste nije fer, a protivnik je bio u najmanju ruku solidan. zlato je tu da ga koristimo kad nam zatreba, a ne da ga stekamo. nikad ga nisam kupovao jer mi je to glupo al valjda smem da ga koristim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia 
Ne znam, ali ne verujem da je to moguce. Za ovih 6000 partija mi se to nikada nije dogodilo. Malo przenja, ne shvatajte sve bas ozbiljno i bukvalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 23:01:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pitanje
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.