Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 19:46:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje  (Pročitano 1535 puta)
08. Mar 2012, 21:50:50
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Browser
Chrome 17.0.963.66
Moze li neko da mi odgovori koja je uloga chat box-a u toku igre? U 96% slucajeva niko ne progovori, a kada progovori, obicno daje odgovore, sto ne verujem da je pravilo igre. Ako sam gagovan(mute-ovan), kako god, ne mogu nikoga ja da mute-ujem da ne salje odgovore tokom igre ili lik iz cista mira pocne da mi psuje nesto, jer sam mu razvalio tvrdjavu, a ja nemam opciju MUTE da mu drmnem, jer sam i sam gagovan, naravno, zbog komentarisanja odgovora, pa ponekad spamujem ljude, ali kapiram da to ne bih radio da nema chat box-a...moje misljenje, a i normalnih ljudi koji su dosli da igraju, a ne chatuju, sigurno je isto. U svakom slucaju imaju chat na pocetnoj strani igre. Apsolutno je bespotrebno i molim vas da mi navedete jedan razlog zasto je taj chat tokom igre potreban...racionalan razlog, naravno, a ne "da bi se ljudi javljali i pozdravljali". Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Nokia 
+1
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
jer sam i sam gagovan, naravno, zbog komentarisanja odgovora, pa ponekad spamujem ljude, ali kapiram da to ne bih radio da nema chat box-a..

Da se ispravim, ne DAJEM odgovore, nego komentarisem KAKO JE GLUPO PITANJE ili ODAKLE IM OVA NEPOUZDANA INFORMACIJA itd., pa me gaguju. Ponekad se samo javim sa CAO i dobijem gag. -_-
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Проблем за свако решење ;)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1113
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Samsung s5260
Не разумем зашто би неком сметао чет у игри. Ако ти се не свиђа ти га блокирај и све супер.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
''Ја сам неко сасвим обичан, мање битан.. Само једна мала душа на овоме свету.. Али опет, ја сам неко ко је цео свој свет видео у теби.''
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
Не разумем зашто би неком сметао чет у игри. Ако ти се не свиђа ти га блокирај и све супер.  Smile  Smile

Sta nisi razumela kada sam rekao da kada sam gagovan, ne mogu nikoga mute-ovati, jer kao retard, na to nemam prava, kao da sam ratni zlocinac. Uostalom, devojcice, imas na fejsu chat, pa tamo chatuj, ne vidim nijedan jedini razlog da ima chata u toku igre. Ali nijedan jedini RACIONALNI razlog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

anatema

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 17
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Ja vidim razlog druženja i koristi od chat boxa u igri,ipak je ovo igra i za druženje ne samo za odgovaranje bubanje i štrebanje pitanja ... nit te ko tera da ga koristiš nit ti ko brani,kad neko daje pitanja lepo slikaš uzmeš ss i pošalješ na koju već adresu i miran. Pozdrav i nemoj tako pričati,ipak ti profil kaže da si beginer!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 127
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Wave 525
kakvi sve izrazi te gagovan te ovo te ono,opet se Vuk prevrce u grobu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
Ja vidim razlog druženja i koristi od chat boxa u igri,ipak je ovo igra i za druženje ne samo za odgovaranje bubanje i štrebanje pitanja ... nit te ko tera da ga koristiš nit ti ko brani,kad neko daje pitanja lepo slikaš uzmeš ss i pošalješ na koju već adresu i miran. Pozdrav i nemoj tako pričati,ipak ti profil kaže da si beginer!  Smile

Profil mi kaze da sam beginer jer imam zivot van neta. Bas zato mislim da je chat u toku igre apsolutno bespotreban. Imas chat u glavnom prozoru gde mozes da se druzis sa kim god zelis, imas i krstaricu, valjda, nisam bio tamo sto godina, pa se dopisuj, brate, do mile volje. Niti znam ko je i sta je sa imenom VICTORIUS ili LAKIKU*AC, sreo sam takvog, samo NECENZURISANOG.
Nije poenta zelim li JA ili ne zelim da chatujem, poenta je da je chat bespotreban, naravno da ga ja necu koristiti ako mi nije potreban, bar nisam toliko retardiran da radim nesto sto mi smeta. Psovanje i slanje odgovora je krajnje retardirano. Nije poenta samo u mute-ovanju te osobe, poenta je sto ne zelim da dodjem u situaciju da mi neki retard kojeg ni ne znam, a koji se krije iza svog nika, opsuje kevu ili ne znam ja sta. Da ako imam sansu da pobedim, jer sam dobio pitanje u oblasti u koju sem razumem, kasno je da mute-uje osobu ako je vec poslala odogovor i tako pomogla osobi koja je u toj partiji bila losija od mene. Dakle, jos jednom naglasavam vama PROOVIMA, sto po ceo dan igrate, i moderatorima da mi date jedan RACIONALAN razlog za chat box u toku igre. Ako je tako, zasto ga nema u turniru. Nisam dosao ovde da se svadjam niti da govorim ko je beginer ili ne, vec sam dosao i pitao da mi neko da racionalan razlog za chat box u toku igre. Cilj moderatora je valjda da zadrzi sve igrace, nebitno je li beginer ili pro, ako me razumes, zasto ti mislis da ja imam manje prava da iznesem misljenje od nekoga ko igra duze? o.O pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.66
kakvi sve izrazi te gagovan te ovo te ono,opet se Vuk prevrce u grobu.

Rece covek AGUERO 93 i komentar napisa latinicom, pritom bez ijedne potrebne kukice iznad slova, bar da deluje kao hrvatsko pismo, ako nista, bez ijednog znaka interpunkcije(zapeta pogresno iskoriscena, a gde je trebalo da bude, nema je) i bez velikog pocetnog slova. Svaka cast, licemernost na mestu. Smile
« Poslednja izmena: 08. Mar 2012, 23:13:32 od Velja489 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
S obzirom da rasprava krece pogresnim tokom ide jedan lock.
Ukoliko administratori ilte ljudi koji su zaduzeni za razvoj igre imaju komentar na tvoje primedbe/predloge dopunice temu!
« Poslednja izmena: 08. Mar 2012, 23:14:25 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 19:46:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.