Gazda je dao objašnjenje , kojiko se ja sjećam da to bezpotrebno troši resurse i guši vezu, tako da toga više nema, ali imaš na početnoj strani i ja mislim da je to dovoljno!
da li neko od administratora moze da proveri nik tafir/lav, ovaj nik @Shark sam registrovao samo da ovo napisem, sa nikom tafir/lav desilo se cudo jednostavno nemogu da otvorim nista na forumu. ako je potrebna i sifra mogu je poslati nekome na pp.
izvinjavam se ako je ovo pogresno mesto za ovo jadikovanje ali nisam hteo nikog da davim na pp. ako neko ima neku sta bi moglo biti u pitanju neka javi, mozda se nekom vec desilo zahvalan u napred
Sve radi savrseno, sad sam promenio sifru da bi se ulogovao... (Poslacu ti na mail sa tog naloga) Instaliraj neki drugi browser, moguce da IE pravi probleme, iako meni sve ok radi i iz njega i iz FF i iz Opere
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
imam jedno pitanje ako nije problem da mi odgovorite,pre neki dan sam citao u kuriru i gledao slike beogradskih cura koje su snimane po autobusima tamo je pisalo da su na sajtu burek otvorio forum specijalno za njih pa ako moze da mi kazete kako da ih nadjem.