Ja najvishe vremena provodim na muzici i u poslednjih par mececi nisam naleteo ni na jedan kvalitetan topic koji je za moj ukus bio zanimljiv.A svaki dan bude po jedan topic tipa dali neko zna gde da skinem ovo ili ima ovo a ti topici dolaze od novih clanova koji su se registrovali samo da nadju nesto a neznaju sta je p2p. Tako da sam po prilicno izgubio volju za postovanjem ali sam navikao da dolazim svaki dan.
Toliko.
Peace
ja bash mislim suprotno.. ima toliko tema koje su zanimljive, korisne,... tu su teme tipa : "najbolji gitarista, najmocjniji lik iz muzike, pesma koja vas rasplache, pesma koja u vama budi neshto posebno... " tu je music quiz, onda ova tema kutak za muzichare koju sam ja otvorio.. e sad, kao shto su ti rekli , ako mislish da nishta nije zanimljivo, otvori sam zanimljivu temu.. a ovo shto kazhesh za PJ , pazi ja volim AiC najvishe na svetu, pa ne zhelim da davim sa AiC .. ne kazhem ja, spektakularno deshavanje je bio koncert u Zagrebu, ali brate, postoji josh neshto...
Meni nije jasno cemu toliko insistiranje na broju clanova, broju poruka, broju dlaka u nosu... Ako vam se nesto ne dopada, imate Logout u vrhu stranice... Burek je otvoren za sve, ne tezi nekom laznom elitizmu...
Buahhaha !!! Inache se ne slazem sa ovim predlogom...
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix
Moze li mi neko odgovoriti posle koliko vremena provedenih na sajtu se prelazi sa statusa pocetnik na sledeci "nivo" i jel tada mogu da promenim izgled svog avatara dodatnim slicicama?
Pocetnik 5 Clan u razvoju 20 Ucesnik diskusija 50 Svakodnevni prolaznik 200 Hronicar svakodnevice 500 Zvezda u usponu 1000 Poznata licnost 2500 Jet set burekdzija 5000 Krajnje beznadezan 10000 Svedok stvaranja istorije 15000
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Ovaj Burek je kao neka manja firma Je li ikada ikome padalo na pamet da napravi neki program "burek" ili recimo da burek ima licno svoj pretrazivac, a ne preko googla, pa cak da i sam dio Bureka bude pretrazivac kao sto su google, yahoo...
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju. Prva noć na vješalima je najgora * * * * * * * Ulazi Perica u kuću... • Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Evo posto sam sada postao "Clan u razvoju", kome treba i na koji nacin da posaljem zahtev za personalizovani avatar?
Hvala
malo si se prevario... nije "dovoljno" da budesh chaln u razvoju da bi dobio avatar... pogledaj ovde o uslovima i pravilima.. mogao si to da nadjesh na ovom delu foruma, ali shto ti ne bi neko drugi rekao, shto bi se muchio da trazhish..