Da li se razmishljalo da se privremeno prestane sa registracijom novih clanova? To pitam zato sto mi ce cini da vecina svadja ili offtopica(uopsteno zaseravanja tema) odlazi od onvih clanova. Trenutno ima 265943 clana pa neka je i 1% aktivan dovoljno je.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Meni nije jasno cemu toliko insistiranje na broju clanova, broju poruka, broju dlaka u nosu... Ako vam se nesto ne dopada, imate Logout u vrhu stranice... Burek je otvoren za sve, ne tezi nekom laznom elitizmu...
Ja najvishe vremena provodim na muzici i u poslednjih par mececi nisam naleteo ni na jedan kvalitetan topic koji je za moj ukus bio zanimljiv.A svaki dan bude po jedan topic tipa dali neko zna gde da skinem ovo ili ima ovo a ti topici dolaze od novih clanova koji su se registrovali samo da nadju nesto a neznaju sta je p2p. Tako da sam po prilicno izgubio volju za postovanjem ali sam navikao da dolazim svaki dan.
Pokusao sam par puta da zapocnem temu ali nekako nije zanimalo ljude da diskutuju.I pre par dana sam pokusao da ozivim temu Pearl Jam da vidim ko je bio na koncertu ko nije,da li nekoga zanima kako je bilo,sta su svirali,cak sam i neke fotke okacio.Bilo je par odgovora i posli 24h tema je otisla down. Naravno jer su je prestigle teme tipa koju muziku mrzite,ceca za ili protiv i naravno sta slusate u ovom trenutku.Mislim da je ova zadnja najgluplja tema ikada. To su prvo silovali na B92 forumu samo da bi pokazivali kako "ludu" muziku slusaju,to jest ko ce koga da zajebe u slusanju benda za koji niko nije cuo.
Ne znam nekakada sam se bas radovao da pricam o muzici a sada je bas postali smorno. Ali ko zna mozda se nesto promeni uskoro.