Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje: Kako je nastalo covjecanstvo...  (Pročitano 22515 puta)
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam ti poslao ali ti ne odgovaras.cak sam te i pitao u jednom postu da li si dobio i ti nista.Ja sam moje ispunio.
Čekaj!
Stani!
Tek sada videh ovo tvoje pisanije.
Verujem ti da si poslao ali ništa nisam dobio.
I, iskreno, ne znam ni gde da očekujem da dođe informacija.

Ne odustaj!
Šalji opet.
Molim te.
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Ako ne primas preko pmm onda evo objavicu javno.Samo molim da neko ubacen ne uvidi neku gresku pa krene da prosipa pamet na sve strane...Ipak je pisao laik.

Evo ovako:
Oko zuba se nalazi zastitini sloj ( zubna gledj koja je veoma tanak fil nalik ogledalu(porculanu) sa prakticno nikakvim metabolizmom(hrani se osmozom iz dentina), pa zbog toga i ne boli u fizickom kontaktu i ne moze da se pokvari)Ispod gledji se nalazi sloj dentina koji je za razliku od gledji veoma osetljiv i podlozan kvarenju.U njemu se nalaze zivci kapilar...pa zbog toga moze i da zaboli.Kada bakterije pojedu gledj one dolaze do dentina i tada ga unistavaju i to se naziva karijes.On se moze spreciti redovnim pranjem zuba kako bi unistio naslage hrane za bakterije...Kolko znam vakcina nije izmisljena ali ako izvadis sve zube automatski si i taj problem resio...Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako ne primas preko pmm onda evo objavicu javno.Samo molim da neko ubacen ne uvidi neku gresku pa krene da prosipa pamet na sve strane...Ipak je pisao laik.

Evo ovako:
Oko zuba se nalazi zastitini sloj ( zubna gledj koja je veoma tanak fil nalik ogledalu(porculanu) sa prakticno nikakvim metabolizmom(hrani se osmozom iz dentina), pa zbog toga i ne boli u fizickom kontaktu i ne moze da se pokvari)Ispod gledji se nalazi sloj dentina koji je za razliku od gledji veoma osetljiv i podlozan kvarenju.U njemu se nalaze zivci kapilar...pa zbog toga moze i da zaboli.Kada bakterije pojedu gledj one dolaze do dentina i tada ga unistavaju i to se naziva karijes.On se moze spreciti redovnim pranjem zuba kako bi unistio naslage hrane za bakterije...Kolko znam vakcina nije izmisljena ali ako izvadis sve zube automatski si i taj problem resio...Pozdrav.
Hvala ti po drugi put.
U medjuvremenu sam naucio kako i tamo da pogledam i dobio sam i tamo.
Covek si od reci.
Hvala jos jednom.
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson T230
Covecanstvo je nastalo-to jes je delo Bozije,to mi sve nekako ima smisla,sto za evoluciju ne bih mogla da kazem nekako ima mnogo nelogicnosti....
IP sačuvana
social share
Kad bi samo ljubit znala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
@ nemam pojma
Zar si sumnjao? Smile

@majolina
Nemoj upotrebljavati logiku da odbranis religiju.To je kao da se pacifisti bore oruzjem za svoje ciljeve.

Pitam se koliko uopste ljudi zna celu teoriju evolucije kad je vec svima tako nelogicna i rupicasta...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
@Caruros
Sta mislis kako je nastalo covecanstvo?
IP sačuvana
social share
Sta je brze ili zec?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Ne verujem da je nastalo.Vreme je izmisljena kategorija.Covecanstvo (ako pod tim podrazumevas sve i sva) je postajalo oduvek i postajace zauvek.Nema pocetak ni kraj bas kao ni bilo sta drugo.Stavi samo prelaze iz jednog stanja u drugo ali nemaju ni pocetak ni kraj.Kolicina materije uvek ostaje ista zato sto je beskonacna.U veliki prasak verujem u smislu crne rupe koja je nakupila mnogo veliku gustinu i eksplodirala ali materija se oduvek skuplja i siri, i nikada nece prestati.Ne postoji POCETAK pa samim tim ne mogu da odgovorim kako je nesto nastalo.Kada si ti nastao?Kad si se rodio ili kada su se spermatozoid i jajna celija sastali ili kada s jos bio spermatozoid ili kada si pre toga bio neka belancevina?Sto pitas?  Smile
Ajd sad ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Pitam jer nisam nasao tvoj odgovor na to pitanja. Kada to pitam mislim na ovo covecanstvo, u ovom trenutku, na ovoj planeti. Dakle, kako mislis da je nastalo? Nije oduvak na Zemlji bilo ljudi. Otkud mi ovde?
IP sačuvana
social share
Sta je brze ili zec?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
A moja greska izvini.Slucajno.Ja msilim da smo kao slucajnost nastali ( kako je nezivot presao u zivot ne znam i nisam jos razjasnio sam sa sobom) a dalje smo se razvijali evolucijom.I kako smo nastali tako cemo i nestati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Cenim da ne mislis da smo jedini u kosmosu.
Slucajan nastanak zivota je cini se veeeeeeeelika slucajnost. Mislim, veliki je ovo svemir, to se moze desiti jednom, ili par puta na razliciim mestima. Mnogo je slucajnosti potrebno da bi nastalo inteligentno bice poput coveka. Ali, ne cini li ti se da ako bi inteligentan zivot negde (ili na vise mesta) slucajno nastao, da bi kasnije mnogo vise puta nastao bas kao posledica tog slucajnog prapocetka inteligentnog zivota.
Koliko god da ima inteligentnih oblika zivota u ovom svemiru, koliko god da planeta naseljavaju inteligentna bica, rekao bih da je ogromnu vecinu napravila sama nauka onih koji su postojali.
Meni to ima smisla u potpunosti. Zasto da ne?
IP sačuvana
social share
Sta je brze ili zec?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.