Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:42:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 101157 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Slobe ima i te kako.
Njegova osma sednica je nastvaljena. Predsedava Vojislav Kostunica.
Evo samo primer histerije: nato drzava na Balkanu.
Floskula za upotrebu balvana i iskazivanje njihovog patriotizma.Cista propaganda za lokalnu upotrebu.
Oni se odande nece povuci, pa kojim slucajem da Kosovo ostane kod nas eto mi smo ta drzava.

Naravno da balvani nece da znaju da je Rumunija, Bugarska, Grcka pa i Makedonija a da ne govorim Albanija i Turska u veliko pod nato kapom.
Ali za nabijanje na karu sopstvenih gradjana, koriste se unutrasnji balvani za proizvodnju histerije.
Pecinari su sretni kao u vreme Slobine osme sednice: ala im je ovaj rekaoooooo Smile Smile Smile
Shokrpijev rečnik:
1. Kohabitacija
2. Osma sednica
3. Balvani
4. Pećinari
5. Radikali
6. Last but not least Koštunica
Shokrpi, takve kao ti namirišem na kilometre. Ti si jedan od onih koji su se, za vreme Tita, laktovima  borili za crvenu knjižicu, zatim si skinuo Titovu sliku sa zida i verovao Slobi, a onda si postao veliki demokrata, i na kraju, kada su ti i oni dosadili, držiš se Čede i skačeš na svaku negativnu kritiku protiv njega.
Šta ti misliš, da Čedu boli uvo za tebe, mene i sve nas...baškari se čovek, nekad u fotelji, nekad sa svojim ortacima iz Zemuna, nekad sa nekog egzotičnog ostrva.
Kad se vrati, opet će održati par American way govora, i to je to.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
procitati obavezno....licimuri iz ldp..........

http://www.sdf-srbija.org/viewtopic.php?t=29

ps.ako nijke po pravilima burek foruma ja se izvinjavam..........

***tarantulice.......bravo za skorpija,mislim da je bio u dss sigurno sam se hvalio a u par postova je i pricao kako je i milosevica podrzavao jedno vreme.....evo sada je za cedu...ma svi su tako isti,mislim na ldp...........
« Poslednja izmena: 22. Avg 2007, 13:22:18 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
SRBENDA
Iako danas zastupa drugačije ideje, lider LDP Čeda Jovanović pre 5. oktobra bio žestoki zagovornik obnove monarhije i kritičar Haškog tribunala

BEOGRAD - Sudeći prema napadima na ideju obnove kraljevine Srbije, koje j izneo u emisiji Zamka na TV Pink(, reklo bi se da je lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović veći republikanac i od francuskih revolucionara koji su na giljotini odsekli glavu svom poslednjem kralju Luju Šesnaestom. Međutim, malo je poznato da je 1998. tada mladi Čeda bio jedan od najvatrenijih zagovornika monarhije, o čemu je pisao u ultradesničarskom časopisu Trag istine.

Kritikujući republikansku ideju oličenu u stihovima "Dajte pušku od dva metra da ubijem kralja Petra, kralja Petra i Mariju, Tomislava i Andriju", Čeda je pisao da ne vidi "kvalitativni kontrapunkt državno-društvenom sistemu koji je u našu istoriju odnet na komunističkom bajonetu".

- Držim da ćemo kao narod postati vredni tek pošto ispravimo počinjene nepravde i i shvatimo sav besmisao bežanja od stvarnosti sakrivanjem u istoriju, čime ćemo u potpunosti obesmisliti monarhistički koncept koji nam se nameće samo na plakatima u prirodnoj veličini ili jugoslovensku republiku "širu od nauke i života" - filozofirao je nadobudni studentski vođa, žaleći što prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića srpska javnost vidi "kao žeton koji se svakog 13. maja ubacuje u ravnogorski džuboks".

Na kraju sledi efektan zaključak mladog monarhiste.
- Otklon od mitskog u politici i suprotstavljanje njenoj fetišizaciji, što je nužnost moderne srpske države, moguće je ostvariti uspostavljanjem simbola čije bi najprirodnije otelotvorenje bila kruna.

Srbski konzervativni glasnik

Glavni i odgovorni urednik Traga istine, "srbskog konzervativnog glasnika", kako su ga okarakterisali njegovi izdavači, bio je izvesni Aleksandar Anđelković. Zanimljivo je da je jedan od dvoje urednika Traga istine bila donedavna kolumnistkinja Kurira Isidora Bjelica, koja je u impresumu potpisana kao, ni više ni manje, "vojvotkinja Pajkić Isidora Dimitrijevna Bjelica Đurović Banjanin de Albijani"! Kao drugi urednik naveden je njen suprug "univerzitetski profesor Nebojša Pajkić". Takođe, svoj doprinos tekstovima u ovom konzervativnom časopisu dala i Suzana Zlatanović, u javnosti poznatija kao Luna Lu, autorka emisije "Glamurama" na TV B92.

Osim ideje monarhizma, Čedomir Jovanović se u svom "ranom radu", pod naslovom "Senka kapije trijumfa", dotakao i teme Haškog tribunala. Za one koji misle da se lideru LDP oduvek žurilo da raskrsti sa ljudima kao što su Ratko Mladić i Radovan Karadžić, podsećamo da je Čeda u Tragu istine zapisao da je Tribunal u Hagu "krivično egzorcistička ustanova" ili, prevedeno na srpski, ustanova za isterivanje đavola, poput srednjovekovne inkvizicije.

- Za razliku od Nirmberga (Čeda je očigledno mislio na Nirnberg - op. aut.), svojevrsne Trijumfalne kapije, koja je pobednika oslobodila greha, Hag jeste senka samodovoljne kapije (bez jasnog pobednika ali i gubitnika), koja u slušaju moga naroda, definisanim nosiocima individualne krivice, kroz paralelno ignorisanje česte i očigledne ikoničnosti, de facto na optuženičku klupu gura samu državu kroz njena obeležja - piše Jovanović.

U nastavku teksta, on zaključuje da je besmisleno suditi Radovanu Karadžiću i Ratku Mladiću i "ignorisati činjenicu da su oni reprezenti legitimne i legalne volje". Da je mladi Čeda i tada gajio zrnca real politike, pokazuje dalji deo teksta, u kome se protivi otvorenom sukobu sa tom institucijom. Naime, on se zalaže za "svesni mimikrizam u akcionom delovanju, koji podrazumeva racionalno pristajanje na nametnuta pravila igre".

- Tek tada ćemo biti u stanju da kao organska zajednica u potpunosti trijumfujemo dosledno ispovedajući svoju Veru u Istinu i Put - poručuje Jovanović.

Ne želeći da ostane nejasan, tadašnji studentski lider na kraju teksta ponovo se zalaže za "radikalnu izmenu političke svesti i prakse" u, ni manje ni više, "svim srpskim zemljama"!

Šta je pisac hteo da kaže?

Želeći verovatno da njegovi "ogledi" izgledaju učenjački, Čeda Jovanović je pojedinim rečeničnim sklopovima toliko zamrsio svoje tekstove da je posle čitanja nekih pasusa jedino pitanje koje se nameće: Šta je pisac hteo da kaže? Tako, na primer, Čeda jedan svoj tekst počinje "nad haosom hronološke izmeandriranosti", pa čitaoce poziva u "eshatološku potragu", itd. Odlomak posvećen Srbima citiramo u celosti.
"No, ostaju pitanja na koje i ceo srpski narod kao mistična litargijska zajednica mora da pruži odgovor, adekvatan epohi u kojoj bivstvuje (sa svim implikacijama koje ono nosi sa sobom), a opet utemeljen u eshatološkoj vertikali, izvan koje ne smemo i ne možemo"?! Ko razume - shvatiće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230
Tema nije shkorpi, tema je LDP.
@Padonakazo, ja sam samo pisao realne stvari o Slobi a nikako da sam ga podrzavao.

Ja i jesam clan DSS i to je jedina stranka kojoj sam ikada pripadao.
Jedino sto nisam aktivan. Niti cu biti.
Na 202, stranice vec se obljutavilo cime napadate Chedu, stalno se ponavljate pa je morao neko da ga brani, jer vidim da su chedoidi suvise meki.

Jedna je stvar jasna: chedoidi su pametna deca. Njima treba putokaz a to nikako nije Cheda, Boris, Toma Voja&Voja,Mladja i ostala bagra.
Balvani i pecinari imaju svoje utociste: ideoloske pecine, asfalt i Kurir.
 Smile Smile Smile
Ideal im je ruska gubernija, cokule, javni radovi,ruske bombe, krecane prepune siptara, indija, kina brazil i sta sve nisam cuo.
Dakle ideal je da iz jedne govnare stremimo ka drugoj govnari.
Aferim.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
U licemerstvu i menjaju stavova si nadšišao i LDP.
Alal ti vera!
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 800
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
LDP je danas najbolja stranka koja postoji u jadnoj i razvraćenoj Srbiji. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
Лицемерство се показало и у случају Косова и Метохије.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Licmuri................

kako rece jedan od osnivaca ldp(skoro ga je ceda oterao...)....Uvek me je bila sramota od ljudi kojima dugujemo pare a ispred zgrade LDP-a stoji bolji vozni park nego ispred vlade Srbije.............

posle ovoga jeli treba nesto dodavati....................licimuri...........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dr Šeki je uvek uvazavao go-sin Čedomora i njegove futuristicke odnosno narkomanske vizije Srbije.
Beba je za Srbiju jak politicar, pa Dr Bogi i Magistar Velja Ilic!
Sve same umne glave danasnje Srbije! A ne treba zaboraviti ni Go-sin Vuka Manitoga da bi cela ekipa Dileja bila na okupu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:42:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.