Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 01:41:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 101166 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
A to za zemunski klan....Ko je cuo za njih do 2000?.....

mnogi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Cela ta prica oko 'saradnje' (one kriminalne) Cede za Zemuncima je cista glupost. Uzmimo realno: Kada je DOS dosao na vlast, Zemunci su bili drzava u drzavi (zahvaljujuci Slobi...lepo sto je otisao kod Djavola u ispopvedaonicu  Smile ), neko je sa njima morao da saradjuje i da ih postepeno 'ukida' i gusi. Smile Na zalost, onaj koji je hteo da Srbiju odvede tamo gde joj je mesto je platio glavom svoju sposobnost, pamet i viziju.

Tako da gledajte malo realnije na to, a ne da lupate i gutate sta kazu radikali  Smile 
Sloba, pa Sloba...ljudi, Slobe nema već 7 godina...dokle ćemo više da za sva naša sra*a nalazimo izgovor u Slobi.
To je tipični LDP-ovski način odbrane..."zbog bivšeg režima", "za vreme bivšeg režima"...itd.
Pa hajde mozgovi, za*jebit bivši režim i krenite negde sa mrtve tačke, a ne samo da prodajete pamet...svi je imamo.
I zašto aman, kad god neko napiše nešto anti LDP-ovski, odmah se automatski strpava u koš sa radikalima i SPS-ovciama.
Jednako ih ne volim kao ni LDP.
A što se tiče Čede i zemunaca.......... Smile.
Svi dobro znamo ko je išao u Šilerovu (verovatno na pregovore o predaji), svi dobro znamo ko je nosio banane zemuncima u bajboku...a oni koji su o tome svedočili su uklonjeni, naprasno.
Čeda je jedan mali čovek, koji živi u fantaziji da će postati novi Zoran Đinđić, a pogledajte ko su ljudi pored njega...bivši komunisti, SPS-ovci, sve sami preletači. Dobili su dobru lovu (o čijem poreklu isto tako dobro znamo), i sada fol propagiraju neko "građanstvo", proevropeizaciju i resto.
Smrt Đinđića je bio bingo za Čedu, ali će mu se sve to obiti o glavu...samo što nije.
Pozdrav od simpatizera JP-a (Jebeš Politiku).
P.S. - ja se izvinjavam na ovolikom broju psovki, ali i to spada u književni jezik Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Iskreno se nadam da ce ceda slediti djindjicevu "viziju"  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Dobro, nećemo sad da budemo brutalni...kakav bio, čovek je čovek (mislim na Đinđića).
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Bas da je covek nisam siguran. Ali opet, ja nisam mahao balonima kad je ubijen, kao neki morbidni izdajnici...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Ok, ok....znaš na šta sam mislila....bolje i da si mahao balonima, bar bi bio iskren, a ne da si lio krokodilske suze na sprovodu, a u sebi mislio: " E, to smo rešili, 'ajmo sad malo mi da budemo glavni". Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Cela ta prica oko 'saradnje' (one kriminalne) Cede za Zemuncima je cista glupost. Uzmimo realno: Kada je DOS dosao na vlast, Zemunci su bili drzava u drzavi (zahvaljujuci Slobi...lepo sto je otisao kod Djavola u ispopvedaonicu  Smile ), neko je sa njima morao da saradjuje i da ih postepeno 'ukida' i gusi. Smile Na zalost, onaj koji je hteo da Srbiju odvede tamo gde joj je mesto je platio glavom svoju sposobnost, pamet i viziju.

Tako da gledajte malo realnije na to, a ne da lupate i gutate sta kazu radikali  Smile 
Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2007, 00:37:01 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
Slobe ima i te kako.
Njegova osma sednica je nastvaljena. Predsedava Vojislav Kostunica.
Evo samo primer histerije: nato drzava na Balkanu.
Floskula za upotrebu balvana i iskazivanje njihovog patriotizma.Cista propaganda za lokalnu upotrebu.
Oni se odande nece povuci, pa kojim slucajem da Kosovo ostane kod nas eto mi smo ta drzava.

Naravno da balvani nece da znaju da je Rumunija, Bugarska, Grcka pa i Makedonija a da ne govorim Albanija i Turska u veliko pod nato kapom.
Ali za nabijanje na karu sopstvenih gradjana, koriste se unutrasnji balvani za proizvodnju histerije.
Pecinari su sretni kao u vreme Slobine osme sednice: ala im je ovaj rekaoooooo Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 01:41:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.35 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.