Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:10:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 101527 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610

Citat
KO GLASA ZA LDP? Masa urbanih likova  koji su bili u fazonu boljenja qrca za sve, a pogotovo za drzavu i njene interese. Veciti studenti, kvazi-intelektualci... ODAKLE SU?  Oni nikada nece reci da su Srbi vec Beogradjani. I svi, jbt, do jednog iako su bili 2,5 puta u Evropi, su odjednom  kosmopolite, pacifisti, itd. Ako su kojim slucajem npr. iz Paracinskog geta (kao nas poznati hip-hoper) ili iz nekog drugog grada iz Srbije, ne brinite bice veci Beogradjani od mene (iako sam  trece koleno)...       KAKO PRICAJU? Pa, brate, kroz nos! Njanjanjanaj, otezu dok pricaju kao da su zgutali nesto a nisu... bacaju hejtove i englicizme. GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta.  MEDIJI? Naravno b92. ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? Iskljucivost, bezlicnost, licemerje, diskriminacija svih nas koji ne mislimo kao oni (tako sto nas stavljaju u isti kosh sa radikalima i ostalim budalama).  IKONE? Tetka Suzana alijas Luna Lu, Biljana Srbljanovic,... RELIGIJA? Ateisti svi do jednog.. FORUM? Forum b92. BLOG? Blog b92. U STA VERUJU? U pomirenje sa zemljama i narodima u regionu...     

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ali nema vise Kosova, to vam ne ulazi u glavu.
Dobro je da je tebi ušlo u glavu!da je u Srbiji nedao bog vecina takvih što im ulazi u glavu Srbije nebi više ni bilo! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Tetka Suzana alijas Luna Lu

Ко је ова уопште?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230
@dulisha
Pa pre si mogao sam, a sada vidim da se udruzujes.
Pa ja sam te dosada cenio, bez obzira na nase kontre.
Da slucajno ne patis od 'kenjanja' na dva fakulteta?

@saricm
Ako si toliko naivan da ne vidis da su osim LDP, svi udruzeni bez obzira na rezultate glasanja da se priprema jedna duboka dugugodisnja kohabitacija, da se sve iste face vrte oko vlasti, da vlast ne daju ni kada imaju 10% glasova, da selkcija najgorih i poslusnih ide na stetu sposobnih onda nema reci.
Uzivajte u vasim dragim vlastima.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Citat

Ко је ова уопште?
Ма онај офуцани олош са ТВ-а!  Smiley 1
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Skorpijice ti si ipak cedo LDP-a.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нису лоша времена, него човек.

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 462
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

od nas zavisi! Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 22:50:04 od full moon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Motorola V550
@dulisha

@saricm
Ako si toliko naivan da ne vidis da su osim LDP, svi udruzeni bez obzira na rezultate glasanja da se priprema jedna duboka dugugodisnja kohabitacija, da se sve iste face vrte oko vlasti, da vlast ne daju ni kada imaju 10% glasova, da selkcija najgorih i poslusnih ide na stetu sposobnih onda nema reci.
Ja tebe zaista ne razumem, nikakvu politiku nisam spominjao samo obicna sala.
LDP pa LDP, mozda je veliki problem to sto imaju malo glasova pa eto ne mogu da reformisu, a mozda jednostavno narod ne zeli takvu politiku pa LDP ne dobija dovoljan broj glasova koliko kod to tebi i ostalima koji se slazete za tu politiku smeta, LDP u ovom trenutku ne pruza politiku koju narod Srbije smatra za najbolju jer bi inace imao 32% a ne bi visio na cenzusu. To da li  ne vidim stetnu politiku vlade i ostalih je daleko od istine, ali ja ne smatram da vlada jednostavno treba da prihvati ahtisarijev plan, jer je to pandorina kutija(dzabe ja ovo pricam ako nisam rekao 1000 puta nisam ni jedanput, prsti mi otpadose) Slazem se sa tvojom konstatacijom da u prvoj fazi ne treba insistirati na zaujedniskoj drzavi sa RS ali po mom misljenju to mora biti krajnji cilj.
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Citat

Ко је ова уопште?
Ма онај офуцани олош са ТВ-а!  Smiley 1
klosarka sa plasticnim prstenjem i tetovazama iz donje mostanice Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@dulisha

@saricm
Ja tebe zaista ne razumem, nikakvu politiku nisam spominjao samo obicna sala.
LDP pa LDP, mozda je veliki problem to sto imaju malo glasova pa eto ne mogu da reformisu, a mozda jednostavno narod ne zeli takvu politiku pa LDP ne dobija dovoljan broj glasova koliko kod to tebi i ostalima koji se slazete za tu politiku smeta, LDP u ovom trenutku ne pruza politiku koju narod Srbije smatra za najbolju jer bi inace imao 32% a ne bi visio na cenzusu. To da li  ne vidim stetnu politiku vlade i ostalih je daleko od istine, ali ja ne smatram da vlada jednostavno treba da prihvati ahtisarijev plan, jer je to pandorina kutija(dzabe ja ovo pricam ako nisam rekao 1000 puta nisam ni jedanput, prsti mi otpadose) Slazem se sa tvojom konstatacijom da u prvoj fazi ne treba insistirati na zaujedniskoj drzavi sa RS ali po mom misljenju to mora biti krajnji cilj.
Ti ocigledno nisi još upoznao osobu!Te statisticke greške nisu zaslužile takvo lepo,kulturno i nada sve pametno izlaganje!sa takvima se razgovara u stilu,vi ste Srpske izdajice itd! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:10:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.