Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 03:14:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 101517 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230
@saricm
U dubokoj si zabludi.
Chedin LDP i moje vodjenje se doticu do ovde. Sto se tice nacionalnog interesa, ja ga vidim tamo gde zive Srbi.
Odnosno ne Kosovo, nego Srpska. Za sada ne ujedinjenje, nego po istom principu nezavisnost i priznanje.
Ovako ostavljam tebe da objasnis kako ce marsal metiljavi sa svojim generalom Samardjicem da napravi nacionalknu histeriju oko nato drzave na Balkanu.
Ameri imaju baze i u Rumuniji i u Bugarskoj i u Poljskoj.
Samardjic dize zivac balvanima, da se bore protiv cie i vatikana, kao i protiv pete kolone.
Na ovaj nacin polomice i onaj buzdovan od pruca sto im je Putin dao.
Zalosno sto naivni Srbi vide nacionalni interes u bitkama metiljavog, a ne tamo gde sami Srbi zive.
Kada vise nece biti ni Kosova ni Srpske seti se 'feldmarsala shkorpija"
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Vise sam za varijantu da se spase sto se spasti moze. Podela kosova sa nekakvim odvajanjem strpca i drugih enklava.
Doci ce na sto i ta podela samo se jos ceka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
[quoteOdnosno ne Kosovo, nego Srpska. Za sada ne ujedinjenje, nego po istom principu nezavisnost i priznanje.
]
Citat
Da bi rec rekel?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Liberalizam, je kaubijski kapitalizam, skroz otvorenog tzista, gde se ulazi u utakmicu sa cim imas.
Pare, fizicku snagu, intelektualnu i to koristis.
Totalno je nekompatibilan sa evropskim shvatanjima.
Uspeo je izuzev amera jos u engleskoj i to inicirala ga je Tacerka, a Blair posticao.
Najjace se dokazao kao efikasan, na primer Nemacke neposredno posle drugog rata za vreme obnove, dok nisu ojacali i veoma odgovorno presli na jace socijalne programe.
Kod nas, a uospte na Balkanskim prostorima nema sanse da uspe.
Nema sanse da uspe, jer se on ne moze razvijati bez lokalne samouprave, koja je kod nas uvek u istoriji bila ravna nuli.
Ako bi se i primenio, u nasim uslovima doveo bi do dubokog raslojavanja veoma bogatih i veoma siromasnih.

On se kod nas ne moze primeniti jos jer nemas ni definisanu drzavu, ni definisanu naciju, ni nacionalnu strategiju.
Vrednost LDP, lezi u tome sto hoce da raskrsti sa starim navikama, sto ocito nailazi na potpun revolt.
Prevedeno na moj licni jezik: Strvine ne vole da rade.
Kako ce nam biti videcemo.
Prvo i prvo, makni tu knjigu iz krila...
Drugo, svi mi radimo, ulažemo naše fizičke, intelektualne i ine snage...
Treće, prestani da kenjaš...LDP samo na finjaka nastavlja da sprovodi taktiku, dobro nam poznatu, "lezi lebu da te jedem ", a i jadni Čedica se ubi od posla, sav se usukao, vidi mu podočnjake.
P.S. - umem i ja da filozofiram, ih, samo je ebeno to što me niko ne plaća za to + pročitala sam i koju knjigu za svojih skromnih 26 godina života, ali očigledno ne mogu da budem toliko pametna kao ti.....
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 15:25:49 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Motorola V550
@saricm
U dubokoj si zabludi.
Chedin LDP i moje vodjenje se doticu do ovde. Sto se tice nacionalnog interesa, ja ga vidim tamo gde zive Srbi.
Odnosno ne Kosovo, nego Srpska. Za sada ne ujedinjenje, nego po istom principu nezavisnost i priznanje.
Ovako ostavljam tebe da objasnis kako ce marsal metiljavi sa svojim generalom Samardjicem da napravi nacionalknu histeriju oko nato drzave na Balkanu.
.Ameri imaju baze i u Rumuniji i u Bugarskoj i u Poljskoj.
Samardjic dize zivac balvanima, da se bore protiv cie i vatikana, kao i protiv pete kolone.
Na ovaj nacin polomice i onaj buzdovan od pruca sto im je Putin dao.
Zalosno sto naivni Srbi vide nacionalni interes u bitkama metiljavog, a ne tamo gde sami Srbi zive.
Kada vise nece biti ni Kosova ni Srpske seti se 'feldmarsala shkorpija"
Meine Herr Shkorpi, moj post je bio sarkastican sto se da videti po smajlima na njegovom kraju. u sali sam hteo da kazem da si jedan od onih koji brani LDP sto se citajuci ovu temu moze i zakljuciti. Nikakve veze nije bilo sa Kosovom, Srpskom ili necim drugim. Napad i odbrana su se odnosili na postove a cedina linija je sama ova tema.Marsal metiljavi zavisi od marsala Putina A kaplar Ceku Od Admirala Busha
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 15:24:13 od saricm »
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230
@tarantulice
opet se razbacujes svojim studijama. Hoces posto poto da dokazes da si double graduated.
Samo reci na koji se od ona dva najvise koristi rec 'kenjanje'.
A ono prestani, da te obavestim da je ovo uredjen forum i da ima moderatora koji znaju kada neko treba da prestane.
To prepusti njima.

@saricm, ti bar si citao moje postove a znas da nisam LDP.
Jos manje chedoid.
Ali nema vise Kosova, to vam ne ulazi u glavu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
О том Косову ти кењаш већ више од годину дана... Али ваши америчко-шиптарски планови споро напредују нешто...
Руси хоће овог пута дебело да "наплате" а твоји "пријатељи" шкртаре изгледа...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Motorola V550
@tarantulice
opet se razbacujes svojim studijama. Hoces posto poto da dokazes da si double graduated.
Samo reci na koji se od ona dva najvise koristi rec 'kenjanje'.
A ono prestani, da te obavestim da je ovo uredjen forum i da ima moderatora koji znaju kada neko treba da prestane.
To prepusti njima.

@saricm, ti bar si citao moje postove a znas da nisam LDP.
Jos manje chedoid.
Ali nema vise Kosova, to vam ne ulazi u glavu.
Znam ja da nisi cedoid, ali ih jednostavno previse opravdavas cak i vise nego sto  oni sami sebe brane. Zato sam te u sali stavio za glavnokomandujuceg.
Sto se tice Kosova ne treba tako olako donositi zakljucke. o Kosovu se ne pitamo ni mi ni Albanci. Zna se odavno ko se pita pitanje je samo ko ima od svega toga veci interes USA ili Rusija.
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Нису лоша времена, него човек.

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 462
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
KO GLASA ZA LDP? Masa urbanih likova  koji su bili u fazonu boljenja qrca za sve, a pogotovo za drzavu i njene interese. Veciti studenti, kvazi-intelektualci... ODAKLE SU?  Oni nikada nece reci da su Srbi vec Beogradjani. I svi, jbt, do jednog iako su bili 2,5 puta u Evropi, su odjednom  kosmopolite, pacifisti, itd. Ako su kojim slucajem npr. iz Paracinskog geta (kao nas poznati hip-hoper) ili iz nekog drugog grada iz Srbije, ne brinite bice veci Beogradjani od mene (iako sam  trece koleno)...       KAKO PRICAJU? Pa, brate, kroz nos! Njanjanjanaj, otezu dok pricaju kao da su zgutali nesto a nisu... bacaju hejtove i englicizme. GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta.  MEDIJI? Naravno b92. ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? Iskljucivost, bezlicnost, licemerje, diskriminacija svih nas koji ne mislimo kao oni (tako sto nas stavljaju u isti kosh sa radikalima i ostalim budalama).  IKONE? Tetka Suzana alijas Luna Lu, Biljana Srbljanovic,... RELIGIJA? Ateisti svi do jednog.. FORUM? Forum b92. BLOG? Blog b92. U STA VERUJU? U pomirenje sa zemljama i narodima u regionu...     
Smile Smile Smile Smile
da se ponovi jos jednom  Smile

pardon: autor the w
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 20:16:11 od full moon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Citat
KO GLASA ZA LDP? Masa urbanih likova  koji su bili u fazonu boljenja qrca za sve, a pogotovo za drzavu i njene interese. Veciti studenti, kvazi-intelektualci... ODAKLE SU?  Oni nikada nece reci da su Srbi vec Beogradjani. I svi, jbt, do jednog iako su bili 2,5 puta u Evropi, su odjednom  kosmopolite, pacifisti, itd. Ako su kojim slucajem npr. iz Paracinskog geta (kao nas poznati hip-hoper) ili iz nekog drugog grada iz Srbije, ne brinite bice veci Beogradjani od mene (iako sam  trece koleno)...       KAKO PRICAJU? Pa, brate, kroz nos! Njanjanjanaj, otezu dok pricaju kao da su zgutali nesto a nisu... bacaju hejtove i englicizme. GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta.  MEDIJI? Naravno b92. ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? Iskljucivost, bezlicnost, licemerje, diskriminacija svih nas koji ne mislimo kao oni (tako sto nas stavljaju u isti kosh sa radikalima i ostalim budalama).  IKONE? Tetka Suzana alijas Luna Lu, Biljana Srbljanovic,... RELIGIJA? Ateisti svi do jednog.. FORUM? Forum b92. BLOG? Blog b92. U STA VERUJU? U pomirenje sa zemljama i narodima u regionu...     
Smile Smile Smile Smile
da se ponovi jos jednom  Smile

Smile  Smile
ciji je post?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 03:14:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.