Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Nov 2025, 23:00:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 109219 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Kambiondzija,nemoj ti mene da ucis kako se Ceda vozi, i ko njega vozi...U Siminoj sam jako cesto, i vidjam ga takodje cesto i znam koji automobil on ima...I znam da je star 5 godina...Ne kazem ti ja ovo zato sto mi se govori,nego zato sto znam...Ja kad nemam argumente cutom!!!A sto se tice Milana Beka,on je sitna ribica za Miskovica,a to da nam je finansijer nema veze s vezom!

A не рече КОЛИКО аутомобила Чедица има? Smile И одакле Чедици паре да увек иде на ексклузивна летовалишта са све послугом и чопором телохранитеља? Мислим, треба то издржавати...од посланичке плате. Smile
IP sačuvana
social share
"Кад орао изгуби крила, онда га и пилад кљују."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Čeda je jos uvek na slobodi, kao i Cane Subotic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
Rinaka,na tvoju zalost moju drzavu ne bi prodao nema tih para...Isto tako,nema tih miliona za kojih bih povukao makar jedan dim tog dzointa...Vaspitan sam tako da ne konzumiram drogu, i nema para za koje bi probao!!!

Kambiondzija,nemoj ti mene da ucis kako se Ceda vozi, i ko njega vozi...U Siminoj sam jako cesto, i vidjam ga takodje cesto i znam koji automobil on ima...I znam da je star 5 godina...Ne kazem ti ja ovo zato sto mi se govori,nego zato sto znam...Ja kad nemam argumente cutom!!!A sto se tice Milana Beka,on je sitna ribica za Miskovica,a to da nam je finansijer nema veze s vezom!

Питај Чеду ако ти немаш појма, можда он зна ко га је финансирао!  Smile
А што се тиче возног парка твог шефа, врло добро знаш да сам у праву.  Smile

IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Rinaka,na tvoju zalost moju drzavu ne bi prodao nema tih para...Isto tako,nema tih miliona za kojih bih povukao makar jedan dim tog dzointa...Vaspitan sam tako da ne konzumiram drogu, i nema para za koje bi probao!!!
Lepo sinko cestitam ti,svaka cast!Za tebe onda ima spasa kad tad ceš se probuditi i svatiti u kako si leglo upao!I još nešto nemoj ni alkohol da konzumiraš,šta god da je bilo ne poseži za cašicom,mlad si procice te to Ldp lludilo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
A koja je priroda finansiranja LDP-a od strane MIlana Beka , ako je to uopšte istina ?
Ne pokazuje li to onu Lenjinovu : "U ilegali nam je prijatelj onaj ko nam puni partijsku kasu "
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
A koja je priroda finansiranja LDP-a od strane MIlana Beka , ako je to uopšte istina ?
Ne pokazuje li to onu Lenjinovu : "U ilegali nam je prijatelj onaj ko nam puni partijsku kasu "
Ко зна какви су то интересни кругови у питању. Милан Беко је иначе био кум Зорану Ђинђићу.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Rekao sam ja da Ceda ima jedan svoj autobobil...A Kombiondzija,ja ti predlazem da se nadjemo najnormalnije, da odemo ispred Simine kad se Ceda vrati sa letovanja, i da vidimo taj vozni park...Nemoj se zaludjivati pricama iz medija, veruj mi dok nisam usao u LDP imao sam utisak da Ceda ima taj vozni park, i prvi put kad sam ga video u Siminoj, davno bese, izlazi iz svog automobila i iza njega samo jedan Audi...Vremenom sad sve cesce dolazio u Siminu, i danas posle malih milion odlaska tamo uverio sam se da ima samo taj automobil!!! Znaci,svaki dan mozes otici tamo i uveriti se!!! I jos nesto,ne znam odakle vam ta informacija da je Ceda na moru sa telohraniteljima,bebisiterkama,itd itd...Pre 4 godine je bio na moru sa prijateljima, i normalno Kurir je to odma objavio da mu je to obezbedjenje...Kao i u danasnjem broju,gde su objavili da je sa 500000 telohranitrelja krenuo na more...A isto tako,mozes proveriti u Siminoj broj Cedinih "gorila" i kad uporedis sa brojkom koju Kurir kaze,videces da je to jos jedna laz u nizu!!!

Rinaka,sto se tice droge ja sam tako vaspitan,i znam da je nikada necu uzeti...Isto tako znam da ljudi koji su mi bliski iz LDP-a, imaju veliki odboj prema opijatima...I isto tako znam da se vrh LDP-a ne drogira,posto si ti ponovio hiljadu puta...Sto se tice alkohola,valja se ponekad Smiley Kad moze Velja mogu i ja Wink
« Poslednja izmena: 28. Jul 2007, 18:07:17 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Mislim da su tajkuni pogresna adresa.
Svaljivanje ekonomije i sive tokove, a posle davanje privilegija iskljucivo nekim ljudima bila je preteca stvaranja tajkuna, za vreme Milosevica.
Ako je on u vreme inflacije uvezao, pa posle mesec, dva dana platio carinu to njega apsolvira, jer i dinar da je platio on je cist.
Takodje je redovno i posteno platio dinar porez i zaradio milion maraka.
Neposten je onaj ko mu je omogucio, a on je samo koristio guzvu.

Takodje njihovo delovanje u destrukciji nase ekonomije, u vidu monopolizacije treba traziti iskljucivo u vlasti a ne medju njima.
Oni i dalje 'posteno' rade svoj posao.
Sama cinjenica, da ti zakonodavstvo ne uskladjujes sa partnerima sa kojima radis, trazi medju onima koji vrse opstrukciju skupstine i donosis zakone veoma traljavo i sporo, omogucuje njima delovanje u vidu bogacenja.
Ostalo, na nasu zalost ispasce najposteniji i cak najzasluzniji gradjani.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
BOLJE OD BEKSTVA

Čeda Jovanović,uprkos nezvaničnim najavama da bi mogao biti uhapšen u paketu s Radetom Terzićem, u četvrtak s porodicom otišao na letovanje u Grčku

BEOGRAD - Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratske partije, odleteo je u sredu sa suprugom Jelenom i decom u Atinu, odakle je otputovao na jedno od najluksuznijih ostrva. Iako su upućeni tvrdili da je zbog povezanosti sa "zemunskim klanom" Jovanović pod prismotrom policije i pred hapšenjem, on je bezbrižno otišao da se brčka na preskupom grčkom ostrvu.
Sagovornik Kurira objašnjava da je Jovanović otišao na godišnji odmor u inostranstvo u inat nezvaničnim najavama da će posle hapšenja bivšeg tužioca Radeta Terzića i on doći pod udar zakona.

- Kao i svakog leta, poslanik Jovanović je na luksuzno ostrvo poveo, pored supruge i dece, bebisiterku i nekoliko telohranitelja. Njegov dolazak na plažu zato je uvek spektakularan. Nije ni čudo što ga uvek pronađe neki paparaco.

MEDENI MESEC NA MIKONOSU

Čedomir Jovanović je pre četiri godine viđen i snimljen na plaži mondenskog ostrva Mikonos, gde je u pratnji šest telohranitelja otišao na medeni mesec. Nekoliko dana ranije, on se venčao sa Jelenom Savić, ćerkom tadašnjeg prvog čoveka Zavoda za zdravstveno osiguranje Milana Savića, s kojom je u međuvremenu dobio dvoje dece.

Prvo bi se na pučini pojavila luksuzna jahta od dvadesetak metara i ukotvila nešto dalje od obale, izazivajući uzdahe posmatrača na plaži, a onda i Jovanović sa čitavom svitom pratilaca - kaže naš sagovornik.
Jovanović, inače, oduvek letuje na visokoj nozi, a ranije je tvrdio da od plate potpredsednika Vlade može da finansira luksuzan život. Destinacije koje lider LDP bira stecište su japija, bogatih ljudi sa "vrelog asfalta", filmskih i muzičkih zvezda, ali i gej populacije.

Bivši tužilac Rade Terzić uhapšen je prošle nedelje zbog sumnji da je odgovoran za puštanje lidera "zemunskog klana" iz zatvora 2001. godine. Nakon pisanja medija da će Terzić zapravo obelodaniti da je Jovanović izvršio pritiske na tužilaštvo, lider LDP je rekao da poseduje dokument koji "ukazuje" da je tužilac uhapšen samo da bi njega lažno optužio, ali taj papir nije pokazao.

(Kurir)
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Destinacije koje lider LDP bira stecište su japija, bogatih ljudi sa "vrelog asfalta", filmskih i muzičkih zvezda, ali i gej populacije.

А ја чуо да његову жену - телохранитељи и другари...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Nov 2025, 23:00:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.