Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Nov 2025, 14:51:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 113398 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 Vidim odusevljene DSS i SRS drugare. Pre nekog vremena je bilo: "Sad kad Legija progovori ima Ceda i Beba da nestanu sa lica zemlje." I sta bi ? Ajde sad nova nada. Terzic !!!! Postenjacina !!! Kad on progovori ima sve da prsti !!!! Opet Ceda i Beba u panici. Hehehehe. Nista, ne ocajavajte. Naci ce se vec neko i posle Terzica da probudi nove nade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@gecko
Znas sta se desava sad na politickoj sceni Srbije? Chedin atak na partizane. Do sada je bila kohabitacija opozicije sa partizanima, partizani su stvarali svoju opoziciju, cak i posle 5-og oktobra su uspeli da udju i priklone se jednoj od opcija i time skroz umanje vrednost skidanja Slobe sa vlasti. Os svih pljaski, stvaranja tajkuna, sumnjivih privatizacija, pljacki preko banaka, rusenja drzave preko sive ekonomije, preuzimanja i svodjenja carina u sive tokove, stradali su samo Milosevic i par njih koji su kratkorocno u zatvoru.
Svi su ostali zivi i zdravi i debeli, aktivni da aktivniji ne mogu biti.

Sad se pojavio jedan koji kaze: e nemoze i to usao u skupstinu. Treba ga svim silama, zaustaviti jer to moze da dovede do kolapsa vladanja fukara.
Nece prezati ni od cega , ali promene nema Srbija ide dalje a to ih boli.
Muvaju se tu oko Kosova, ali vide da ne pali to njihovo isturanje prsa i lazna ljubav prema kolevci.Fakticki, inspitrativno branjenje naroda je propalo sada im je imperativ da ovo malo opozicije od 5% sta imaju, uguse po svaku cenu.
Jadnici ne znaju da im vreme odlazi, a sta je nagore ofarbani su svim bojama, svako ih prepoznaje i moraju da odu.
Dao Bog da ih vidim za deset godina na sta ce ta beda liciti. Sa Chedom ili bez Chede.
Sto se u tehnici kaze: ireverzibilan proces.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Pedjoti Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

pakodazna, Ceda nije zabranio delegatima da glasaju, niko nema pravo da zabrani, ali je sebi za pomocnike preporucio drugu dvojicu...Neko ga je podrzao, neko ne...Bio sam delegat na toj skupstini, niko me nije vukao za rukav, mozda sam bas ja i glasao za Leku...Ali veruj mi, ako bar 5% znas Leku kao coveka, kakav je, znaces da takav covek u vrhu stranke nije potreban...
eto, desilo ti se. na NBg-u je stvar bila drugacija.
i svi to znaju.
ti ljudi su u stranci a znaju kakav je ceda.
dakle, ceda je najgori apsolutista.
ali polako pocinjem da shvatam i kontam da tako mora da bude.
pazi, ja najvise mrzim njegovu okolinu koja kaze da treba ukinuti RS kao nazadnu tvorevinu, ljude koji psuju ko radikali u medijima.
ali i pored svega, stranka tako mlada, nikako ne bi funkcionisala da nema jakog i neprikosnovenog vodju.
GSS se utopio u LDP, gomila drugih sa strane i svi su zeljni uspeha u toj stranci koja postaje strasno dobar brend.
dakle, opasno je to sto se stranka svakog dana moze raspasti pa zato ceda ne da da buntovnici buduu vrhu. suvise je opasno.

ali cinjenica ostaje da je apsolutista i sada samo ja raumem zasto, ali to nije opravdanje!

mlad i uspesan covek  Smile Smile Smile,mlad sa 36-mozda...uspesan auuuuuuu,pa nema ni dan radnog staza osim u skupstini,gde je plata oko 1000e e sad taj mladi i uspesni gospodin ima privatno obezbedjenje od 10-tak gorila(proverite koliko kosta 1 dan cuvanja  Smile),zivi u kuci koje je procenjena na oko 200 000e,u njegovoj koloni je uvek 6 dzipova(proverite cenu 1  Smile),svako odelo mu je skuplje od poslanicke plate koju prima 1000e i vise....e ako neko uspe da objasni odakle ovolike pare,onda je taj jaci lik i od hudinija  ???????
e sad je problem srbije sto veeeeelika vecina ne smatra da je ovaj gospodin mlad i uspesan  Smile Smile......dok 2-3 % gradjana srbije smatra suprotno i pokusava da ubedi vvveeeeeeeeliku vecinu koja ne misli tako da nije upravu  Smile Smile Smile

ps.cedomir jovanovic mlad i uspesan xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa Smile Smile Smile Smile Smile koji crnjak.....
lider svake stranke je uspesan.
svaka stranka pere novac i dobar deo ide lideru.

ja licno znam kako su SRS, GSS i DS prali kesh u PA(pod intervencijom GO-a iz BG-a)
tako da je sigurno uspesan ako e sa takvom politikom koju propagira usao u skupstinu normalan pored svih kretena oko njega.
A sta vi hocete. Ja licno smatram da je vreme da u Srbiji postoji i opozicija.
Konacnu borbu sa partizanima smatram dobijenom.
Oni su imali svoju minimalnu sansu kada je Kostunjavi pretio da ako ne bude premijer sa 10% glasova igra, igru sa partizanima. Izgubili su skroz, jer su se preko noci osvestili kome su otskrinuli vrata. Danas u Srbiji imamo 5% opozicije a to je LDP. Sa 50% njihovog programa se ne slazem ali oni konacno deluju.
Inace zapamti da sledecih 10 godina neces ove skinuti sa vlasti.
Ja licno ostajem na dva stava sa kojima odudaram od svih.
Jedan je da trebamo resiti problem Kosova, na bilo koji nacin ali da Siptari ne budu srpski drzavljani, a to je ili nezavisnost ili palestinsko resenje samo posmatraca u un. Iliti nezavisni na srpskoj zemlji (bez vojske).
Drugo je da treba ojacati Srpsku, a to ne moze bez rehabilitacije Mladica i Karadjica.
Dakle istina o njima na videlo a ne propaganda. Oni su se casno borili za Srbiju a ne za Jugoslaviju.
Treca stvar je sto vece priblizavanje evropskoj uniji, radi usvajanja zakona i propisa pravne drzave. Dok ne budes imao drzavu, dotle ce za tvoje pare da slusas rikanja Natase, Tome ili ne znam koga.

Tako da zapamti, Cheda je u ovom trenutku jedina aopozicija u Srbiji. Kamo serece da se nadju jos neki. Za sada samo on ima muda.
pored navedenog, smeta mi njihov stav da RS treba ukinuti.
mozda ceda to nije rekao, ali pesicka, knandic...

takodje mislim da treba pokusati podelu a ne davanje celog KIM-a jedino ako ne prodje podela, onda celo, al da naplatimo to na sve moguce nacine.

ljudi koji cedu stavljaju u zatvor citaju kurir i nemaju veze sa politikom.
jedino zbog cega bi mogao da zavrsi u zatvoru je koriscenje kokaina pre 6 god.

to je jedini covek u srbiji koji ce uvek otici pred sud i reci sta ga pitaju.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Još jedan falsifikat D. Jočića

Liberalno demokratska partija je dostavila svim nadležnim državnim organima falsifikovani dokument – krivičnu prijavu na osnovu koje je priveden bivši javni tužilac Rade Terzić.

Ovaj dokument, uprkos oznaci „strogo pov." dostavio je ministar Jočić „odabranim" novinarima u svim medijima i zahtevao da se detalji i objave. Tako je isfabrikovana još jedna medijska kampanja protiv Čedomira Jovanovića i LDP-a.
Ovaj namenski pisan „dokument" vrvi od netačnosti i falsifikata.
Osnovna je LAŽNA izjava bivšeg ministra policije Dušana Mihajlovića, u kojoj on navodno tvrdi da je Č. Jovanović vršio pritisak na D.Mihajlovića da se iz pritvora puste vodje zemunskog klana, jer su otmicu Miškovića organizovali Karadžićevi ljudi. Upravo je ova tvrdnja poslužila kao osnov za medijsku harangu protiv Č. Jvanovića i kao dodatno sredstvo pritiska na privedenog Radeta Terzića.

LDP poseduje i usmene uveravanja i pisanu potvrdu od samog D. Mihajlovića da on nešto ovako NIKAD nije izjavio. Nasuprot tome, LDP može da dokaže da je i D. Mihjalović u svim svojim javnim nastupima isticao Č.Jovanoviča kao čoveka koji se uvek zalagao za kompletnu istinu o kriminalnim udruženjima i aktima.
Po ko zna koji put minstar Jočić uhvaćen je u krivičnom delu - izgleda da je mladalačka delikvencija kod njega prerasla u način života i to će po svemu sudeći ostati nekažnjeno, dok god su pravosudni organi i mediji pod direktnom kontrolom Jočićevih mentora i podstrekača - V. Koštunice i M.Miškovića. Bez obzira što je rasvetljavanje pozadine ubistva premijera Đinđića započelo na ovako sraman način, LDP i Čedomir Jovanović će kao i do sada pružiti odgovor na svako pitanje pravosudnih organa pod bilo čijom kontrolom oni bili. A što se tiče falsifikatora, lažova i nasilnika svake vrste, sigurni smo da će doći vreme da i oni polože račune.

Izvor: www.ldp..org.yu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@Kraljevicu
Treba da razumes neke stvari. Opet ponavljam Cheda je irelevantan.
Relevantni su ovi mladi ljudi. Nova generacija, koja sada raste u Srbiji a ne zbratimljeni negde sa nekima, koji su videli kako je generacija pre njih prosla napolju (veoma lose) i koja nece sada da ode, vec hoce u svojoj zemlji da se razvija i zivi.
Ovoj generaciji je stran zivot kao fukara, vec hoce pristojan zivot u pravnoj drzavi.
Daleko vise energije ima od svih ostalih generacija a sto je vazno sve ih je vise.
Njima treba lider. Slucajno se nasao Cheda. Ja verujem da oni imaju taj stav o Srpskoj, jer im niko ne kaze istinu. Srbi jos ne pisu svoju istoriju jer jos nisu pobedili. Partizana i njihovih simpatizera (citaj to kako hoces, ima na svakom koraku). Treba tu stoku pobediti, ali ne ratom vec glasovima i energijom.
Eto to je proces gde je Cheda video sansu i kao vec iskusan (svakako iskusniji od njih) uspeo da se nametne.
Zamisli kako se ti mladi ljudi osecaju, kada hoce da dokazu da su bar isto toliko dobri kao i vrsnjaci iz evrope, kada imaju premijera od 64 godine, koji izjavljuje da vodi Kosovski boj.
Drugi jedan obecava pola miliona radnih mesta, a odmah posle izbora izmislja principe i kaze: ja ovog tamo ne volim. Smile
Ili recimo ako su gledalai danas skupstinu, lider kao fol najjace opozicione stranke, ne zna sta je CV? Smile Smile Smile
Ili vide da se sve vrti u krug a nije im jasno zasto. Pa neko mora da im kaze: kohabitacija vlasti i opozicije zarad vlasti.
Kod nas pobednici na izborima ne vladaju, vec dele vlast sa gubitnicima.
I sada mladi hoce da budu prva opozicija u Srbiji a jos im nije potpuno jasno kako.
Sta ti mladi ljudi osecaju kada znaju da je ministar policije obijao trafike i da niko ne moze da ga skine?
Ili da zivi u srzavi gde direktor javnog servisa bane pijan u studio, usred emisije medju zenama pazi i izigrava pijanog kauboj Joa, a ne snosi nikave posledice?
To je sustina cele price a ne Cheda.
Srbija se ponovo rodila pre godinu dana, a treba da bude vecna. Da bi bila vecna njena deca treba da zive u Srbiji i to uspravno.
Uspravno moze samo u pravno uredjenoj drzavi.
jel ti malo jasnije?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Saznasmo li na kraju chija je ovo izjava?
Citat
Na skupstini dragi moj nije niko pobedio, tuga i sramota. Mene je sramota sto sam cutao, sto sam taj LDP pravio, sto sam sa Cedom putovao po Srbiji dok mu je glava bila u torbi, sto sam sedeo sa njime sam u kancelariji dok se vecina novih LDP-ovaca uvlacila Borisu i njegovim poltronima. Sramota me je od ljudi iz DS koji su mi hiljadu puta pruzili ruku uz reci da je ideja dobra ali da je lider price katastrofalan. Sramota me je od mojih komsija i prijatelja, sramota me j od tebe jer se znamo dobro i jer dobro znas sta je istina. Sramota me je od statuta za koji si glasao, sramota me je od politike LDP-a, sramota me je zbog Leke i Gorana Petrovica, sramota me je zbog Mileta Koricanaca na cijim stolicama sedite na cijim aparatima radite, a niste se setili da mu odete na sahranu, sramota me je zbog vecine clanova politickog saveta LDP-a, sramota me je zbog nacina na koji su ti sposobni skupstinu organizovali, organizovali su teror i silovanje demokratije, a na skupstinu su zvali delegate SMS-om, sramota me je zbog ujedinjenja sa GSS-om, zbog Kadrovske komisije, zbog Biroa, sramota me je zbog amandmana koji su prosli na skupstini,sramota me je zbog te skupstine uopste, sramota me je zbog slepe osrascenosti i slepog verovanja u gazdu, i da ,uvek me je bila sramota od ljudi kojima dugujemo pare a ispred zgrade LDP-a stoji bolji vozni park nego ispred vlade Srbije.

I to je razlog zbog koga sam ja otisao, ja vise nisam hteo i mogao da svojim novcem placam tudju bahatost, a nisam zaleo da idem pognute glave jer pojedinci siluju ideju pokojnog Djindjica. Ja sam zbog ideje otisao u LDP, nisam morao da odlazim iz DS, za razliku od mnogih... I do sutra bih mogao da redjam sta je sve tragicno u LDP-u, ali kao sto sam pokazao do sada, trudim se da ostanem iznad blata u koje vi tako lepo plivate, sposobni.

Mnogo ljudi je ulozilo mnogo energije u taj LDP, da bi se ta stranka izdigla iznad politickog blata Srbije, mnogo ljudi koji su verovali u ideju, koji su svesno zanemarili licne potrebe, koji su oprostili ponasanje vlasnika LDP-a koje je dovelo skoro do dna demokratsku ideju u Srbiji. Mnogi ljudi su zrtvovali sebe i oko sebe da bi LDP danas postojao i ti nalazis sebi da dajes pravo da im sudis?
I da, ne zaboravi LDP je nastala od ljudi iz DS. Zoran Djindjic nikada nije bio clan ni jedne druge stranke osim DS-a, i nikad mu gradjanski savez nije bio bitniji od DS. I nikada nije rekao da Kosovo treba da bude nezavisno, ne bi ni danas to rekao, i nikada mu u politickom savetu ne bi sedela BKV i slicni.
Ovo je izjava jednog od osnivača, a nije Leka.

"Mene je sramota sto sam cutao, sto sam taj LDP pravio (...) sramota me je od politike LDP-a, sramota me je zbog nacina na koji su ti sposobni skupstinu organizovali, organizovali su teror i silovanje demokratije, (...) sramota me je zbog slepe osrascenosti i slepog verovanja u gazdu, i da,uvek me je bila sramota od ljudi kojima dugujemo pare a ispred zgrade LDP-a stoji bolji vozni park nego ispred vlade Srbije."

Milan .........., osnivač Liberalno demokratske frakcije i LDP-a, iskreno o LDP-u

Slabo gecko radi informativna služba.
Onaj gore citat je istina tog Milana o demokratiji u LDP-u.
Nadji gecko kako se preziva Milan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
@Kraljevicu
Treba da razumes neke stvari. Opet ponavljam Cheda je irelevantan.
Relevantni su ovi mladi ljudi. Nova generacija, koja sada raste u Srbiji a ne zbratimljeni negde sa nekima, koji su videli kako je generacija pre njih prosla napolju (veoma lose) i koja nece sada da ode, vec hoce u svojoj zemlji da se razvija i zivi.
Ovoj generaciji je stran zivot kao fukara, vec hoce pristojan zivot u pravnoj drzavi.
Daleko vise energije ima od svih ostalih generacija a sto je vazno sve ih je vise.
Njima treba lider. Slucajno se nasao Cheda. Ja verujem da oni imaju taj stav o Srpskoj, jer im niko ne kaze istinu. Srbi jos ne pisu svoju istoriju jer jos nisu pobedili. Partizana i njihovih simpatizera (citaj to kako hoces, ima na svakom koraku). Treba tu stoku pobediti, ali ne ratom vec glasovima i energijom.
Eto to je proces gde je Cheda video sansu i kao vec iskusan (svakako iskusniji od njih) uspeo da se nametne.
Zamisli kako se ti mladi ljudi osecaju, kada hoce da dokazu da su bar isto toliko dobri kao i vrsnjaci iz evrope, kada imaju premijera od 64 godine, koji izjavljuje da vodi Kosovski boj.
Drugi jedan obecava pola miliona radnih mesta, a odmah posle izbora izmislja principe i kaze: ja ovog tamo ne volim. Smile
Ili recimo ako su gledalai danas skupstinu, lider kao fol najjace opozicione stranke, ne zna sta je CV? Smile Smile Smile
Ili vide da se sve vrti u krug a nije im jasno zasto. Pa neko mora da im kaze: kohabitacija vlasti i opozicije zarad vlasti.
I sada mladi hoce da budu prva opozicija u Srbiji a jos im nije potpuno jasno kako.
Sta ti mladi ljudi osecaju kada znaju da je ministar policije obijao trafike i da niko ne moze da ga skine?
Ili da zivi u srzavi gde direktor javnog servisa bane pijan u studio, usred emisije medju zenama pazi i izigrava pijanog kauboj Joa, a ne snosi nikave posledice?
To je sustina cele price a ne Cheda.
Srbija se ponovo rodila pre godinu dana, a treba da bude vecna. Da bi bila vecna njena deca treba da zive u Srbiji i to uspravno.
Uspravno moze samo u pravno uredjenoj drzavi.
jel ti malo jasnije?
jasno mi je sta ti hoces da kazes, ali ne mislim da si 100% u pravu.
mislim da ipak negde gresis. ne mnogo.
recimo, ovo ti je nepotrebnno:

pobednici nece deliti vlast sa drugoplasiranima(i nize) samo kada pobednici budu imali 50% + 1 glas.

ali ceda drzi sustinu u svojim rukama.. i trudi se da ima suprotan stav od stava vlasti samo da bi se razlikovao cak i kada mozda zna da gresi.
mozda je to bas zbog tih mladih ljudi..

fin post. svaka cast.
cenim i delim tvoje misljenje,
da ga ne delim, verovatno ga ne bih cenio Smile (salim se, naravno)
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A zna li se ko je "protiskao" Čedicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
BEOGRAD - Novi direktor Uprave carina Predrag Petronijević odbacio je optužbe koje je danas na njegov račun, za govornicom u Skupštini Srbije, izrekao lider LDP Ccedomir Jovanović.

"Nikada u svojoj karijeri nisam nikoga nezakonito lišio slobode, a pogotovu nisam primenjivao nezakonite metode koje su neki pokušali da mi pripišu u Skupštini Srbije", naglasio je Petronijević u izjavi za javnost dostavljenoj Tanjugu, povodom optužbi Jovanovića da LDP "raspolaže informacijama da je novoimenovani direktor Carina jedno od lica koja su izvršila otmicu novinara spoljnopolitičke redakcije lista 'Vreme' Dušana Reljića, 1992. godine".

Koga ce sve da optuzi LDP samo da spase Cedu?????????
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Мени изгледа ко да криве кога стигну....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Nov 2025, 14:51:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.