Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Nov 2025, 20:29:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 113133 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Stami Leka nije napustio brod, on je i dalje clan LDP-a.
Pošto vidim da si " obavešten" kaži kako se zove.
Onda znači ovaj što njemu odgovara laže:
Citat
-Budi mi pozdravljen, ni ti više ne uzimaj LDP u usta jer nisi deo priče već dve godine. 
-I ne zaboravi da nisi ti otišao, nego su te oterali.
"Stami Leka" odgovara:

Citat
Ja sam cvrsto uveren da ti bolje znas kako sam ja otisao od mene.
Sto se pljuvanja tice ja cutim dve godine, a to sto ti mislis da ste vi vlasnici LDP-a, i govoris da ja nemam prava da kazem sta mislim o LDP-u vise govori o tebi nego o meni. 
Toliko od demokratije u Cedinoj stranci.
I jos nesto, zna dobro Ceda sta bi Zoran uradio, a znam i ja, problem je sto ne znas ti, a branis stav koji ni sam ne razumes. 
A to DB i te fore tako je i sloba vladao, sve je vrvelo od spijuna i domacih izdajnika, a sustina je bila mnogo jednostavnija.
 Diktatura i bajke za laku noc.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Leka se pasivizirao u LDP-u...On je i dalje clan...

A sada cu vam objasniti kako se desilo da se Leka pasivizira, i kako mu je dunulo da pljuje Cedu...Na prvoj redovnoj skupstini LDP-a, 7. aprila ove godine, birali su se predsednik,  potpredsednici i ostali organi stranke...Po nasem statutu moze se svako kandidovati, to je Leka ucinio, i od 1260 delegata, dobio je nesto preko 150 glasova...Nebojsa Randjelovic i Nenad Milic dobili su znatno vise i postali su potpredsednici...Leka je izgubio na toj skupstini, nije dobio poverenje ljudi iz stranke,znaci NE Cedino poverenje,nego je glasalo 1260 ljudi...Kada je video da je zestoko ispusio na tim tzv. izborima covek je poceo da pljuje svakoga ko mu je pri ruci...

Sta ima dalje da se prica? Mogao sam i ja da se kandidujem za potpredsednika, da imam 15 glasova, i da pocnem da pljujem kako je Ceda sve u stranci,kako je to njegova stranka,kako ovo,kako ono...Leka je izgubio,a ko gubi ima pravo da se ljuti... A ko zna dobro Leku,zna kakav je on covek.. Licno postujem njega, ali je napravio veliku gresku!!! Ko ga zna, zna i sta mislim!!!

I jos nesto,ovo sto leka kaze da ispred stranke stoje bolji automobili nego ispred vlade, evo sve vas pozivam, dodjite ispred Simine 41 da vidite koja kola stoje...Banalan primer, gde cete primetiti da Leka laze!!!
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 04:13:34 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Leka se pasivizirao u LDP-u...On je i dalje clan...

A sada cu vam objasniti kako se desilo da se Leka pasivizira, i kako mu je dunulo da pljuje Cedu...Na prvoj redovnoj skupstini LDP-a, 7. aprila ove godine, birali su se predsednik, potpredsednici i ostali organi stranke...Po nasem statutu moze se svako kandidovati, to je Leka ucinio, i od 1260 delegata, dobio je nesto preko 150 glasova...Nebojsa Randjelovic i Nenad Milic dobili su znatno vise i postali su potpredsednici...Leka je izgubio na toj skupstini, nije dobio poverenje ljudi iz stranke,znaci NE Cedino poverenje,nego je glasalo 1260 ljudi...Kada je video da je zestoko ispusio na tim tzv. izborima covek je poceo da pljuje svakoga ko mu je pri ruci...

Sta ima dalje da se prica? Mogao sam i ja da se kandidujem za potpredsednika, da imam 15 glasova, i da pocnem da pljujem kako je Ceda sve u stranci,kako je to njegova stranka,kako ovo,kako ono...Leka je izgubio,a ko gubi ima pravo da se ljuti... A ko zna dobro Leku,zna kakav je on covek.. Licno postujem njega, ali je napravio veliku gresku!!! Ko ga zna, zna i sta mislim!!!
Koji Leka?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
A koji moze da bude? Ja za jednog jedinog Leku znam sa Cukarice...Branislav Lecic...
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 04:21:48 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja nigde nisam rekao da su ti citati potpisani sa Leka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Pa ja znam da  su ti citati Lekini Smiley Niko drugi nije izduvao na skupstini Smiley
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 04:31:38 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovaj se potpisuje kao Milan.
Pogledaj mu citat:
Citat
sramota me je   zbog Leke i Gorana Petrovica,
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 04:47:21 od Zvonko skener »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Isto tako je Leka pricao, a prica i dan danas...Imas jedan intervju, pokusacu da ti ga nadjem, kao preslikan...Uglavnom gore sam objasnio sta se desilo, posto pojedinci pisu svasta, a ne znaju sta se zapravo dogodilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Vidim sinoc da je u LDP izglasana platforma za skupstinu, a da se u stavovima nista ne menja.Prilika vise da se Cheda uhapsi. Sta cemo sa clanovima, koji su to izglasali?
Svi u zatvor?
Recimo da bi se to i dogodilo. A koje su posledice po citavu zemlju?
Jedna potvrda vise da u Srbiji vlada iskljucivost i da nema mesta razgovoru.
Sada kad smo u najboljoj poziciji da se nastave pregovori?
Bolje dokazite da je Cheda licno ubio Djindjica. To nema veze sa izdajom. To je samo licna netrpeljivost.
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 08:44:23 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Stami Leka nije napustio brod, on je i dalje clan LDP-a.
Zsato se odrice LDP i kaze da se posvecuje svom osnovnom poslu - glumi- a da se privremeno povlaci iz politike ?
Zasto kaze da u LDP nem demokratskog odlucivanja vec da Ceda pokusava da bude sve i sva u stranci ?
ja samo citam njegove intervjue i verujem da je on izasao iz stranke- nece valjda da lace ?
Inace najveca greska  kod LDP je kada je formiran politicki savet a u njemu izmedju ostalih i lideri( tacnije receno lidereke - nadobudne kucke iz NVO) NVO organzacija. kao clanovi ili simpatizeri LDP trebali bi bolje da znate sastav politickog saveta !
                             Ko je sada nevladin sektor???????????????????
                             LDP ili same NVO ???????????
Kako te NVO organizacije mogu da kazu da su apoliticne kada su im liderke ( uglavnom j e rec o njima ) u politickom savetu jedne stranke - ovog puta u LDP ?????????????????????????????????????????????????????????????????
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 132 133 135 136 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Nov 2025, 20:29:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.