Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Nov 2025, 23:53:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 109236 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
ceda nikako nije rekao sve..ako mislis da je anketni odbor i skupstina mesto na kome se utvrdjuje necija krivica onda si u zabludi...dalje na anketnom odboru je pricao jednu pricu dok je u bibliji ldp(moj sukob sa prosloscu) pricao nesto sasvim trece...Inače Terzić je bio u odličnim odnosima sa Čedom i Bebom (nazivali ga Bebin tužioc), a Beba je bio "nerazdvojan" sa Čumetom, koji je pak bio glavni inicijator oslobađanja Zemunac,ali za ldp ovo je nebitno....bas taj terzic je "kao" istrazivao vezu bebe i cede sa zemunskim klanom  Smile...nedavno u skpustini su se sve stranke slozili oko  toga da je krajnje  vreme da Čedomir Jovanović objasni svoje bliske veze sa "zemunskim" i "surčinskim" mafijaškim klanom! Posle najnovijih saznanja o bliskosti sadašnjeg lidera LDP-a sa mafijašima koji su 12. marta 2003. ubili premijera Zorana Đinđića, neophodno je pokrenuti istragu i utvrditi pravu prirodu Čedinih kontakata sa mafijašima.
Ovo je zajednički stav svih parlamentarnih stranaka, osim naravno Jovanovićevog LDP-a.
Neposredan povod za ovaj najnoviji zahtev za pokretanje istrage o vezama Čede i mafijaša jeste predlog šefa Đinđićevog obezbeđenja Milana Veruovića da Skupština Srbije utvrdi istinu o vezama Jovanovića i Dušana Spasojevića Šiptara.

i na kraju malo o terzicu....

BIVŠEM Okružnom javnom tužiocu u Beogradu Radetu Terziću, posle saslušanja kod istražnog sudije, a na predlog Specijalnog tužilaštva, određen je pritvor do mesec dana. Na ceo predmet stavljena oznaka "službena tajna". Međutim, kako nezvanično saznajemo, Terzić je negirao krivicu i odbio da kaže da li je i po čijem nalogu nezakonito iz pritvora pustio vođe i članove "zemunskog klana" 2001. godine.

U zahtevu za sprovođenje istrage, kao i krivičnoj prijavi MUP Srbije, detaljno je opisano zbog čega postoji sumnja da je bivši okružni javni tužilac u Beogradu zloupotrebio službeni položaj iz člana 359. st 1. Krivičnog zakonika Republike Srbije.

Hronološki su navedeni svi detalji o pritvaranju, a kasnije i puštanju osumnjičenih "zemunaca" za otmice bogatih srpskih biznismena i druga krivična dela. Pored ostalog, ističe se da je 4. maja 2001. godine, posle deportacije iz Francuske, dežurni istražni sudija Trećeg opštinskog suda, na predlog opštinskog tužioca, doneo rešenje o određivanju pritvora Dušanu Spasojeviću, Miletu Lukoviću, Vladimiru Milisavljeviću, Milošu i Aleksandru Simoviću.

OVAKVA mera je doneta zbog, kako je tada navedeno, falsifikovanja isprava. Četvrto opštinsko javno tužilaštvo preuzelo je istog dana predmet (KT-578/O1) i zbog jednostavnosti postupka završilo ga za 20 dana. Optužnica je podignuta 24. maja iste godine. U toku pritvora branilac Dušana Spasojevića ponudio je jemstvo od 250.000 maraka da se njegov klijent nađe na slobodi. Krivično veće je odbilo takav predlog.

Istovremeno, četvrti opštinski tužilac Biljana Radovanović sa kolegijuma Okružnog tužioca u Beogradu, telefonom je pozvala svog zamenika Mioljuba Vitorovića i prenela mu usmeni nalog i zahtev Radeta Terzića, da se kao postupajući tužilac saglasi sa puštanjem iz pritvora Spasojevića - navodi se u krivičnoj prijavi. - Pošto su Biljana Radovanović i Vitorović imali zvaničnu najavu MUP Srbije da je pomenuta organizovana grupa počinila više iznuda i otmica, ovo insistiranje tužioca Terzića ih je veoma iznenadilo.

Zvanične najave i predočena policijska saznanja bila su brana da ovo dvoje tužilaca postupe po Terzićevom nalogu i odbili su da daju saglasnost da se Spasojević pusti iz pritvora. Vitoroviću je, pri tom, bila poznata činjenica da je policija protiv ove grupe podnela ukupno 76 krivičnih prijava za više od 150 krivičnih dela.

Ovo sve je vrlo nezgodno po Terzića, naročitio zato što ga direktno opužuju kolege...Vrlo je moguće da Terzić nije bio sam u ovome, već da je imao pomoć određenih policijskuih krugova, državnih funkcionera i kolega...

Ovo su ozbiljne optužbe i one zahtevaju detaljno ispitivanje...
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Pitam se, kome se najvise i onoliko zurilo da srusi zgradu u Silerovoj,omiljenom Cedinom izletistu?

Pitam se ko ce ispaltiti 8 miliona evra odstete koje traze udovice Kua i Siptara za rusenje zgrade u Silerovoj?
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Čedo, ako citas ovaj Forum, molim te poslusaj moj savet: "sve ostavljaj i bezi sto dalje"!
Svi su te izdali, i ostavili da potones. Sve je to zavera Kostunice protiv jednog postenog narkomana kao sto si ti.
Bacaj sat "Rolex" koji ti je poklonio Siptar! Unistavaj sve dokaze (i onako ih malo ima) i bezi, glavom bez obzira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Čedo, ako citas ovaj Forum, molim te poslusaj moj savet: "sve ostavljaj i bezi sto dalje"!
Svi su te izdali, i ostavili da potones. Sve je to zavera Kostunice protiv jednog postenog narkomana kao sto si ti.
Bacaj sat "Rolex" koji ti je poklonio Siptar! Unistavaj sve dokaze (i onako ih malo ima) i bezi, glavom bez obzira.
Samo nemoj da ze za*ebes i da "unistis" kao drogu iz sefa stedionice.
Unisti malo bolje. Bie mnogo bolje i za tebe.
Cedice ko ce da te zove srce, duso,.....?????????????????????
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sada ispade da je Čeda uzalud nosio kovceg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Vidim da volis da se raspravljas samnom, kao dulisha.
Imas vec napisane odgovore, da ja vise ne pisem. Trosicemo manje struje.

Pravi razliku izmedju tuzilaca i sudije. Sudija (istrazni) je taj koji oslobadja a ne tuzilac. Da bi se neko oslobodio bez ikakvog papira, na osnoviu telefonskog razgovora to je besmisleno, ali ovde javnost sve proguta pa i to oko pustanja ovih iz zatvora. tuzilac moze samo da kaze sudiji: nema osnova za optuzzbu.
Ponavljam, ako nisu imali pisane dokaze o njihovim kriminalnim radnjama, oni su morali da budu pusteni.
Jedino ako Terzic ne bi napisao u optuznici: po pisanju blica, kurira ili nacionala vi ste krivi za to i to.
Ostajem pri tome sta se iza brega valja, a ako hocete neko moje licno misljenje ko je to uradio, a nekada ce se dokazati to je kao egzekutor debelo umesan Luta Mihajlovic i niko drugi.
On je od prapocetka imao stranku koja je namenski osnovana i logisticki podrzavana da bi ulazio uvek u kompromise sa opozicijom a da sluzi interesima sps-a. Ili bolje receno jugobraniocima.
To je adresa na koju treba sve da se pita, a zasto je tako ratrzan, to je zbog toga sto se nasao posle pada Slobe sa tri cetiri gazde, a tunjav i glup kako je, nije znao cije naredbe da slusa. Lose je procenio, premijer je ubijen a on se kada je video da je vrag odneo salu, sakrio pod suknju Natase gradjanke.
Dok su Zoki i Cheda mahali sabljama a nisu se ni najmanje razmahali.

Steta sto nije jedan shkorpi bio u poziciji, danas bi svi drugacije pisali. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Nece biti da je Koštunica 2003. naredio policiji da ne radi svoj posao, nece biti da su Jocic i Stojkovic pustili Bagzija da mirno odšeta sa prekršajnom prijavom u džepu

Ima pravo Cedomir Jovanovic kada traži novu istragu o ubistvu premijera Ðindica. Jer, posle izrecene najstrože kazne Legiji, Zvezdanu i ostalim izvodacima fizickih radova na streljanju srpskog premijera, zaista jeste potrebno, cak štaviše neophodno je utvrditi ko je sve i koliko doprineo ubistvu Zoranovom.

Neophodno je detaljno istražiti i proveriti sve cinjenice koje su, posredno ili neposredno, dovele do toga da srpska mafija 12. marta 2003. u dvorištu Vlade strelja srpsku državu. Potrebno je istražiti sve sumnjive kontakte, potrebno je ispitati sve smrdljive tragove. Bez izuzetka, bez nedodirljivih.

Niko unapred ne sme biti amnestiran, nikome ne sme biti oprošteno.
Ali ta nova istraga ne može i ne sme biti ogranicena samo na Cedine sumnje, samo na Bebinu dreku, samo na pobunu JSO i samo na teoriju prema kojoj su ubistvo Zorana organizovali i izveli oni koji danas vladaju Srbijom (ne znam da li ste primetili, ali u svom saopštenju izdatom posle presude Beba Popovic je kao saucesnika u atentatu obeležio i predsednika Tadica!?!.

Nova istraga, kažem, podrazumeva, pre svega, detaljno ispitivanje svih sumnjivih kontakata vrha dosisticke vlasti sa vrhom mafije. Nova istraga znaci precizno utvrdivanje i rasvetljavanje prave prirode muške ljubavi Cede, Legije i Šiptara. Nova istraga mora da utvrdi ko je to i šta je to Ulemeku i Spasojevicu dalo za pravo da veruju da su jaci i mocniji od cele države i celog sistema.Ne treba tu biti mnogo pametan. Valja samo krenuti tragom završne reci sudije Nate Mesarevic.

Pa, da vidimo i utvrdimo kako je moguce da mafijaši skoro pola godine jure premijera po Srbiji ne bi li ga ubili, a da niko u državi ni prstom ne mrdne da ih u tome spreci?! Kako je moguce da posle onog pokušaja atentata kod "Arene" nije podignut nivo obezbedenja pokojnog premijera?! Zašto nije korišcen drugi, mnogo bezbedniji ulaz u Vladu? Ko je iskljucio kamere na zgradi Vlade dva dana pre atentata? Kako je moguce da su Legija i "zemunci" mesecima pre 12. marta bili na "merama" tajne policije (dakle, prisluškivani i praceni), a da niko navodno nije ni naslutio šta se tu sprema?!

Hocu da kažem da sve ove propuste (da li samo propuste?!) nikako nisu mogli da pocine oni koje ovih dana na sva usta prozivaju ostrašceni dosisti i profesionalni "dindisti". Nece biti da je Koštunica naredio policiji da ne radi svoj posao, nece biti da su Jocic i Stojkovic pustili Bagzija da mirno odšeta sa prekršajnom prijavom u džepu, nece biti da je Tijanic svojerucno iskljucio kamere na vladi. Nece valjda biti da su Legija i Šiptar odlucili da ubiju premijera racunajuci na podršku opozicije?!?

Bice da su tu u pitanju neki drugi ljudi, koji su svojim cinjenjem i necinjenjem dobrano doprineli ubistvu premijera. Bice da su streljanju Ðindica i te kako doprineli oni oko njega koji su se sve vreme talili sa mafijašima, oni koji su državu reformisali po meri svojih džepova, oni kojima je nesrecni Zoran bio samo paravan za nevideni lopovluk.

Sasvim konkretno: Da li je za ubistvo premijera odgovoran onaj koji se u zatvoru ljubio sa Šiptarom i Kumom, onaj koji je tu dvojicu patoloških zlocinaca stavio iznad zakona, onaj koji im je oprostio otmicu Miškovica i pustio ih na slobodu?! Da li je za streljanje Ðindica odgovoran onaj koji je sa Šiptarom u bazenu u Šilerovoj provodio više vremena nego sa rodenom ženom u bracnom krevetu?!

Konacno, kakvu mracnu tajnu krije onaj koji je specijalcima u Meljaku naredio da streljaju Šiptara i Kuma, iako su se oni vec bili predali?! Šta su to dvojica mafijaša znali, a što svi mi nismo smeli da saznamo?!
Mnogo je, dakle, pitanja. Malo je odgovora. I zato je potrebna nova istraga.

Objektivna istraga koja ce utvrditi sve istine i bar naceti sve te silne mracne tajne.
Dragan J. Vucicevic
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Prelepo napisano. Ne zezam.
I?
Pravac tamo gde ne smes da ides? OZNA. ili kako se vec zove.
Znam jednu osobu u koju imam veliko poverenje da bi to dobro uradila, ali kako je se posle toga nje otarasiti?
« Poslednja izmena: 22. Jul 2007, 18:11:43 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Pa ja citam Blic i ne vidim da neko pljuje Cedu u njemu...Vidim samo izjave nekih kretena nebitnih...A zasto mi necemo da pravimo novine,zato sto smo drugaciji od drugih,zato sto se ne bavimo lazima...Jedino sto je lose sto iza Kurira stoji Djilas, ali nema veze, prija nama pljuvanje i DS-a...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
BlackBerry bold 9000

Pravi razliku izmedju tuzilaca i sudije. Sudija (istrazni) je taj koji oslobadja a ne tuzilac. Da bi se neko oslobodio bez ikakvog papira, na osnoviu telefonskog razgovora to je besmisleno, ali ovde javnost sve proguta pa i to oko pustanja ovih iz zatvora. tuzilac moze samo da kaze sudiji: nema osnova za optuzzbu.

Ako te tužilac ne optužuje (on je advokat države) onda ni sudija ne može da ti sudi... Izuzetak su parnice... ja protiv tebe... ovi su gonjeni za dela koja se gone po službenoj dužnosti...  Znači, ako terzić kaže da država nema slučaj vs Zemunci, to znači da nema ni suđenja... Dva su moguća razloga za puštanje... prvi je da je terzić maznuo kintu a drugi je da mu je to neko naredio... neka sam kaže šta je po sredi... ako mu niko nije naredio onda je on uzeo pare i ide u aps... ako mu je to čedomir naredio onda neka kaže i kraj priče...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Nov 2025, 23:53:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.