Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Nov 2025, 10:53:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 109099 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 

Zbog cega? Zbog toga sto je neko u nekim krugovima poturio buvu da diluje sa drogom.
To nasledje koje je Djindjic dobio, nije se moglo resiti za dva dana, pa tim lose igra

pa opet ti kazem/pisem ako nije mogao da se izbori sa mafijom lepo je trebalo da izadje pred narod i da javno kaze sta se desava u Srbiji,ako nije mogao da se izbori sa tim lepo je mogao da kaze ljudi ja nisam za ovo i da se posveti pisanju filozofskih teorema....
ali ne on je odabrao nesto drugo,svoje saradnike je slao u silerovu,sa nekima od njih se i nalkazio u kuci kod bebe ejjjj premijer se vidja sa legijom,buhom u stanu kod nekog sluzbenika vlade  Smile Smile Smile pa to se ni u zambiji tako ne radi  Smile Smile
pa odlazi na noge jso..pa smenjuje svoje ljude i postavllja bracanovica,savica  Smile Smile Smile
tim mu je lose igrao,malo su i namestali i naravno izgubio je..........
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
shkorpion sta ti ovako kao covek od informacija veliš kada ce Cedo u zatvor?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Jel istina da Cede nema u Beogradu?Kao da je u zemlju prop'o?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Čedo, ako si pobego, svaka cast Care!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
A zasto su sagovornici Kurira i Pressa uvek u anonimnosti...

Znas kako dok to pise Kurir i Press ja ne brinem...Ali u normalnim novinama to nikada neces videti!!!Samo ti citaj kurir!!!!
hahahahahaha koliko si me sad nasmejao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 

Znas kako dok to pise Kurir i Press ja ne brinem...Ali u normalnim novinama to nikada neces videti!!!Samo ti citaj kurir!!!!

dokle bre vise press.kurir,nin....o cedi trenutno pisu sve novine,i blic,i novosti(zaniljiva kolomuna dusana mihajlovica Smile Smile),danas...neko ga malo vise napada neko malo manje.......ako je tako lako kupovati novine u srbiji kako ti trvdis(press,kurir,nin....) pa zasto onda lepo i ldp nekupi neke novine pa neka te novine prenose sve baljezgarije sa sajta ldp >.......

ps.dok se cedica nalazi pod veoma ozbiljnim optuzbama o vezi sa radetom terzicem i zemuncima...oni(ldp) danas u nedelju podnose  Skupštini Srbije predlog rezolucije o rešavanju statusa Kosova i Metohije........ Smile Smile Smile Smile
pa ko je ovde jeb..teee lud....umesto da nam da odgovore na pitanja ond podnosi neke rezolucije ....valjda pokusava da smanji pritisak javnosti ali ........ Smile Smile Smile bajbok se smesi......
« Poslednja izmena: 22. Jul 2007, 16:36:24 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@rinaka
Citam i cudim se kakve sve gluposti pisete.
Prvo i prvo, Cheda je bio oslobodjen svih drzavnih tajni, ispitivan i rekao je sve.
Ponudio se za detektor lazi, ali nisu smatrali da je potrebno. Ja mislim da su pogresili onda, i kao malo iskusniji u tim vodama, rekao sam sebi: dali su mu priliku da se ponovo digne.
I tako je bilo.
Drugo, Terzic je u intervju koji je dao na B92 rekao nekoliko stvari koje sve dovode  u pitanje.
A to je da, na pitanje komentatora, da li ima pismeni trag, odgovorio da ministar i tuzilac ne komuniciraju pismeno, sto je studentu prve godine pravnog fakulteta notorna glupost.
Svaka istrazna radnja, svaki postupak, svaka potencijalna optuznica pociva samo na fakta, a to su pismeni tragovi.
Pismeni trag je i otisak prsta, ispucan metak, kap krvi itd, itd.
Prvo on nije optuzio nikoga, a drugo da bi konkretno, zadovoljio deo Jugoslovena koji se toliko zalazu da Cheda ide u zatvor, on mora to imati, a nema.
Dakle sve ostaje na rekla kazala, tako da ga slobodno, fighter moze uclaniti na burek forumu, to ce biti isto ako ne i interesantnije.
Neki sudski efekat, macku o rep.
Kada su Chedu ispitivali, a on odgovarao i to tacno, argumentovano sve samo jedno pitanje nisu postavili? Po cijem je on to nalogu radio?
Cak ni to ne moze da bude relevantno, ako nema dokaza.
Opet sam vam napisao, a opet ne razumete zato sto zelite nesto sto se nece dogoditi.
Ovde nije u pitanju Cheda ili Terzic. Terzic ce biti oslobodjen, a ako treba nekoga da optuzi, imace spisak svojih kolega za cistku u sudstvu koju i Metiljavi i DS imaju odavno.
Kostunjavi igra odlicnu igru ovde, ubija dve muve jedni udarcem, kao fol ne radi on to, vec rade demokrate, tek da bi se opravdao svom socijalistickom clanstviu.
Dakle cilj je cistka sudske mafije, na argumentima rekla kazala.
A vama je serviran Cheda za leba i igara. Smile Smile Smile
zadovoljni jugonostalgicari?
« Poslednja izmena: 22. Jul 2007, 17:00:07 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa i ja im kazem da je go-sin Čedo posten covek. Da je valjo drogu - nema dokaza. Da je clan "Zemunskog klana" - nema dokaza.
A i Trzica ce pustiti (zasto su ga dzaba hapsili)?
I sve ce bide - pojela maca!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Citaj Vecernje Novosti, Politiku, Blic i videces sta i ono pisu o LDP ,, Cedi i Terzicu.
Znaci nisu samo Kurir, Press  novine koje ti tolikm smetaju. Pocinju da smetaju sve dnevne i nedeljne novine po Srbiji da smetaju LDP.
Zasto LDP kao partija ne pocne da izdaje svoje novine pa da nas "pravilo i tacno i objektivno" informise ?
Pa i ostale partije imaju svoje dnevne listove ili veoma jak uticaj na pojedine.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Pitam se, kome se najvise i onoliko zurilo da srusi zgradu u Silerovoj,omiljenom Cedinom izletistu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Nov 2025, 10:53:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.