Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Nov 2025, 23:54:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 109238 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
Prekinite sa medjusobnim vredjanjem,da ne bi usledile sankcije...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Apple 
Rinaka meni nije jasno da je Ceda jednom nogom u zatvoru...Ajde pojasni mi pametni!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Čedo - covek guma. Opet ce se izvuci, videce te. On je vec smislio kako da kontra optuzi Terzica.
Bravo Čedo, sta ti bi da primis onaj zlatni "Rolex"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
U pitanju je ovde sasvim ozbiljna stvar. Ovde je ubijen premijer drzave.Bez obzira kojoj opciji pripadao.
To sto hoce ozna preko radikala da provuce, da je premiojer Srbije i potpredsenik vlade dileri droge, to nigde ne moze proci.
To su vam stvari, koje se primitivno proturaju, da bi se dokazalo da je Srbija zemlja primitivaca, dileraa droge, vanistituccionalnih kretanja.
Par godina pre ubitstva Djindjica, mi smo kupovali cigare kod ulicnih dilera, benzin na flasama a da ne govorim o divljim pljaackama preko banaka Dafine, Jezde, obmanjivanja obicnih gradjana o nekom uspehu stednje u piramidalnim bankama.
Nasa je policija bila rasturena u paramparcad, a neke kursadije od tri dana su zaustavljali ljude na ulicama i cekali da im se nesto da.
Takva se sprega ne rastura za dva dana, a jos ako nemas podrsku savezne drzave, jer se nekome ne svidja ko je premijer, to je u najmanju ruku neozbiljno.
Uz to, premijer, je zbog koalicionog kompromisa, imao ministra policije kome das dve ovce da cuve a on izgubi tri.
Sad se onaj balvan pravda kako i sta je radio.Sav taj splet okolnosti, ne znaci da nismo toliko odgovorni, da ne drzimo do svoje drzave.
Ima nas vec 70% cetnika, a bice nas jos vise u ratu sa jos samao 30% partizana. Nema pomirenja. Pomirenje sa njima znaci poraz Srbije.
Pitanje je samo par godina, dok im savijemo grbacu da bi bili i oni uspravni Srbi, a ne branioci vetrenjaca.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 

Par godina pre ubitstva Djindjica, mi smo kupovali cigare kod ulicnih dilera, benzin na flasama a da ne govorim o divljim pljaackama preko banaka Dafine, Jezde, obmanjivanja obicnih gradjana o nekom uspehu stednje u piramidalnim bankama.

reci nam,je li si tada jos bio za slobu ili si se prebacio kod kostunice.,..??????? Smile Smile Smile Smile Smile

koliko si kulturan i fin vidi se iz tvog prethodnog posta,poceo si ljudima na forumu i familije da uplices...jeli \mislis da samo ti znas tako prostacki da vredjas...mogu i ja i mnogi drugi ali ne zelim da se spustam na taj tvoj sps-dss-ldp nivo,uzeo si od svega po malo, i iz proslog posta smo svi videli sta takva kombinacija ucini od coveka...jos jednom bravo  Smile Smile Smile

ps.ali da se vratm na temu.....

policija nam je bila rasturena u param parcad DA...mafija je vladala DA....ali ako nisi bio sposoban da te stvari uredis onda se kao i u svakom drugom poslu povuces...da je neko iz vlade surovao sa zemuncima,legijom i buhom surovao je zakoga i u cije ime je to radio dali je premijer znao ili jos gore nije znao to je pitanje ???/...ali da je premijer jedne zemlje odgovoran za stanje u njoj i za rad svojih saradnika i ministara odgovoran je........na kraju krajeva pa nije samo Srbija imala slobu i mafiju na vlasti...stacemo sa bugarskom,Rumunijom,spanijom sve te zemlje su imali slicne probleme kao Srbija ali njihovi premijeri su drugacije organizovali svoja ministarstva i na kraju krajeva svoje drzave............kada tim lose igra kriv je trener,kada firma posluje sa gubicima kriv je direktor,ali i kada drzava druguje sa mafijom kriv je premijer..........
« Poslednja izmena: 22. Jul 2007, 13:18:53 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Rinaka meni nije jasno da je Ceda jednom nogom u zatvoru...Ajde pojasni mi pametni!

Možda ce ti sad biti nešto malo jasnije?

BEOGRAD - Posle hapšenja bivšeg okružnog tužioca Radeta Terzića zbog sumnje da je odgovoran za puštanje iz zatvora vođa "zemunskog klana", juče je u Liberalno demokratskoj partiji tokom celog dana vladala sveopšta panika! Naime, zbog straha da bi uhapšeni okružni tužilac mogao da ispriča sve što zna o tome kako su iz Centralnog zatvora 2001. godine pušteni Dušan Spasojević i Mile Luković, lider LDP Čedomir Jovanović u neviđenoj je strahu da se i sam ne nađe iza rešetaka.

- Ako Terzić lepo kaže šta se stvarno dogodilo i zbog čijeg pritiska je doneto rešenje o puštanju "zemunaca" iz zatvora, čime bi se potkrepila ranija izjava svedoka saradnika o Jovanovićevoj i Terzićevoj umešanosti u te poslove, Čedi se ne piše dobro - kaže sagovornik Kurira koji je insistirao na anonimnosti.

Ovakva saznanja, ali u vlastitoj interpretaciji, ima i sam lider LDP Čedomir Jovanović. Njegova partija zatražila je hitnu sednicu Odbora za bezbednost Skupštine Srbije, tvrdeći da poseduje dokument koji navodno ukazuje na to da je bivši okružni tužilac Rade Terzić uhapšen kako bi lažno optužio Čedomira Jovanovića..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230

kada tim lose igra kriv je trener,kada firma posluje sa gubicima kriv je direktor,ali i kada drzava druguje sa mafijom kriv je premijer..........
Svakako.I treba ga ubiti.
Zbog cega? Zbog toga sto je neko u nekim krugovima poturio buvu da diluje sa drogom.
To nasledje koje je Djindjic dobio, nije se moglo resiti za dva dana, pa tim lose igra.
To je partizansko nasledje od skoro 60 godina. Sa deset zadnjih godina  rusenja svih sitema vrednosti.
I treba ga ubiti. Vidis onaj drugi nudi na tezgama patriotizma, leba za tri dinara.
I ja verujem da ga je mogao obezbediti. Sa regimentama chupacha brkova  Vojvodjankum seljacima.
Ala bi neki uzivali.

Ala nekima demokratija lako pada.

IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Sta ce raditi LDP kada im uhapse Cedu ?
Kada je pao Rade Terzic na redu je - po najavama Ceda .
Samo njemu nece moci da dolaze Sipatr i Kum u posetu u zatvor. Njih nema a svi ostali beze od cede kao od necasnog krsta .
Branislav Lecic je ispao najpametniji kada je pobegao od cede i kada je napustio stranku - pritom optuzujuci Cedu da je mali diktator u stranci i da u njoj nema ni malo demokratskog odlucivanja >
Joj sta cete bez Cedice??????????????????????????
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Samo njemu nece moci da dolaze Sipatr i Kum u posetu u zatvor. Njih nema a svi ostali beze od cede kao od necasnog krsta .
Branislav Lecic je ispao najpametniji kada je pobegao od cede i kada je napustio stranku - pritom optuzujuci Cedu da je mali diktator u stranci i da u njoj nema ni malo demokratskog odlucivanja >

Nece imati šta da puše! Smile Smile Smile

Hebote  gecko1  izgleda da jedino ti nevidiš da je Cedo jednom nogomu zatvor!Stvarno ne treba biti narocito pametan da bi se to videlo!

Citat
« Poslednja izmena: 22. Jul 2007, 15:21:37 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610

Сви ће да се ритуално овере!  Smile

IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 125 126 128 129 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Nov 2025, 23:54:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.