Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Nov 2025, 11:45:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 108884 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Daj još malo o tim tupadjijama,ovde ih stvarno nema!Pa ka odjem u Bgd da  mogu da ih prepoznam!
Vidis li ovog Smileya------->
Takvi su svi oni.....
Lako ih je prepoznati....

PS
Mozemo li ovog Smileya nazvati Ceda
  = Cedomir Jovanovic.

« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 15:22:55 od ^BO$$^ »
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
A dobro većina njih koje poznajem , sasvim su normalni ljudi . Većina ih je koncentrisan po strom gradskom jezgru . Stare ex-komunističke porodice , buržujska deca . Član the w koji je aktivno učestvovao u diskusiji dao je jedan temeljan opis , ima dosta više isustva sa njima , pa pronađi tamo negde 20 - 30 stranica .
Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Aaaa,pa vidio sam jednog takvog kad sam bio zadnji put u Bgd,svi mu se smejali,(a ja se pitao štoli)kad ono Ldp defektaš! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Iz pouzdanih izvora sam upravo saznao da je noćas održana vanredna sednica SSS (Sedam sekretara SKOJ-a) na kojoj  su bili prisutni:

1. Čeda
2. Čanak
3. Vesna
4. Korać
5. Batić
6. Ostojić i
7. naravno Nataša

Sednica je trajala vrlo kratko, odnosno, onoliko koliko  je vremena trebalo da svaki govornik izadje za govornicu i sa papirića (na kome je bio unapred napisan tekst) kratko i jasno pročita:
" Ja priznajem samo narodni sud "
Jedio je Nataši zadrhtao glas tako da se iz zadnje reči teksta nije čulo prvo slovo, na šta se Vesna lupi po glavi.
Nakon pročitanog teksta svaki govornik je progutao ceduljicu.

Pitanje za LDP glasi:
Da li je ovo tačno a pogotovo ono u vezi Nataše?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Ala cu vas pitam sve ove koji likujete, gde su vam eljdp knjizice kroz tri, cetiri godina ne vise. Smile Smile Smile
Znam takve na kilo. Isto oni koji su prvo imali za idola Slobu, pa se posle napljuvali, sada ista prica Smile Smile Smile
Mozda ce neki id vas i da prizeljkuju brak sa koracem Smile Smile Smile
Bice unosno.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Iduce godine Ldp nece ni postojati!Živi bili pa videli,a Cedi ne gine zatvor! Smile
P.S: Da se razumemo ja vec sada likujem,jer smatram da je ldp nešto najgore što se ikada pojavilo na Srpskoj politickoj sceni,žaomi je svih zavedenih pristalica Cede i majmuna!i još nešto znam da se žaomi piše odvojeno! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 15:52:11 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Citat
Znam takve na kilo. Isto oni koji su prvo imali za idola Slobu, pa se posle napljuvali, sada ista prica .

Da ti govoriš iz sopstvenog iskustva .  Smile
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Cedi ne gine zatvor!
I ja tako mislim.
Ili Zatvor ili bekstvo.....
 Smile

.....po mogucnosti Kolumbija,Avganistan,Jamajka,....
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

Ala cu vas pitam sve ove koji likujete, gde su vam eljdp knjizice kroz tri, cetiri godina ne vise.   
Znam takve na kilo. Isto oni koji su prvo imali za idola Slobu, pa se posle napljuvali, sada ista prica   
Škorpione, ja nikad nisam imao ni jednu knjižicu, a ono sa slobom meni ne prebacuj.

Citat
Mozda ce neki id vas i da prizeljkuju brak sa koracem   
To si mislio za onog malecku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
LDP: Uvod u montirani proces
 Smile
Beograd -- LDP traži hitnu sednicu Odbora za bezbednost jer poseduje dokaz da je Rade Terzić uhapšen kako bi lažno optužio Čedomira Jovanovića.

Smile
Liberalno-demokratska partija navodi da dokument koji poseduje ta stranka potvrđuje da se ne radi o otkrivanju političke pozadine ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića i borbi protiv organizovanog kriminala.
 Smile
"Čedomir Jovanović spreman je da odgovori na svako pitanje, kao što je to nebrojano puta do sada učinio i to će učiniti pred srecijalnim tužilaštvom, za razliku od Koštunice i njegovih najbližih saradnika koji to nikada nisu učinili".
 Smile
Dodaje se da LDP smatra da je ponašanje ministra policije Dragana Jočića skandalozno, "jer zloupotrebljavajući instituciju na čijem čelu se nalazi, vodi borbu protiv političkih neistomišljenika".
 Smiley 1
Pisani materijal koji je dostavljen proverenim novinarima, nakon hapšenja bivšeg okružnog tužioca Terzića, kako se navodi u saopštenju, samo je uvod u montirani politički proces protiv Čedomira Jovanovića, jer je to jedini način na koji se "zločinačko udruženje" može suprotstaviti politici LDP i izbeći svoju odgovornost za obračun sa Đinđićem.
 Smile
"Jočić samo nastavlja posao zločinačkog uduženja koji je započet podrškom pobuni JSO od strane Vojislava Koštunice, pokušavajući da realizuje ono što nije uspeo kada je od Dejana Milenkovića Bagzija tražio da lažno svedoči i optuži najbliže saradnike Zorana Đinđića", kaže se u saopštenju LDP.
 Smile
Jočić, kako stoji u saopštenju, ni četiri godine nakon sastanka sa Miloradom Ulemekom Legijom nije objasnio građanima Srbije šta su on, Rade Bulatović i Zoran Stojković "obećali ubici premijera Đinđića u noći njegove predaje".
 Smile
"Sada vraća dug Legiji, još jednom potvrđuje zbog čega ubica premijera Đinđića veruje Vojislavu Koštunici i nastavlja na realizaciji koncepta zločinačkog udruženja koji je doveo do ubistva 12. marta", navodi se u saopštenju.
 Smile
Kako stoji u saopštenju, činjenica da je specijalni tužilac Slobodan Radovanović, samo sat vreme pre isteka mandata, naredio hapšenje Terzića "najjasnije govori o pozadini celog procesa".
 Smile
"Ako je Terzić uhapšen na osnovu beleške Jočića koja je bazirana na novinskim tekstovima koji u poslednjih mesec dana zagađuju javni život Srbije, onda je ovo najeklatantniji dokaz da je specijalni tužilac produžena ruka jedne private grupe ljudi koji upravljaju vladom, medijima, institucijama, finansijama i da bespogovorno izvršava naređenja te grupe", kaže se u saopštenju LDP.
 Smile
B92

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Nov 2025, 11:45:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.