Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Nov 2025, 21:05:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 108211 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
bo$$
Pa tako je napisano.
dobro možda je ggreška.
On je i pored toga sto ja njega ne podrzavam ipak bio Predsednik Vlade Republike Srbije.
Ja ti ovo mora prevedem,izgleda,....
 Smile

Kazem,da i pored cinjenice da se neslazem sa politikom Zorana Djindjica,
on je bio Premijer moje zemlje i ja to kao i svaki drugi gradjanin,moram da postujem.
Vecina je njega dovela na mesto na kome je bio.Vecina mog naroda.
 Smile

Jer ti sad malo jasnije....?
 Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Bre ljudi to je radikalska kuhinja smradova, koija od nas Srba pravi smradove,, lopove, narkomane, pedere.
To su zivotinje o cijim se stavovima ne treba raspravljati.
Komunisticke razularene bande, koje sisaju utrobu srpskog naroda.
Vatikan Kominterna i CIA su im postali neuhvatljivi i sada su generatori lopova i cega sve jos. Svaki Srbin je lopov.
Sve u Srbiji je lopovsko.Jedino su oni pravi i posteni. To su gamad, stoka, smrad, gnoj srpskog naroda.
Razularena boljsevicka borba da ne daju Srbima i Srbiji da se usprave.Ostaci titove okupacije srpskog uma i srpskog bica.
Rak deset puta gori od Siptara. Otvoreni borci protiv uspravne Srbije.
Otvoreno staju protiv svih mladih ljudi Srbije, koji hoce radom da nesto postignu.Otvoreno su protiv rada i truda,a za stvaranje gardi i cekanje Rusa.
Izorani umovi, zli ljudi da gore ne moze biti. Pogledajte kako godinama uzimaju plate da opstruiraju rad drzavnih organa.
Njima jaka Srbija smeta. Uspesan pojedinac je sumnjiv. Srbin ne sme biti uspesan jer je u sprezi sa Sorosem.
Oci su im razbuljene da odu i oni negde u inostrantsvu ali nece niko da ih primi. Svi se klone takvih. Zato nas salju u Kinu, Blazil, Indiju.
Neka idu i neka osete sta je smrad, majku im strvinasrku. Pa jel to Srbin, koji otvoreno likuje na ubijanje premijera drzave?
Jebes premijera, razmisli koji je njegov odnos prema ovoj drzavi. On ovu i takvu drzavu mrzi, jer je nikada nece osecati svojom.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Na kog se sve ovo odnosi ?
Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Na tebe ne sigurno, oni drugi ce se javiti. Malo cute zastraseni od istine, pa pocnu da se pojavljuju dok smisle adekvatne odgovore.
Jako boli ta istina a i providni su, samo cim zinu smrde im usta i preko internet zica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bre ljudi to je radikalska kuhinja smradova, koija od nas Srba pravi smradove,, lopove, narkomane, pedere.
To su zivotinje o cijim se stavovima ne treba raspravljati.
Komunisticke razularene bande, koje sisaju utrobu srpskog naroda.
Vatikan Kominterna i CIA su im postali neuhvatljivi i sada su generatori lopova i cega sve jos. Svaki Srbin je lopov.
Sve u Srbiji je lopovsko.Jedino su oni pravi i posteni. To su gamad, stoka, smrad, gnoj srpskog naroda.
Razularena boljsevicka borba da ne daju Srbima i Srbiji da se usprave.Ostaci titove okupacije srpskog uma i srpskog bica.
Rak deset puta gori od Siptara. Otvoreni borci protiv uspravne Srbije.
Otvoreno staju protiv svih mladih ljudi Srbije, koji hoce radom da nesto postignu.Otvoreno su protiv rada i truda,a za stvaranje gardi i cekanje Rusa.
Izorani umovi, zli ljudi da gore ne moze biti. Pogledajte kako godinama uzimaju plate da opstruiraju rad drzavnih organa.
Njima jaka Srbija smeta. Uspesan pojedinac je sumnjiv. Srbin ne sme biti uspesan jer je u sprezi sa Sorosem.
Oci su im razbuljene da odu i oni negde u inostrantsvu ali nece niko da ih primi. Svi se klone takvih. Zato nas salju u Kinu, Blazil, Indiju.
Neka idu i neka osete sta je smrad, majku im strvinasrku. Pa jel to Srbin, koji otvoreno likuje na ubijanje premijera drzave?
Jebes premijera, razmisli koji je njegov odnos prema ovoj drzavi. On ovu i takvu drzavu mrzi, jer je nikada nece osecati svojom.
Skorpio, imas tezak problem sto nas sve koji smo protiv ldp-a smatras za radikale! U princpu se slazem za to sto si napisao, ali ja razmisljam logikom 1+1 je 2, a ne radikalskom kutlacom!!!

Zasto mislim da je ldp prica zasnovana na lazima i na sistemu vrednosti koji je bedan, koliko i radkalski samo malo urbanije upakovan?
Zato sto nema veze sa istinitom pricom. Jedina sto je iskreno kod ldp-a je da se dozvoli da nas gazi i najmanja nacionalna manjina ako im se digne kara. Malo se proturi prica od NVO da je samo kamen nevin u Srbiji, i da je ta nacionalna manjina ugnjetavana, i eto nove autonomije na nasoj teritoriji!!! Zna se ko ce aplaudirati svom snagom za to! Dezurni zalagaci za nasu bedu (uz radikale naravno), koji zato sto slusaju dobru muziku, gledaju dobre filmove misle da mogu da nas jebu!!! E, pa, ne moze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boricu se protiv ovih pacova dok god imam snage!
Meni da daju lekcije Ceda, Prokic, Canak, Kiklop, Korac, rosavi, Ostojic,.... NIKADA!

Cedina izjava - "Ako hoces pravnu drzavu, pomozi Marku Kljajevicu!!!!!" Alo, boli me kurac za nekog lika koji je ojadio Srbiju, pa makar i njegov rodjeni brat sudio Legiji. Dosta je toga bilo, da zato sto je on deklarisani demokrata nme sme biti procesuiran....
Mislite malo o ovome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@the w nemoj se mesati. ostavi strvine da odgovaraju. Vidis da cute. Imam im spremnu citavu njihovu genezu, pa cu malo da ih smanjim u broju.
Ne slazem se ni ja sa LDP-om. Slazem se delom : treba da menjamo. Ili ono nijihovo: Od grbace zavisi a ne od Haskog kazamatlije. To se slazem.

Ali bato ne vidis kako se diskusije vode? Svi koji ne mislimo kao oni (radikali) smo LDP, narkomani, lopovi, krimosi ili bar u najmanju ruku izdajice.
Za lopove i krimose ima zakon i sud, za narkomane lecenje a za radikale slobodna zemlja Srbija gde mogu da vrsljaju i da jebu mater svemu sto je srpsko.
E pa nece biti.

Vidis i sam da Cheda polako gubi svojim postupcima. Cim ti hoces da privatizujes ideju i misao, nece ici.
« Poslednja izmena: 16. Jul 2007, 14:19:14 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ali bato ne vidis kako se diskusije vode? Svi koji ne mislimo kao oni (radikali) smo LDP, narkomani, lopovi, krimosi ili bar u najmanju ruku izdajice.
Sa druge strane,svi koji nemisle kao Ceda su prijatelji Vojislava Kostunice,
koji je unazadio,unesrecio,osakatio,ovu zemlji i koji je jedini krivac za sve lose
sto nam se desilo od 2000 godine pa naovamo.Od njega prave Milosevica i
sve koji nemisle kao oni trpaju u isti kos i etiketiraju kao jedine krivce za sve.

Cedomir Jovanovic je extreman i Radikalan koliko i Tomislav Nikolic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Ipak je trebalo zabraniti SPS i radikalnu stranku.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Kako li će  ovo Gecko da podnese.
A kaže da Kurir ne valja Smile

Prijatelju moj,citam blic i video sam to juce!!!Kakve to veze ima sa kurirom covece? To je ono sto sam ja rekao davno, svi u BEograd,svi bre...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ipak je trebalo zabraniti SPS i radikalnu stranku.
Paz kvazi demokrate šta bi on!treba sve zabraniti a ostaviti samo anti Srbe tipa Ldp,pa onda sve lepo prodati i otici na Sejšele!
Valjal ti to grdni?Znaci iz komunizma u u prodaj sve liberalizam!
Kao što rece Šojic "nece da može"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Nov 2025, 21:05:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.