Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Nov 2025, 19:08:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 108143 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Јел ти поредиш Кенедија и Ђинђића?!  Smile
Sto da ne.

Pa oboje su zadnji put bili vidjeni zivi
preko znajperskog durbin/nisana.
 Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 21:44:55 od ^BO$$^ »
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Јел ти поредиш Кенедија и Ђинђића?!  Smile
Sto da ne.

Pa oboje su zadnji put bili vidjeni zivi
preko znajperskog durbin/nisana.
 Smile
То им је једина сличност!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Ma daj kamionu jedan, pa to je normalno. Za razliku od Kenedija, Djindjica je junacina ubila dok je bio na stakama.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Nemaju oni mozak da shvate sta sam ja rekao...Ne mogu oni da shvate da sam rekao da ce presuda proci kao i za Kenedija...Znate kako,za to treba malo ukljuciti mozak,ali sta oni da ukljuce???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Nemaju oni mozak da shvate sta sam ja rekao...Ne mogu oni da shvate da sam rekao da ce presuda proci kao i za Kenedija...Znate kako,za to treba malo ukljuciti mozak,ali sta oni da ukljuce???
imaju mozga, samo se prave ludi po zadatku.
Koje sve bisere ne cujes, sve to nauceni kuci kako je bilo lepo kad se pilo kafe i delili viskovi. To sto oni sad placaju ceh nikom nista. Tesko ce se Srbi uspraviti dok imas takvih. Jos drugi rat nije zavrsen. Sve vise i vise njih izlaze iz undergrounda. Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2007, 00:44:13 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se da ovo sve ima itekakve slicnocnosti sa Kenedijem.
Moracu da vas razocaram, ali jedna od verzija ubistva Kenedija je i ta da je mafija to odradila. Zasto? Kenedijev cale je obecao brda i doline zabarima ako njihovi sindikati budu dali glasove JFK-u. Glavni protagonisti dogovora su bili Sem Djankana i Kenedi Senior. Nakon izbora i pobede Kenedija, zabari su poceli da dobijaju pozive za saslusanja koja su prenosena preko TV-a. Djankani se to nije svidelo, i poceo je da steze obruc oko JFK-a.
Da prica dobije "twist", Li Harvi Osvald je ubijen dok su ga sprovodili. Ubijen je od strane Dzeka Rubija. Za koga je radio Dzek Rubi? Za Sem Dzankanu!!!   ZVUCI MALO POZNATO????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kako li će  ovo Gecko da podnese.
A kaže da Kurir ne valja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Znaci gecko, ti kao LDP ovca govoris kako ce neko roknuti Zvekija da se ne bi saznala prava istina, kao kod Kenedija, i da su Djikija ubili njegovi, isto kao i Kenedija koji se zamerio svojim mafijasima?
E lepo, ako si konacno priznao!
Vidis kako nije bilo tesko!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ma daj kamionu jedan, pa to je normalno. Za razliku od Kenedija, Djindjica je junacina ubila dok je bio na stakama.
To sa stakama,je velika manipulacija koja dolazi iz pojedinih tabora.
Imao on stake ili ne,imao on jednu nogu ili tri i dve glave,on je bio Premijer.
Ako zdravstveno nije bio sposoban za rad,nije ni trebao da bude na poslu.
Ako njegova bolest nije ometala njegov rad (sto je bilo ocigledno) sta tu nije jasno.
Nije ubijen Invalid ili neki gubavac.Ubijen je Premijer.
imaju mozga, samo se prave ludi po zadatku.
Koje sve bisere ne cujes, sve to nauceni kuci kako je bilo lepo kad se pilo kafe i delili viskovi. To sto oni sad placaju ceh nikom nista. Tesko ce se Srbi uspraviti dok imas takvih. Jos drugi rat nije zavrsen. Sve vise i vise njih izlaze iz undergrounda.
Ovo je vec cisto vredjanje,tipicno Srpski,uvek kada ponestane argumenata za odbranu,.....
jedna od verzija ubistva Kenedija je i ta da je mafija to odradila. Zasto? Kenedijev cale je obecao brda i doline zabarima ako njihovi sindikati budu dali glasove JFK-u. Glavni protagonisti dogovora su bili Sem Djankana i Kenedi Senior. Nakon izbora i pobede Kenedija, zabari su poceli da dobijaju pozive za saslusanja koja su prenosena preko TV-a. Djankani se to nije svidelo, i poceo je da steze obruc oko JFK-a.
Da prica dobije "twist", Li Harvi Osvald je ubijen dok su ga sprovodili. Ubijen je od strane Dzeka Rubija. Za koga je radio Dzek Rubi? Za Sem Dzankanu!!!   ZVUCI MALO POZNATO????
Ovo je tacno.
Otac Kennedija je u doba Prohibicije,kako se veruje,imao kontakta,
ne samo sa Organizovanim Kriminalom iz Cikaga odakle je Djankana,vec i sa Mafijaskim Porodicama
iz New Yorka,Kolombo,Bonano,Gambino,Lukeze,....itd.Veruje se da je organizovani Kriminal dosta potpomogo izbor JFK-a za Predsednika.Veruje se da obecanja data Mafiji od strane Kenedija,nisu ispunjena.
Cak je brat pretsednika Robert Kenedi,poceo da sprovodi istragu protiv Mafije i to javnu i onda se desilo to sto se desilo.Prvo je umro otac Predsednika Kenedija,pa onda i sam Dzon Kenedi a potom i brat predsednika
drzavni tuzilac Robert Kenedi.Kada ljudi povlace paralelu izmedju ova dva tragicna ubistva drzavnika,to mora da je sa razlogom.
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Kenedi je ubijen od strane istih tih, koji dizu kule u vazuh, bombarduju Srbe da brane ljudska prava itd. Ne budite naivni. On je kao predsednik Amerike hteo da se hladni rat zavrsi. Isto je hteo i Hruscov. Obojica su zavrsili kako su zavrsili.
Drznuli su da sjebu industriju od desetina hiljada milijardi dolara.Naivni ste ko francuske sobarice: kad je pojebu, posle pita, a sta ste to, ono vi od mene hteli?
Djindjica su ubili oni, koji iz dubine duse, zele da Srbi i Srbija bude u kandjama smrada i mraka. I debelo su uspeli da zadrze smrad i mrak u Srbiji za jos koju godinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Nov 2025, 19:08:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.