Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Nov 2025, 07:31:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 107986 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Kako je tek bio iznenadjen
kad mu je dignut Dzip u vazduh.
 Smile

Taj dzip sto je dignut u vazduh nije bio Cedin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Smile

....OK bio je od Cumetovog Kuma Markovica,
koji je Ceda samo pozajmio,....
Mogu da ti napisem ako zelis tacno sta je radio u Silerovoj ta dva puta
Ja hocu,napisi molim te....
 Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 17:29:21 od ^BO$$^ »
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
Citat
Mogu da ti napisem ako zelis tacno sta je radio u Silerovoj ta dva puta

Напиши нам!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
pakodazna
Preteruješ sa tvojom listom pitanja, svaki dan je ponavljaš.
Ako nemaš ništa novo da kažeš, onda nas oslobodi pritiska.

Legendo burek foruma(zasto li te svi tako zovu ????) Smile Smile Smile Smile...samo za tebe....

mnogo toga smrdi oko ubistva Djindjica, a cinjenica je da to do kraja nije ispitano.Nadjene su ubice, no nalogodavci nisu nadjeni. Dokazane su tvrdnje o vezi Cedomira Jovanovica sa "Zemuncima" a to nije svedocio samo Dejan Milenkovic, to je otkrio i zatvorski strazar u CZ gde je Jovanovic posecivao Dusana Spasojevica.Ono sto je Cedomir Jovanovic toliko ispocetka zapenusan demantovao, kasnije je priznao, pravda juci nekim drzavnim interesima. Da podsetimo:

U svom cetvorodnevnom svedocenju u Specijalnom sudu Dejan Milenkovic Bagzi izrekao je sledece optužbe na racun bivšeg potpredsednika Vlade: Da mu je Dušan Spasojevic po izlasku iz pritvora zbog otmice biznismena Miškovica poklonio zlatan sat “roleks”. Rekao je Bagzi i da je Ceda od Dušana tražio da ubije Sredoja Šljukica 2001. godine. Ispricao je i da je Ceda tri meseca pre 5. oktobra dolazio u Šilerovu i u Surcin kod Ljubiše Buhe i da je od Dušana Spasojevica dobio 1.000 DEM i pištolj, a koje mu je Bagzi urucio. Dolazio je Ceda u Šilerovu da se raspituje ko hoce da ubije premijera. Po njegovom iskazu “zemunski klan” je oružje nabavio na dva mesta. Jedan deo kontigenta nabavio je Legija iz kopnene zone bezbednosti, medu kojima i snajpersku pušku “Hekler&Koh G3” iz koje je ubijen premijer. Drugi, oko 60 kalašnjikova, 15 mitraljeza, dosta zolja, snajpera, sanduka municije i pištolje nabavili su tokom petooktobarskog prevrata iz policijske stanice OUP Stari Grad.
- To oružje sam preuzeo od Buhe i Jovanovica. Ceda je rekao da obavezno izbrišeno brojeve da ne bi policija znala kada vršimo ubistva – svedocio je Bagzi i dodao da je Jovanovic preko Buhe od biznismena Predraga Rankovica Peconija izdejstvovao “za neki posao” 100.000 evra.

Nemoj samo da kazes da je to montirano od DSS, jer niko iz DSS nije terao Jovanovica da ide u Silerovu...Ne kazem da je direktno ON odgovoran za smrt Djindjica, ali nesto smrdi oko toga i treba sve to ispitati bas u ime ISTINE, kao i zarad porodice Djindjic koju toliko spominjete....Takodje, u Bagzijevom svedocenju se spominju i Vojislav Seselj i Nebojsa Covic koji su navodno bili obavesteni da ce biti izvrseno ubistvo. Nebojsa Covic je reagovao na to nazivajuci obicnim lazima, dok je Todorovic demantovao bilo kakve veze sa "Zemuncima".Ceda je opet razmenio teske optuzbe sa Covicem. Bilo kako bilo, da parafraziram "ima nesto trulo u drzavi Srbiji" te se postavlja pitanje ko su nalogodavci ubistva premijera, dosta je nedorecenosti i kontradiktornosti, a svi za koje se otkrije bilo kakva umesanost treba da odgovaraju, bilo da imaju poslanicki imunitet ili ne  Mene kao

Mislim da bi trebalo ispitati navode koje je, u iskazu datom ubpok-u, 13. marta 2003. godine, izneo Jovica Stanisic, a u kome, izmedju ostalog, pise:

“Poznato mu je (Jovici Stanišicu, prim. aut) da su se poslednjih godina, kriminalne aktivnosti odvijale uglavnom na relaciji Vladimir Popovic-Beba, Dušan Spasojevic, Qubiša Buha i Milorad Lukovic-Legija. (...) Profesionalno poznato mu je da je Vladimir Popovic Beba bio vrbovan od strane obaveštajne službe Velike Britanije. Po njegovim saznanjima radi se o vrlo opasnom coveku, sklonom kriminalnim aktivnostima koji je nastojao da se postavi kao ‘bos mafije' (navodno, Beba je ranijih godina intenzivno citao literaturu o mafiji i oduševljavao se Al Kaponeom – psihološki i umišljajni problem). Mišljenje Jovice Stanišica je da postoji visok stepen verovatnoce da je Vladimir Popovic-Beba na odredeni nacin imao udela u ubistvu premijera Ðindica, jer je za njega bio vezan samo interesno sa visokim kriminalnim aspiracijama, a nastojanje Ðindica da organizovani kriminal dovede pod kontrolu sigurno mu je predstavljalo veliku prepreku. Zakljucuje da je na odredeni nacin Vladimir Popovic-Beba predstavljao i jedan vid politicke podrške aktu ubistva na Ðindica.”

Kao sto bi trebalo ispitati i ono sto su rekli Vukojevic i Milenkovic:

Iz price sa Dušanom Spasojevicem je cuo da je Ceda Jovanovic od Cumeta dobio na poklon dva automobila marke ‘Pasat', tip karavan (kornjaca) koji su bili na probne tablice. (...) Pa je vidao da je Ceda Jovanovic sa istim automobilima dolazio u Stranku.” Bagzi je, inace, u svom svedocenju govorio i o 1 000 nemackih maraka i pištolju koji je Jovanovic dobio na poklon od Buhe, a on (Bagzi) mu ih licno predao kod Mek Donaldsa na Novom Beogradu.

Zatim: “Navodi da mu je poznato da je izvesni Igor Baruh zv. ‘Ceda' dugovao Dušanu Spasojevicu oko 300.000 DM pa s obzirom da nije mogao pare da vrati Dušan Spasojevic mu je uzeo 20-tak rasnih trkackih konja od kojih su tri bili šampioni. (...) Spasojevic je konje poklonio Dragoljubu Markovicu (vlasnik Krmivo produkta iz Surcina – prim. aut.) s tim što mu je rekao da Ceda uzme jedno grlo i to koje on izabere zbog usluga koje mu je Ceda Jovanovic cinio.”

U nastavku, Vukojevic govori o onome što je spominjao i Bagzi – o Jovanovicevim naporima (“preko svoga prijatelja Radeta Terzica” – tadašnjeg okružnog javnog tužioca) da iz zatvora izvuce Spasojevica i njegove, i o posetama u zatvoru. Pa kaže: “Po puštanju iz zatvora Dušana Spasojevica, Jovanovic je u više navrata dolazio u Šilerovu ulicu i jednom prilikom Dušan Spasojevic je pozvao Vukojevica i rekao mu da donese 100.000 DM što je ‘Vuk' i ucinio. Kesu sa parama u kojoj se nalazilo 100.000 DM je predao Dušanu Spasojevicu a posle je tu kesu izneo Ceda Jovanovic iz kuce. Tom prilikom Dušan Spasojevic je Cedi Jovanovicu poklonio i jedan pištolj marke ‘Bereta'. Koliko je njemu poznato nije u potpunosti siguran, Dušan Spasojevic je Cedi poklonio i dva rucna sata, najverovatnije marke ‘Roleks', s tim što navodi da je ženski sat kasnije nabavljen jer se radilo o marki sata kojeg trenutno nije bilo na tržištu.”

O poklanjanju “roleksa” C. Jovanovicu govorio je i Dejan-Bagzi Milenkovic (takode je cuo od Spasojevica), ali ne samo on. Iskaz Dragana Vujcica Bega, još jednog od optuženih clanova zemunske kriminalne bande, od 22. aprila 2003. godine: “Jednom prilikom zapao sam u finansijsku krizu, uglavnom zahvaljujuci Spasojevicu, da bi rešio trenutni problem njemu sam prodao dva sata marke ‘Roleks' za 15.000 DEM i ako je vrednost najmanje 25.000 DEM. Kasnije mi je on pricao da je muški sat poklonio Cedi Jovanovicu kome duguje zahvalnost s obzirom da ga je posecivao u zatvoru i da mu je doveo cerku za rodendan.”

Zatim, u Vukojevicevom iskazu se kaže: “U to vreme Jovanovic je intenzivno dolazio kod Dušana Spasojevica u društvu sa svojom devojkom (dva puta), a u više navrata je dolazio u društvu sa ‘Cumetom'.”
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
 Smile

naravno da nije...to je bio poklon od njegovog drugara siptara.........kod koga je ceda bio u poseti samo dva puta,ali nije ulazio  Smile Smile Smile

ps.evo za legendu burek foruma................. Smile Smile Smile

jos jedan citat:"Tadašnji premijer Zoran Živkovic je u pokušaju da prekine javno prepucavanje “ko je gde pio viski i ko se gde kupao”, “ko je kome odlazio u posetu u CZ” sazvao sednicu Vlade na kojoj je to trebalo da bude definitivno raspravljeno.
Umesto toga, kako je napisao Mile Isakov u svojoj knjizi “ParaDOS”(str. 123-124), vecina ministara je zapanjeno slušala medusobne napade Covica sa jedne i Batica, Koraca i Cede sa druge strane.
- “U jednom trenutku iznerviran gurnuo sam laktom Mihajlovica, koji je mudro cutao, i pitao ga “jeli bilo ili nije bilo”? Dule se blago okrenuo prema meni, i gledajucime u oci, par sekundi, ocigledno razmišljajuci da li da mi kaže ili ne, odrecno klimnuo glavom sa poluosmehom koji su prikrivali brkovi. Dakle u njegovom najboljem maniru, ništa mi nije rekao i sve mi je bilo jasno. Od tog trenutka nisam imao sumnji da je Ceda bio na bazenu i kod ubica Zorana Ðindica u CZ. Druga je prica zašto. Verujem da nije to radio na svoju ruku i da je bio samo kurir. Možda mu se malo dopalo, ali to je i razumljivo za ambicioznog mladica njegovih godina. Ali ako ni danas to ne može da prizna i objasni šta je zapravo tamo radio, onda je u velikom problemu.” "
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 17:38:40 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da mu je Dušan Spasojevic po izlasku iz pritvora zbog otmice biznismena Miškovica poklonio zlatan sat “roleks”. Rekao je Bagzi i da je Ceda od Dušana tražio da ubije Sredoja Šljukica 2001. godine.
Smile
Ispricao je i da je Ceda tri meseca pre 5. oktobra dolazio u Šilerovu i u Surcin kod Ljubiše Buhe i da je od Dušana Spasojevica dobio 1.000 DEM i pištolj, a koje mu je Bagzi urucio.
Smile
Ceda je rekao da obavezno izbrišeno brojeve da ne bi policija znala kada vršimo ubistva – svedocio je Bagzi i dodao da je Jovanovic preko Buhe od biznismena Predraga Rankovica Peconija izdejstvovao “za neki posao” 100.000 evra.
Smile
“Poznato mu je da su se poslednjih godina, kriminalne aktivnosti odvijale uglavnom na relaciji Vladimir Popovic-Beba, Dušan Spasojevic, Qubiša Buha i Milorad Lukovic-Legija. (...)
Smile
Profesionalno poznato mu je da je Vladimir Popovic Beba bio vrbovan od strane obaveštajne službe Velike Britanije. Po njegovim saznanjima radi se o vrlo opasnom coveku, sklonom kriminalnim aktivnostima koji je nastojao da se postavi kao ‘bos mafije' (navodno, Beba je ranijih godina intenzivno citao literaturu o mafiji i oduševljavao se Al Kaponeom – psihološki i umišljajni problem).
Capo Di Tuti Capi..... Smile
Iz price sa Dušanom Spasojevicem je cuo da je Ceda Jovanovic od Cumeta dobio na poklon dva automobila marke ‘Pasat', tip karavan (kornjaca) koji su bili na probne tablice. (...) Pa je vidao da je Ceda Jovanovic sa istim automobilima dolazio u Stranku.”
....cccc Smile
Bagzi je, inace, u svom svedocenju govorio i o 1 000 nemackih maraka i pištolju koji je Jovanovic dobio na poklon od Buhe, a on (Bagzi) mu ih licno predao kod Mek Donaldsa na Novom Beogradu.
Smile Smile
Zatim: “Navodi da mu je poznato da je izvesni Igor Baruh zv. ‘Ceda' dugovao Dušanu Spasojevicu oko 300.000 DM
Smile
“Po puštanju iz zatvora Dušana Spasojevica, Jovanovic je u više navrata dolazio u Šilerovu ulicu i jednom prilikom Dušan Spasojevic je pozvao Vukojevica i rekao mu da donese 100.000 DM što je ‘Vuk' i ucinio. Kesu sa parama u kojoj se nalazilo 100.000 DM je predao Dušanu Spasojevicu a posle je tu kesu izneo Ceda Jovanovic iz kuce. Tom prilikom Dušan Spasojevic je Cedi Jovanovicu poklonio i jedan pištolj marke ‘Bereta'. Koliko je njemu poznato nije u potpunosti siguran, Dušan Spasojevic je Cedi poklonio i dva rucna sata, najverovatnije marke ‘Roleks', s tim što navodi da je ženski sat kasnije nabavljen jer se radilo o marki sata kojeg trenutno nije bilo na tržištu.”

Strasno....sta drugo reci. Smile
“Jednom prilikom zapao sam u finansijsku krizu, uglavnom zahvaljujuci Spasojevicu, da bi rešio trenutni problem njemu sam prodao dva sata marke ‘Roleks' za 15.000 DEM i ako je vrednost najmanje 25.000 DEM. Kasnije mi je on pricao da je muški sat poklonio Cedi Jovanovicu kome duguje zahvalnost s obzirom da ga je posecivao u zatvoru i da mu je doveo cerku za rodendan.”

Smile
Jovanovic je intenzivno dolazio kod Dušana Spasojevica u društvu sa svojom devojkom (dva puta), a u više navrata je dolazio u društvu sa ‘Cumetom'.”
Smile

Lepo meni kaze majka:
''Idi sine u politicari tam su pare,a ja dobro dete..."
 Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 17:42:44 od ^BO$$^ »
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Pazi ti Stanisica! Smile Visok profesionalac! Smile Covek bre citao o Al Kaponeu.
Ja bi sve Srbe koji su citali o AL Kaponeu u zatvor po bar 5 godina.
I vi to citate i sirite. Vrbovali ga Englezi. Jebote, a gde je akt o vrbovanju, ili samo haj da lupimo.
Sve katolike vrbovo Vatikan, sve pravoslavce Moskva.Balije nije imao ko da vrbuje tako da evo nisu bas svi vrbovani.
Pa vi te nebuloze verujete i sirite?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
jel istina da je Beba pobego u Austriju? Izgleda da se i Ceda sprema da bezi!

Beba Popovic ima firmu u Austriji i tamo radi!

Sto se tice Cedinih odlazaka u Silerovu, jedina dva odlazaka su sledeca:

1. 5. oktobar 2001. godine Nenad Sare i Cedino obezbedjenje se naslo na autoputu Beograd - Novi Sad...Odatle su krenuli ka Zemunu, gde je trebao da se nadje sa Legijom...Tada je kuca bukvalno bila nedovrsena,kolima su usli u podzemnu garazu, tu je bio Legija obracajuci mu se recima da mu namestaju Hag i Ibarsku, da su ga oterali iz sluzbe..>Da hoce da rasformiraju jedinicu...I pritom je Legija rekao Cedi da im je do pre godinu dana bio potreban a da sad ne znaju ni da se jave...Tu mu je rekao da je pre godinu dana podrzavao njih,a da sada podrzava Kostunicu,i da je Legija shvatao da Kostunica govoti o 5. oktobru...Na sve to Ceda mu je replicirao da mu ne duguje nista,kao ni Legiuja njima ili njemu...Pored Legije, u toj garazi bio je i ostatak Zemunskog klana,a Ceda je naknadno saznao da je jedan od njih bio Siptar...

2. Drugi Cedin odlazak u Silerovu bio je totalno spontan...Ceda je vodio neku polemiku sa Goranom Petrovicem, koji je podsecao na Legijine citate iz prvog odlaska...Sluzba tada nije imala nijedan podatak gde je Legija,a Ceda je tada s policijom krenuo u Silerovu po Legiju,jer ga je tamo poslednji put video...Pritom niko nije otvarao kapiju u Silerovoj, i posle dosta vremena, od kako su panduri kucali na vrata,izasao je Spasojevic i rekao da Legija nije tu...Tu je Ceda zahtevao od Siptara da pozove Legiju na sastanak i rekao mu da je bolje da do tog sastanka dodje jer nisu ni sami znali sta rade...Spasojevic u tom trenutku pljuje Cedu kao da je glavni covek drzave,na sta mu Ceda odgovara da da se ne moze zavrsiti kao da se nista nije desilo...

Eto vam detaljno sta je Cedomir radio u Silerovoj...To su definitivno jedina dva njegova odlaska u tu kucu...Prvi put u garazi,drugi put ispred vrata...Ni blizu bazena  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 17:51:03 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
pakodazna
Pročitaj pravilnik i nesmaraj.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Drugi Cedin odlazak u Silerovu bio je totalno spontan...Ceda je vodio neku polemiku sa Goranom Petrovicem, koji je podsecao na Legijine citate iz prvog odlaska
Citat
Sluzba tada nije imala nijedan podatak gde je Legija,a Ceda je tada s policijom krenuo u Silerovu po Legiju,jer ga je tamo poslednji put video
Jebote stvarno istina. Niko nije znao gde Legija zivi, pa su dosli na "inventivnu" ideju da odu tamo "spontano" jer ga je Ceda tu zadnji put video pa moze da se desi da od onda nije izlazio iz garaze! Loogicno!  Smile Smile Smile

Citat
Pritom niko nije otvarao kapiju u Silerovoj, i posle dosta vremena, od kako su panduri kucali na vrata,izasao je Spasojevic i rekao da Legija nije tu
kuc-kuc "Dobar dan, znate mi dosli da hapsimo Legiju, pa ako moze da izadje.....mislim, ne bi bilo lose, znate mozda je u podrumu, ako biste bili ljubazni.......?"  Smile Smile

Ako je ovo sve tacno, Ceda je tezak mentol-bez-mozga a uz to i veoooooooooma neobavesten... Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 18:09:43 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Nov 2025, 07:31:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.