Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 13:04:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99803 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
To se zna batice moj, pa LDF nije jos postojala, a kamoli LDP...Kakve veze tu ima Cedomir Jovanovic... Beba Popovic je to rekao takodje, a Beba Popovic nema veze sa LDP-om, ali taj Beba Popovic je bio Zoranov najblizi saradnik, i Zoranov najbolji prijatelj...Svako ko zna nesto o Demokratskoj stranci, zna da su u vreme Djindjica postojala dva klana...I ceo taj, nazovimo drugi, bio je uz Tadica, doduse u znatno manjem broju...Pitas li se ti zasto je posle smrti Djindjica toliko veliki broj ljudi napustilo demokratsku stranku...Da li si ti za nekoga ko je danas u DS-u cuo u Djindjicevo vreme, osim Micunovica...I Tadica jer je bio meta lobiranja...Cuti ako ne znas
To sto postoje klanovi u stranci ne znaci da ako jedan voli predsednika drugi mora da ga mrzi. koji su ti to fazoni rezonovanja majke ti? To mu dodje isto kao radikalska fora 'ako ste protiv nas onda ste izdajnici"
Beba bio Zoranov najbolji prijatelj? Zanimljivo. Zanima me onda kako to da on vise ne ide Ruzici i njenoj deci u posetu? Kako to da Ruzica vise veruje Tadicu nego kako ti kazes "najblizim saradnicima"? Neke stvari se kose sa elementarnom logikom.
Btw. sto se detektora lazi tice koji si pomenuo u vezi Cede Jovanovica, samo da znas da on uopste nije nikakav dokaz. On se cak u sudskom postupku ne koristi kao dokazni materijal. Toliko o pouzdanosti istog.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Pa nece Beba da ide kod Ruzice, kad je bio Zoranov najbolji prijatelj...Nije bio Ruzicin...Daj bre kada cete vi shvatiti da ta Ruzica Djindjic nije niko i nista u nasoj politici bre...Bas mene boli uvo sto ce ona da podrzi Tadica ili Cedu...Ona je niko i nista u politici...Ona je samo bila Zoranova zena....Uzimi procitaj dva poslednja broja casopisa Status, intervjue Bebe Popovica. A ako Cede laze, kako vi kazete, Beba Popovic nema razloga za to, on nije u nasoj partiji.A opste je poznato da je Beba bio Zoranov najbolji prijatelj......I ako tako cvrsto stojis na Tadicevoj strani, onda ti meni daj argument, gde je on bio citavih devedesetih godina, da li se borio da srusi Milosevica? Da li je setao ulicama?Da li je bio neko i nesto u DS-u kada je Djindjic bio njen predsednik? Jedino sto je bio, bio je ministar odbrane, do kojeg je dosao lobiranjem u stranci!!!

Ako je detektor lazi toliko nekorisna stvar, zasto onda Jocic,Kostunica, i brdo drugih ljudi koje je Cedomir pozvao, nije izaslo da svedoce pred detektorom???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Pricajte vi shta hocete,taj Cedomir Jovanovic je najblizi saradnik i prijatelj Zorana Djindjica,kao i Beba i Zoran Zivkovic!!!Te price Shilerova-Cedo-kriminal to su ciste izmisljotine koje pushtaju  u javnost isiti ti kriminalci protiv koga se Ceda borio,a narod,ko narod guta ono sto mu se servira!!Ceda je Dindjicu bio istinski prijatelj i saradnik, i za vreme zivota i posle njegove smrti ostao je veran njemu i njegovim idejama za koje su se zajedno borili!!!On ni sa Kostunicom ne moze upravo zbog Zorana,najpre zbog toga ne moze da ga "svari",pa nema ni jedne TV emisije da on ne pomene Zorana i 12.mart,znaci bukvalno nema!!!O svemu ove i mnogo opsirnije sam pisao u nekim prethodnim posotvima!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
To kako je kostunica postao "lider" DOSa bolje ni ne spominjati. Prica je tuzna. COvek se probio zato sto nije bio poznat.

Tacno je da su u DSu postojale dve frakcije, jedna sa zoranom djindjicem na celu, a druga sa tadicem i jos nekima. Tadica su u nekoliko navrata pokusali da sklone i na kraju su morali da mu daju min odbrane da bi ga smirili. Sem djelica, svi zoranovi saradnici su otisli. Od gorana svilanovica, preko gorana pitica, cede, bebe, zorana zivkovica i jos nekih. Cinjenica je da je zoranova vlada funkcionisala, i to je ono sto je najvise zasmetalo, i to je razlog zasto je eventualno i ubijen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Sve to sto ste rekli u poslednja dva posta, ja njima pokusavam da objasnim nekoliko dana...Ali neko je zadrt i fura samo svoju pricu...

A  prvi kandidat DOS-a trebao je biti Dragoslav Avramovic, covek je bio u Svajcarskoj, veoma bolestan, i posle nekog vremena je i umro...Kada je DOS, na celu sa Djindjicem postavio kao nosioca Kostunicu, jedan dan posle postavljanja, Djindjic i Ceda su uvideli o kakvom se coveku radi, i bukvalno se pokajali sto su to uradili...Sve je odbijao da radi, svemu se suprostavljao, bunio se za svaku datu ideju, i posle NJEGOVE pobede, ponavljam njegove, plasio se da izadje pred narod i da prozbori koju rec!!!E to je istina o kandidatu DOS-a...I nesuglasice izmedju Zorana i Kostunice krenule su vec 6. oktobra...Zasto??? Zato sto je Djindjic bio pun energije, i samo je insistirao na radu, a mutavi se povukao i samo odbijao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
@ gecko1
Slazem se sa tobom, samo bih te ispravio u jednom. Nesuglasice izmedju zorana djindjica i kostunice su krenule neka 2 meseca ranije a ne 6. oktobra

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Mozda se nisam lepo izrazio...Znam da su nesuglasice krenule ranije..Ali su mu pravo lice videli tek 6. oktobra, i tada je krenuo, pa ajd da kazem neki odboj prema njegovom vodjenju politike...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ok

salim se malo

skontao sam ja tebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Ma njih dvojica su bili dva razlicita sveta,sve je pocelo njegovim "legalizmom".a Zaranovom teznjom ka lustraciji,koji bi sve promenila nabollje!!!
Kostunjicavi pokvarenjak(koga ja takodje najpre ne podnosim zbog Djindjica)je cuvao Rada Markovica sefa DB-a i Pavkovica,za njega je to bio legalizam!!!A posle je sve islo kako je islo,stalni ne argumentovani napadi na Zoranovu Vladu,stalne opstrukcije itd.......vec sam jednom rekao,to gde je danas Vojislav Kostunica neka se zahvali samo,ali samo Zoranu Djindjicu,koji ga je licnio predlozio sza DOS-ovog kandidata i neka ide svaki dan da mu pali svecu,ne bi li mu Bog oprostio za sve lazi koje je izneo od 2001-2003. godine!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
To kako je kostunica postao "lider" DOSa bolje ni ne spominjati. Prica je tuzna. COvek se probio zato sto nije bio poznat.

Tacno je da su u DSu postojale dve frakcije, jedna sa zoranom djindjicem na celu, a druga sa tadicem i jos nekima. Tadica su u nekoliko navrata pokusali da sklone i na kraju su morali da mu daju min odbrane da bi ga smirili. Sem djelica, svi zoranovi saradnici su otisli. Od gorana svilanovica, preko gorana pitica, cede, bebe, zorana zivkovica i jos nekih. Cinjenica je da je zoranova vlada funkcionisala, i to je ono sto je najvise zasmetalo, i to je razlog zasto je eventualno i ubijen.

Opet isto .Za početak bilo bi lepo da imena pišeš velikim slovima .
Ni ja ne gotivim Koštunicu , ali to da nije bio poznat među liderima opozicije , može da izjavi samo onaj , ko ne poznaje istoriju opozicionog delovanja u Srbiji tokom 90 - tih .Đinđić i Koštunica su i pored nekih ideoloških mimoilaženja bili veliki prijatelji , sećam se čak da je kada je uslov prof. Avramovića da na lokalnim izborima vodi opoziciju bio da DSS uđe u koaliciju , što je tadašnji SPO odbio .Međutim Đinđić je stao na njegovu stranu , čak je i deo svojih dogovorenih koalicionih odborničkih mandata dao DSS-u .To nikako ne bi uradio i zamerio se tada najjačem opozicionom  lideru Draškoviću , da nije verovao u neophodnost integrisanja DSS u koalicionu opoziciju .
Vlada Zorana Živkovića , u svojih 8 meseci funkcionisanja , jedva je držala skupštinsku većinu , i to uz pomoć otcepljenog dela SPS-a koji je predvodio Bransilav Ivković. Ta vlada je i pala onog trenutka kada je izgubljena većina , što je i sam Živković priznao.
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 13:04:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.