Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 07:53:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 102526 puta)
Svakodnevni prolaznik

Sprem`te se Sprem`te

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Motorola V550
sa ~Predsednikom Cedom~ na celu
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Заклињем се са три прста и овога часног крста живот дајем за спас српства
Српска гарда Илиџа
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Са Цедом у затвору!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
shkoprio jr/sr...pošto ne znam koji je ovo postovao, vidim da ti, kao i većina "intelektualaca" nemaš ni trunku poštovanja prema jednom seljaku...za tebe je očigledno beton zakon, a znanje se stiče isključivo na fakultetu. Pa, žao mi je što ću morati da razbijem iluziju...postoji nešto što se zove život, a tog predmeta nema ni na jednom fakultetu.
Za tebe su svi pećinari, sve jedemo zarđalom kašikom, svi smo ispranih mozgova, jedino si ti evoluirao od majmuna do čoveka. Žalosno je što neko tvojih godina (bile one 30 ili 60) na taj način razmišlja. Mene nije vaspitao ni Tito, ni Sloba, ni Šešelj ni Đinđić...mene su vaspitali moji roditelji, i ja sam im zahvalna na svemu čemu su me naučili.
Ako ti neko dirne u LDP skačeš, a ovamo se kuneš da nisi njihov pristalica. Pa reci "Jesam", niko te neće linčovati zbog toga, ali barem jednom budi iskren i pošten, umesto što vređaš i pljuješ po svima redom, svima koji ne dele isto mišljenje sa tobom.
Kina i Indija.......ponovio si to vec 1.000.000 puta...ko ovde razmišlja o Kini i Indiji (razmišljam o Indiji, ali nikako da skupim pare da odem do tamo, kao turista naravno).
Ne uzdam se ni u Rusiju, ni u Kinu, ali bogami ni u USA, niti u bilo koju drugu zemlju. Uzdam se u sebe najviše...a takve kao ti/vi, gledam da nemam svom vidnom polju bar 100 m.
P.S.- Lenjin i Marks su idoli tvoje generacije.
Pecinska, ili marskisticka ideologija je tvoja. Ja vidim da ti onako bas brines o seljaku i radniku i sta ti ja znam, a taj isti te moli da o njemu ni najmanje na brines nego da savijes grbacu i da jedes hleb koji sama zaradjujes.
Vasa pecinska ideologija copora, je idealna i za danasnje marsiste da vas jasu i prodaju maglu.
Ideologija vam je zica i to jedna, jer ako budu dve bicete za vlasti prepametni, pa im mozete biti konkurencija.
Ono sto su razvijene zemlje uradile, je bas to: od grbace zavisi. Suverenitet jedinke je ugradjen u svim ustavima, da bi jedinka kao tako u okvirima zakona i jasnih pravila ponasanja, gledala da dostigne svoje licno blagostanje, a da pri tom puno ne brine o 'seljaku'. Seljak ili radnik ce vec sam brinuti kao jedinka o sebi.
Ovo tvoje sa seljakom, je toliko otrcano, da za tvoje godine bi trebala pod hitnim da se javis psihijatru sa svim sa onima koji su te tome ucili.Ta je ideologija dovela da su mlade devojke poput tebe, stigle da se prodaju za parce krpe ili hleba. (Svakako ti to ne zelim). Ali bolje bezi sa tim nazad u pecini i nemoj vise to prodavati.

A ovi sto kukate da nas nema, pa ja licno ne mogu da visim na burek forumu ako vec radim, stalno sam prisutan, ali radim sasvim desete stvari za razliku od vas koji cekate da vam Voja, Toma, Boris i ostali stave cucle sa medom u usta. Strpite se jos malo, uskoro ce sretna buducnost.
A ti ćeš da mi doneseš tu budućnost, drtino matora? Ja se ne prodajem nizašta, a za šta ti se sin ili ćerka prodaju, to je već tvoj problem...verovatno si na konto toga i napisao ono što si napisao.
Da, spominjem seljake i radnike...pa ko će da brine o njima, ako ne država. A umesto da im pomogne, samo ih još više gazi i ponižava na čelu sa takvima kao što si ti.
Toliko si godina sprcao u dupe, a i dalje bulazniš gluposti.
Ti bi trebalo da izađeš iz svoje pećine, u kojoj si očigledno oslepeo od mraka, pa ne vidiš šta se oko tebe dešava.
Opet ti kažem, dogovori se sam sa sobom ko si, šta si i šta želiš...očigledno si besan na nekog, i to jako...to prvo treba da rešiš sam sa sobom, a onda tek dođi ovamo, kao izlečena jedinka...pa onda prosipaj znanje ili šta god već ti pod tim terminom podrazumevao.
I ne boj se...niko ti neće dirati Čedicu, može slobodno da se vrati sa godišnjeg...od mene, ali neka mu je daleka lepa (i bogata) kuća!
Od sada pa nadalje, molim te, ne obraćaj mi se više...nisam ti ja lek za krizu godina i identiteta.
P.S.  - ti spominješ moje roditelje kao psihijatrijske slučajeve...bolje preispitaj sebe. Ako je ikome ovde potreban psihijatar, to si definitivno ti, tatice!
« Poslednja izmena: 12. Avg 2007, 19:34:18 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
I naravno prestacete sa ovakvim postovima odmah ili cete ih citati iz kante. Nastavite preko pp ako vam je zanimljivo.
Tema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Sve je to u redu MunkaZe, ali obrati malo pažnju na uvrede koji mi je dotični g-din uputio. Uostalom, ja sam shodno temi postavila pitanja, jasna i razumljiva.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Čeda je najposteniji od svih Zemunskih kriminalaca!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
Ma nije on posten, nego kad se olesi od droge malo se izgubi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
droga je manje zlo od alkoholizma!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
rece ceda jeljcinu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
...и оде у млечни ресторан!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 07:53:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.328 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.