Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 13:36:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 102541 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
A za koju ce opciju glasati ovi koji sada dolaze. Mislim svi ispod 25?
Dakle izbor im je da obijaju trafije i da postanu ministri policije, da gaje svinje i da postanu ministri saobracaja, da slede Haskog kazamatliju i da izginu, da se ponize i da od inzenjera postaju popovi, da nista ne uce i da ne znaju ni sta je CV, a da se kandiduju za predesednika Srbije?

Imaju jedan jako sirok izbor uzora pa onda neka citaju Hazarski recnik.
Ili ce mozda: hajde da menjamo, od nas i nase grbace zavisi?
Pa ja spadam u tu genereaciju...i treba da glasam za LDP?  Vas dvojica Škorpiona se usaglasite, pa glasajte ze koga hoćete...
bambyle... Smile Smile Smile...hvala na odgovorima...konačno neko...svima ostalima se stisnula guzica!
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
A za koju ce opciju glasati ovi koji sada dolaze. Mislim svi ispod 25?
Dakle izbor im je da obijaju trafije i da postanu ministri policije, da gaje svinje i da postanu ministri saobracaja, da slede Haskog kazamatliju i da izginu, da se ponize i da od inzenjera postaju popovi, da nista ne uce i da ne znaju ni sta je CV, a da se kandiduju za predesednika Srbije?

Imaju jedan jako sirok izbor uzora pa onda neka citaju Hazarski recnik.
Ili ce mozda: hajde da menjamo, od nas i nase grbace zavisi?

Pitam se dali si stvarno ovako glup il se samo pravis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Godine viteže moj,klima je cudo! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230
@tarantulice
posle dva fakulteta ne moras da glasas za LDP Smile
Poenta je bila da je mladim ljudima ponudjena jedna opcija koja se razlikuje od kohabitanata.
Ima jos mladih, bice jos opcija, sve mlade strvine (u manjini) ce mrzeti bilo koju opciju koja propoveda menjanje sistema vrednoti itd itd.Svi ce oni biti pederi, narkosi, izdajice.
I posle treceg fakulteta ces takve mrzeti.
Pecinskim ideolozima ce sve biti mrsko i naravno antisrpsko.

@gondore
Kad budes stigao do Kahlobaga i Vihovitice, pisi. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 10:04:33 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Shkorpi, prvo i prvo, mani se mojih fakulteta (a treći mi ne pada na pamet da upišem, moram i da radim i još mnogo toga ima da obavim u svom životu, jebeš fakultet).
Mladima se pružila opcija...majke ti...da mi mozak ispiraju Vesna Pešić i Žarko Korać...kako da ne.
Ako ikada u ovoj zemlji bude bila prisutna partija koja će svima, od studenata do seljaka pružiti bolje uslove života i osmisliti plan koji će ovu zemlju razviti, veruj mi da neću gledati da li je njen vođa peder ili šta god...to me tada neće interesovati.
Ali momentalno, ne vidim ni jednu takvu opciju, jer LDP vrši otvorenu diskriminacu radnika, seljaka i stvaraju sliku da su u njihovim redovima samo visokoprofilni intelektualci, a to meni jako smeta. Obrazovanje nema veze sa pameću, jer ovo prvo možeš da stekneš, a sa onim drugim se ili rodiš ili ne. Čista prirodna stvar.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230
Otvori drugu opciju. Nijadna nije dobra, ali Cheda je pokrenuo.
Neka se suceljavaju opcije, koje nude rad, trud, pravo i pravnu drzavu, a ne partiske opcije hvatanja lopova, po partijskim kriterijumima, jedenje hleba po partijskoj milosti i ostale gluposti koje jahaci srpske apokalipse nude zaglupljenim biracima.
Biraci jos nemaju svest, koliko od same grabace zavisi, jer ne vole da saviju grbacu i da zive od svog rada.
Njima je lepo vekovno cekanje, srpskog mesije koji ce da im stavi cuclu sa medom u usta.
A vekovima im se stavlja qrac i ubedjuje da iz njega izlazi med.
Mora da menjamo, a od nas zavisi.

Evo vidim da se spominju seljaci i radnici, ne vidim jos i 'postene intelektualce' da uzivanje bude sa celim repertoarom vec vidjenim za milijarde nesretnika.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 13:08:33 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Od nas zavisi................sve si rekao.
Hvala što si barem jednom bio iskren. Smile Smile Smile
Hoćeš da kažeš da taj seljak ne radi? Radi više i od tebe i od mene. Ili radnik u propaloj fabrici, koji rinta za neku crkavicu, sve se bojeći da će ga u 55 godini otpustiti...da li tvoj Čeda ima odgovor na pitanje šta je sa hiljadama otpuštenih radnika, koje više niko neće da primi...koji žive od neke bedne socijalne nadoknade. Cele familije su uništene upravo na taj način. Da li im g-din Jovanović pronašao opciju koja bih ih mogla zadovoljiti?
Mogao si skoro u "Blicu" da pročitaš da su po broju samoubistava na prvom mestu ljudi koji su otpušteni sa posla u pedesetim, koji više ne vide način za novo zaposlenje. Šta će sa njima biti?
Imali smo mi čoveka koji je mogao da nas povede na pravi put, ali jbg, nemamo ga više. Da je on ostao živ, mislim da sad ne bismo bili na mrtvoj tački, kao što jesmo.
Jedan Čedica neće pomeriti Srbiju sa te tačke.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 13:24:47 od tarantulica »
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230
Nema Cheda nista sa tim. Niti Cheda predstavlja nesto.To je sama evolucija covecenstva. Videces kada stignes u Kinu, Indiju ili gde vec hoces da su i oni uznapredovali, pa menjaju sisteme vrednosti u kojima jeste jedinka najbitnija, a ne partija.Bicete svi pecinari razocaranim jer ni tamo niko nece sa vama.
A to oko radnici seljaci i postena inteligencijo (jer dobar deo je neposten, jelda?) vidi se kuhinja koja je dovde dovela i onog i ovog, pa sada hoce jos da prodaje pamet.
To ja nazivam pecinarima.
Pocni da citas i drugo nesto sem Marksa i Lenjina. Smile Smile Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson P910i
i opet - "ja joj kazem daj ne seri..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
shkoprio jr/sr...pošto ne znam koji je ovo postovao, vidim da ti, kao i većina "intelektualaca" nemaš ni trunku poštovanja prema jednom seljaku...za tebe je očigledno beton zakon, a znanje se stiče isključivo na fakultetu. Pa, žao mi je što ću morati da razbijem iluziju...postoji nešto što se zove život, a tog predmeta nema ni na jednom fakultetu.
Za tebe su svi pećinari, sve jedemo zarđalom kašikom, svi smo ispranih mozgova, jedino si ti evoluirao od majmuna do čoveka. Žalosno je što neko tvojih godina (bile one 30 ili 60) na taj način razmišlja. Mene nije vaspitao ni Tito, ni Sloba, ni Šešelj ni Đinđić...mene su vaspitali moji roditelji, i ja sam im zahvalna na svemu čemu su me naučili.
Ako ti neko dirne u LDP skačeš, a ovamo se kuneš da nisi njihov pristalica. Pa reci "Jesam", niko te neće linčovati zbog toga, ali barem jednom budi iskren i pošten, umesto što vređaš i pljuješ po svima redom, svima koji ne dele isto mišljenje sa tobom.
Kina i Indija.......ponovio si to vec 1.000.000 puta...ko ovde razmišlja o Kini i Indiji (razmišljam o Indiji, ali nikako da skupim pare da odem do tamo, kao turista naravno).
Ne uzdam se ni u Rusiju, ni u Kinu, ali bogami ni u USA, niti u bilo koju drugu zemlju. Uzdam se u sebe najviše...a takve kao ti/vi, gledam da nemam svom vidnom polju bar 100 m.
P.S.- Lenjin i Marks su idoli tvoje generacije.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 18:27:55 od tarantulica »
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 13:36:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.