Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Windows Mobile programa samo ovde!  (Pročitano 342545 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Dobio sam telefon glanc nov Qtek 1010 nije kodiran ali je na Francuskom jeziku.  Molim da mi objasni malo sire ko zna gde tacno mogu da pronadjem i skinem rom za ovaj telefon i na koji nacin da to odradim! Hvala! :cry:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
imam MDA Compact III (HTC P3300 Artemis)

da li moze neko da mi objasni, kako ide konfiguracija za MMS salnje/primanje poruka...

valjda sam postavila pitanje na odgovarajucoj temi, ili da otvorim novu???

ide mi na zivce, jer ne mogu da primim ni jedan mms...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
mob
Apple iP5
To zavisi od provajdera mobilne telefonije čiju mreżu koristiš.
Kod nas u Srbiji su različita MMS podešavanja za svaku mrežu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
od jutros mi se javio problem s misem na mda compact iii.ode do kraja leve strane i ne mogu vise da ga pomeram.samo gore dole,desno nemoze.
restartujem mob i on bude na sredini i opet desno nemoze a kad ga pomerim levo vise ne mogu da ga vratim.

a sto se tice konfiguracije mms, ok,igracu se s tim.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
e,kako je prestao da radi,tako je i poceo.
dakle,sad je ko da se nista nije desilo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Pozdrav jel moze neko ko zna da mi pomogne da flesujem ili da ubacim coocked 6,5 rom u omiju i900,uzeo sam telefon pre 3 dana (ranije bio na symbian-y),ali cini mi se da je rom star build 5.2.2027.1.3.1 dxhh1 verzija,fon je sa orandz mreze iz svice dekodiran kod nas.Ja sam hteo nesto da pokusam,ali me je strah posto sam pocetnik sa wm,moguce je da se telefon brick-uje..Tako da ako neko ima iskustva sa tim i zelje da mi pomogne oko toga,bio bih puno zahvalan.Moj mail je telekt20000@gmail.com  Unapred hvala!!
« Poslednja izmena: 16. Mar 2010, 12:42:37 od saxon01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple iPhone 5
Trazih po forumima i ne nadjoh pa mi preostaje da jos vas ovde pitam. Naime, ubacio sam neki "x" rom za O2 i sve je ok, ali me uzasno nervira to sto ikone mogu da rasporedjujem samo na "move to top". Mozda neko zna na 6.5.x je bilo veoma funkcionalno, drzis ikonu i posle par trenutaka mozes da je pomeris gde god hoces dok na ovaj moj standardni nije tako. Nista ne bih da menjam osim da mogu da ih pomeram kako ja hocu ili cak neki drugi start menu program.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Bravo
Pa mozes da koristis npr. SPB Mobile Shell startni meni, ili Manila/Sense interfejs. Takodje, uvek mozes preko nekog file explorera (mozda ces brze na PCu to odraditi) napraviti foldere u Windows/Start Menu/Programs i na taj nacin reorganizovati meni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
E pozdrav ljudi juce sam stavio neki skuvani rom 6,5,na mojoj i900 i zanima me da li zna neko sto nije promenio oznaku kod mene i dalje stoji DHXX1..Mislio sam da ce je promeniti ali nije..I dalje me zeza kamera,naime kada kliknem suter za slilkanje,slika ostane lepo pozicirna,i posle kada udjem u galeriju pobrljavi skroz,neke liniije na slici.Da li je mozda ovo zbog tog DXHH1,mozda on pravi sra..a na kameri ili je u pitanju kvar,posto mi zvucnik pomalo prducka na nekih 5,6 sec?Oprostitepromenio je posle resetovanja pda:i900dxif1/dxif1
phone i900 dxhh1..Znaci verovatno zvucnik pravi gluposti i kameri posto su integrisani na ploci zajedno.Fu..k.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 13:24:42 od saxon01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.