Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian UIQ 2.1/3.0 programa samo ovde!  (Pročitano 92106 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iP5
Da li si probao sa Quickoffice-om, taj program ti dolazi sa telefonom. Pogledaj u Organizer ili Tools, ne znam gde se tačno nalazi u W950.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
"ali njegov telefon kaže da je ta vrsta fajlova "Protected""

Postoji jedan trik koji se koristi kada ti se javi poruka o protected  Smile  Dakle ako oba telefona imaju neki arhiver (zip ili rar) onda ga (program) prvo zapakujes u arhivu, pa ga tek onda posaljes. Za arhivu nece reci da je protected  Smile Onda ga raspakujes na drugom telefonu. Jes da je malo cimanje ali me je spasilo par puta.

MobiSystems OfficeSuite - Mobile Software Symbian S60 and UIQ
--> cini mi se da je ovaj softver ponajbolji.

" Inače svi ti proračuni su rađeni sa standardnim excelovim funkcijama"
// paaa diskutabilno je sada koje su funkcije standardne a koje ne. Meni je npr rad sa matricama standardan, dok nijedan Office za Symbian nije to imao.  Smile

Elem, ovaj program zaista podrzava odredjeni set funkcija (sqr, sqrt, log, inv, product, sum...) Probaj sa njim. Za ovo znam da ima sigurno.  Smile

Koje ti funkcije konkretno trebaju? U principu sve mozes da isprogramiras "pesaka". Tako sam ja radio za matrice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson W950i
Da i ja sam se setio da prvo zipujem, pa pošaljem, ali w950 ne može da otvori zipovan fajl, u svakom slučaju taj problem sam rešio kupovionom kabla, ali ostaje mi glavni problem ne rešen. Što se tiče proračuna u pitanju su obične trigonometrijske funkcije (samo ih ima mnogo) +, -, x, / ifunkcije "If - Then" za ovu if - then sam jedino siguran da radi, jer mi proračun sa njima funkcioniče, ali ovi složeniji proračuni ne rade, dali je moguće da ne prepoznaje trigonometrijske funkcije.
U svakom slučaju dali neko može da mi pošalje adresu za taj "MobiSystems OfficeSuite - Mobile Software Symbian S60 and UIQ" ako ima free verzija. Pa da probamo to
Da, inače Quickoffice nema na w950
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iP5

Verovatno može da se naknadno instalira. Proveri privatne poruke, poslao sam ti link.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Što se tiče proračuna u pitanju su obične trigonometrijske funkcije (samo ih ima mnogo) +, -, x, / ifunkcije "If - Then" za ovu if - then sam jedino siguran da radi, jer mi proračun sa njima funkcioniče, ali ovi složeniji proračuni ne rade, dali je moguće da ne prepoznaje trigonometrijske funkcije.
U svakom slučaju dali neko može da mi pošalje adresu za taj "MobiSystems OfficeSuite - Mobile Software Symbian S60 and UIQ" ako ima free verzija. Pa da probamo to
Ne boj se. Ovaj koji sam ti napisao je radio bez problema sa trigonometrijom i logaritmima i sa if funkcijom. Sve sam to isprobao jer mi je trebalo oko fakulteta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson W950i
HA! Smile njuškal, njuškal, pa pronjuškal. Dakle stvar je u tome da pri kopiranju fajlova na telefon sva polja u kojima su komlikovanije formule su prazna. Kada direktno na telefonu unosim iste formule sve funkcioniše. Dakle sigurno ima neka caka da se ipak iskopiraju fajlovi sa svim formulama ali kako. Smile Ako ne provalim, moraću danima da sa olovčicom kuckam formule, Smile ali daj šta daš
Hvala momci u svakom slučaju, a ako neko ima još neku ideju - tu smo

Da, inače govorim o programu "Document to Go"
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 00:04:19 od makib »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Nisam se baš puno bavio UIQ-om a ima sam kod sebe dva G 700 . Listajući ga malo odlučih da jednog zadržim .  Ovako da kažem da sam koristio sve i svašta mada nisam imao vremena da se previše bavim fonovima mada sam imao uglavnom il windovs c ili symbiam klasični odlučih malo da se pozabavim ovim G 700 pa sam malo juče i danas prelistao teme vezane za UIQ .  Trenutno koristim E 90 odnosno to mi je četvrta ali tu je lako začas instalirat neku od aplikacija , međutim ovdje vidim nekih stvari koje mi nisu baš sve najjasnije . Instaliro sam apsSwitch i SwissMgrPro .  Jasno mi je da prvi omogućava da se aplikacija instalira ali ovaj drugi ne vidim nigdje neko konkretno uputstvo jer lako je onom koji zna reći onom koji nezna to ubaci tu to pokreni tu ali početnik je početnik prema tome ako negdje ima neko uputstvo korak po korak .  Često se spominje C/Res.  i tako to ali Upravljač datotekama to ne pokazuje ,bar ne kod mene za G 700 .  Možda sam otvorio brdo pitanja ali ako može mala pomoć ili neke smjernice .  Unaprijed zahvaljujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonG900 R100
mob
Apple iP5
Pa zato ti i treba Swiss Manager jer taj ugradjeni upravljac datotekama prikazuje samo foldere u Media Files, dok na C drajvu pored Media Files imas jos gomilu bitnih foldera poput Resource, Private, Sys itd. koje mozes videti samo pomocu Swiss Mgr-a ili Xplore-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Mislio sam neka uputstva upravljanja tim menadžerom za one koji se sa tim tek susreću da ne bi lutali .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iP5
Eh, da, moguće je i da preko Swiss Mgr-a ne možeš da vidiš sve foldere, pogotovu one sistemske pa zato treba u njemu da ideš na More, pa onda u Settings i onda pod tab-om File da štikliraš sledeće opcije:

Posle toga ćeš moći da vidiš i Z (ROM) drajv i sistemske foldere na drajvu C:

Za neka detaljnija uputstva malo proguglaj po netu, ali najbitnije su ti one šest ikonice vodoravno:
prva ti prikazuje informacije o nekom fajlu/folderu, druga ti je za prelazak na viši nivo, treća je opcija Cut, četvrta je opcija Copy, peta je opcija Paste i šesta je Delete.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.