Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian UIQ 2.1/3.0 programa samo ovde!  (Pročitano 91145 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iP5
Jedini problem je taj sto moram da idem da kupim telefon u drugo mesto i ne mogu da ga vratim ako taj program ne funcionise kako treba, pa sam mislio da je neko to vec probao ili ako nije - da proba, pa da podeli informaciju samnom i ostalima.
Hvala u svakom slucaju

Ja sam malopre probao na G900 i može da se edituje i preko Quickoffice koji dolazi uz fon, a može i preko Documents To Go. Vidiš ovo polje 36B - tu je pisalo "Piano Craft E320 Novo", a ja sam ga prepravio na "Piano Craft E320 staro".

Quickoffice:

Documents To Go:

« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 01:27:30 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson W950i
Dakle telefon sam kupio, pošto sa njim nisam dobio ništa osim punjača, kupio sam odmah i Bluetooth USB Adapter. Preko njega uspevam da prebacim na primer slike ali program: documentstogouiq4001.sisx nece da prebaci na telefon. Kako se instaliraju programi na ovaj telefon? (ranije sam imao windows mobile, pa je to verovatno drugačije)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iP5
Prebaciš program na telefon pa klikneš na njega i onda počne instalacija. Restartuj i PC i fon pa probaj ponovo preko Bluetooth-a.

Najlakše je ipak preko USB kabla - pozajmi (dok ne kupiš) jedan od nekog ko ima bilo koji Sony Ericsson telefon, USB kabl je isti i za java i za UIQ telefone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson W950i
Ne mogu da verujem ne radi mi ovaj program za bluetooth, moram skinuti neki drugi softwer. Sad cu probati da sebi posaljem mailom, pa da skinem telefonom.
Najgore je to sto imam dailUp Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iP5
Takodje ne bi bilo loše da instaliraš PC Suite for Sony Ericsson pomoću kojeg ćeš moći direktno sa računara da instaliraš aplikacije i igrice za UIQ, nećeš morati da ih prebacuješ na fon. Pošto izgleda da ni CD sa PC Suite-om nisi dobio uz telefon, to možeš da skineš odavde:

Kod:
http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/510/491/1220619835/PC%20Suite%20for%20Sony%20Ericsson%201.5.26.exe

Veličina fajla je oko 67MB, pa će ti trebati neko vreme da to skineš sa dial up-om.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson W950i
Išao sam 2 puta do drugara, skinuo sam baš taj PC Suite a i novi softver za bluetooth - usb adapter "BlueSoleil", ali ne mogu ništa da prebacim Smile
Ako budem imao vremena sutra moram da odem do grada da negde kupim kabl da bih prebacio samo ta 2 j--bena fajla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Nego, koji ti je Bluetooth adapter? Kod mene je MSI i sve fino radi. (prilozeni softver na CD-u treba da radi; pre ce biti da ne mozes da se snadjes nego da je CD sa driverima los, ali sve se desava...)

E sad trik pitanje: koristis li 32-bitnu ili 64-bitnu verziju Windows-a? Na 64-bitnoj nema sanse da namestis drivere da rade  Smile. BlueSoleil nije usb adapter vec softversko resenje sa nekim njihovim third party driverima. To sada koristim i sve radi OK. (cini mi se da je mnogo bolje to resenje nego ono sto sam nasao na CD-u). Dakle, ikonica u system tray-u treba da ti bude plave boje (ako je sive desni klik na nju i biraj "start bluetooth" adapter).

Prebacivanje se vrsi vrlo lako. Posto odradis "pairing" izmedju telefona i kompa --> odes na bilo koju datoteku i desni klik/send to/bluetooth/(ovde biras ime telefona) i gotovo.

Javi sta si uradio  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson W950i
Ma znam ja da je to samo softwer, kompjuter prepozna telefona, ali telefon ga ne prepoznaje, skinuo sam najnoviji BlueSoleil 6.xx koji mora da se plati da bi prebacivao fajlove vece od 2 Mb, ali neće i neće. Na telefonu sam otkacio sve tri stavke kod bluethoot podešavanja (i sve ostale kombinacije) pojavi se ikonica i na telefonu - i ništa. Imam još neke ideje pre nego što budem morao da nabavim kabl, pa ćemo videti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson W950i
Dakle jedva sam instalirao Document to go: išao sam kod druga da prebacim na njegov telefon, pa sa njegovog na moj da bih instalirao, ali njegov telefon kaže da je ta vrsta fajlova "Protected", pa sam na kraju otišao da kupim kabl sa kojim sam sve uspeo da prebacim.
Međutim većina mojih proračuna u ekselu su u "Document to go" beskorisni jer on jednostavno ne pokazuje rezultate i ako mi dozvoljava da editujem ulazne podatke. Smile Samo poneki najjednostavniji proračun ima rezultat (proračun sa funkcijama +, -, x, /). Inače svi ti proračuni su rađeni sa standardnim excelovim funkcijama i na windows mobile telefonima mi je uvek sve radilo. Dali neko ima ideju šta da radim, ima li neki drugi program ili... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 99
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.