Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 701474 puta)
Semper SanguiS

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e50
nema visa piratskih programa...eh... pa ako vi tako kazete...eh.... Smile
IP sačuvana
social share
Stevan Stevanovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
@cezar2 Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Semper SanguiS

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e50
Dobro, dobro, nije dozvoljena i tacka i ja postujem to..ali zar ste se to setili sad, kad je bilo desetine stranica otvoreno i isto toliko programa izbaceno na postu, ko zna koliko je stojao..mislim, to znaci da vam je to pravilo od otprilike pre pola sata.
IP sačuvana
social share
Stevan Stevanovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E60

Ostali bi na DOS-u i win 3.11 da za njega ima najviše korisnih i vrednih aplikacija, ali na žalost nema - ima ih najviše za Win XP! Smile
Pored ovoga, ako bi smo DOS i win 3.11 uporedjivali sa Java telefonima a WinXp sa Symbian - onda izvuci sam zaključak koju su glupost lupio! Pre bih rekao da je OS 9.1 bliži DOS-u nego OS 8.0!

To što ti tvrdiš da ima ali eto nećeš postavljati jer se Burek Forum transformiše, može pričati drugarima na ulici a ne ovde nama koji provodimo najviše vremena i znamo tačno u "cent" koliko se do sada aplikacija pojavilo za Symbian OS 9.1 i koliko ih ima krekovanih.

Pitanje je koliko ima vrednih aplikacija od tih 150 koliko je do sada izdato za Symbian OS S60 verzije 9.1??? Ja bih rekao jedva dvadesetak naspram najmanje 500 vrednih aplikacija od plus-minus 3500 izdatih za verzije 6.1/7.0/8.0! Smile

Ako misliš na Java aplikacije koje rade na ovim telefonima - njih ne računamo i one nas ne interesuju jer ne predstavljaju ništa vredno! Da su nam kojim slučajem potrebne Java aplikacije onda bi kupovali Java telefone ispod 200€ i o njima raspravljali i prošli mnogo jeftinije!

To što misliš da je neko ovde "protiv napretka" ili ove verzije Symbian OS-a nisi uopšte u pravu.
Ja ovde samo pokušavam da edukujem ljude da se ne zaleću i bacaju ogroman novac(400-500 i više €) na ove telefone koji ne mogu u ovom trenutku da im pruže ništa u toj vrednosti, čak ne mogu da svojim vlasnicima pruže ništa ni u 50% svoje vrednosti.
Ljude ovde pokušavam da ubedim u to da sačekaju da se omasovi softver i padnu cene telefonima pa tek onda da ih kupe. To se zove logično, razumno i nadasve ekonomično razmišljanje. Smile

A ti @jagerz samo napred i teši samoga sebe. Nas nemoj da ubedjuješ jer sigurno znamo mnogo više od tebe i nisu nam potrebna mudrovanja kao i u 1000 slučajeva do sada! Ovde cenimo iskrenost a ne hvalisavce tipa "ima toga koliko hoces" nego vi nemate pojma, jeli?!?

Pfffffffff .... izvini molim te sto sam uopste nesto i napisao u svom prvom postu na ovom forumu.....
Ono, zaista ne zelim da se tu ubedjujemo .... pre svega, nisam truli burzuj koji je bacio 500e za telefon (za kojeg me ocigledno smatras), vec sam na jedvite jade ustedeo 230e koliko je kostao moj e60. Nisam ni napaljeni klinac, imam 37 godina...

I da rezimiramo:
Po tebi:
- symbian 9.1 telefoni su budalastina,
- NE treba ih kupovati
- treba kupovati telefone starije generacije....

Pa aj` .... nek ti bude...

Iskreno, osecam se k`o popishan, bas si mi lepo "odrezao"...
Ja vam kao vlasnik 9.1 telefona izgleda ni ne trebam na forumu u postu govori bas o tim telefonima....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Sremski Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k750i (w800i)
@jagerz:  Kao prvo. Dobrodoshao na forum, u moje lichno ime Smile

Da stoji sve shto je Cigla rekao u vezi programske funkcionalnosti Symbian 9.1 aparata, stoji. Medjutim....
   Lichno poznajem ljude koji maksimalno uzhivaju u blagodetima pomenutih telefona, do dushe ne zato stho imaju tonu programa, nego recimo zato shto su
korisnici kojima treba wireless, treba mogucnost editovanja office dokumanata na telefonu i podrshka manipulacije istim kroz atachment-e mail-ova (E60 i E61 npr.) + VoIP over WiFi itd.
   Konkretno poznajem choveka koji kod kuce ima wireless router i na svakom koraku pristup wireless mrezhi, tamo gde se on krece, i svakako da mu veoma koristi nokia N80 sa svojim malobrojnim aplikacijama, WiFi, UPnP podrshkom, VoIP over WiFi (kao i inicijalizacija poziva sa fiksnog tel. putem WiFi preko wireless router-a, shto mu dodje na isto kao da se u svakom momentu nalazi pored fiksnog Smile, WiFi mu je besplatan inache).
   To sum up, ima ljudi kojima treba sve navedeno pa ce pre dati pare za recimo E60, nego N70(iako je N70 u apsolutnom novchanom iznosu gledano skuplji od E60). Oni koji zhele obilje programa ce svakako kupiti recimo N70.
   Stvar je prilichno jasna barem shto se mene tiche, svaka roba ima svoga kupca pa chak i u ovom momentu,  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia E60
@zajston
E napokon jedan normalan odgovor Smiley
Tacno tako... ja sam kupio E60 upravo i iskljucivo iz razloga sto ima wifi i SIP podrsku.
Radim u Panon NET-u, subotickom ISP-u i meni je net takodje badava, a usput i glavni i jedini posao kojim se bavim.
hotspot kod kuce, hotspot u firmi... i telefoniranje mi sa svima koji su mi bitni sto se tice posla bude BESPLATNO! Po gradu, po ostalim gradovima, po insotranstvu.... To ni jedan telefon starije generacije NEMA!
Aplikacija ima koliko ih ima, meni je cak i ovo dovoljno bilo da se odlucim za kupovinu telefona...
A i ono sto kazes: N70 svakako kosta koji evro vise ... a ono sto ima e60 je upravo ono sto nema n70, a meni je preko potrebno!

P.S. Hvala na dobrodoslici Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

bolje da sam kupio alcatel DB

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n91

Ostali bi na DOS-u i win 3.11 da za njega ima najviše korisnih i vrednih aplikacija, ali na žalost nema - ima ih najviše za Win XP! Smile
Pored ovoga, ako bi smo DOS i win 3.11 uporedjivali sa Java telefonima a WinXp sa Symbian - onda izvuci sam zaključak koju su glupost lupio! Pre bih rekao da je OS 9.1 bliži DOS-u nego OS 8.0!

To što ti tvrdiš da ima ali eto nećeš postavljati jer se Burek Forum transformiše, može pričati drugarima na ulici a ne ovde nama koji provodimo najviše vremena i znamo tačno u "cent" koliko se do sada aplikacija pojavilo za Symbian OS 9.1 i koliko ih ima krekovanih.

Pitanje je koliko ima vrednih aplikacija od tih 150 koliko je do sada izdato za Symbian OS S60 verzije 9.1??? Ja bih rekao jedva dvadesetak naspram najmanje 500 vrednih aplikacija od plus-minus 3500 izdatih za verzije 6.1/7.0/8.0! Smile

Ako misliš na Java aplikacije koje rade na ovim telefonima - njih ne računamo i one nas ne interesuju jer ne predstavljaju ništa vredno! Da su nam kojim slučajem potrebne Java aplikacije onda bi kupovali Java telefone ispod 200€ i o njima raspravljali i prošli mnogo jeftinije!

To što misliš da je neko ovde "protiv napretka" ili ove verzije Symbian OS-a nisi uopšte u pravu.
Ja ovde samo pokušavam da edukujem ljude da se ne zaleću i bacaju ogroman novac(400-500 i više €) na ove telefone koji ne mogu u ovom trenutku da im pruže ništa u toj vrednosti, čak ne mogu da svojim vlasnicima pruže ništa ni u 50% svoje vrednosti.
Ljude ovde pokušavam da ubedim u to da sačekaju da se omasovi softver i padnu cene telefonima pa tek onda da ih kupe. To se zove logično, razumno i nadasve ekonomično razmišljanje. Smile

A ti @jagerz samo napred i teši samoga sebe. Nas nemoj da ubedjuješ jer sigurno znamo mnogo više od tebe i nisu nam potrebna mudrovanja kao i u 1000 slučajeva do sada! Ovde cenimo iskrenost a ne hvalisavce tipa "ima toga koliko hoces" nego vi nemate pojma, jeli?!?

Pfffffffff .... izvini molim te sto sam uopste nesto i napisao u svom prvom postu na ovom forumu.....
Ono, zaista ne zelim da se tu ubedjujemo .... pre svega, nisam truli burzuj koji je bacio 500e za telefon (za kojeg me ocigledno smatras), vec sam na jedvite jade ustedeo 230e koliko je kostao moj e60. Nisam ni napaljeni klinac, imam 37 godina...

I da rezimiramo:
Po tebi:
- symbian 9.1 telefoni su budalastina,
- NE treba ih kupovati
- treba kupovati telefone starije generacije....

Pa aj` .... nek ti bude...

Iskreno, osecam se k`o popishan, bas si mi lepo "odrezao"...
Ja vam kao vlasnik 9.1 telefona izgleda ni ne trebam na forumu u postu govori bas o tim telefonima....
gde si tebra os 9.1?
ma mani njih! doci ce nase vreme!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava BiH
OS
Linux
Browser
Konqueror 3.4
mob
Nokia 6680
eh da vidis problema kad sam morao da prebacim imenik na os 9.1.
a sve bi bilo mnogo bolje da sam imao program koji to radi automatski.

doduse,  vise nemam razloga dolaziti svakodnevno na burek posto nema vise download sekcije.
ali ostane mi (izbisao). ionako se svi programi prvo tamo pojave Wink

budite mi pozdravljeni i do nekog skorijeg tipkanja - zdravo!

[Edit by lukpot: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana. Blago tebi, idi gde hoćeš.]
« Poslednja izmena: 09. Okt 2006, 14:08:00 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
"nema više piratskih programa"

...

a brdo engleskih i nemačkih sajtova sa krekovanim programima???

opet mi žurimo u evropu koja nas neće  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

bolje da sam kupio alcatel DB

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n91

doduse,  vise nemam razloga dolaziti svakodnevno na burek posto nema vise download sekcije.
ali ostane................ ionako se svi programi prvo tamo pojave Wink

to sam ja isto rekao pre neki dan,tj.kad su objavili da nema vise piratskih programa!
to mi i nije nekiproblem,a imam i drugara koji skine u roku od 5min svaki program koji se pojavi!
« Poslednja izmena: 09. Okt 2006, 14:08:19 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.