Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 700904 puta)
Hronicar svakodnevice

uvek pomalo tu negde

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 777
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iphone 4s 16gb
Ma naravno da je prerano.... Ali za onoga ko hoće samo da kaže da ima N80  pa da mu se ljudi dive  Smile sad je pravi momenat za kupovinu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Symbian forever

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1017
Zastava Trstenik
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT 990
Mozda bi preko citaca kartica uspelo da se otkriju ti folderi kada se u Control Panel pa na Folders Options obelezi Show hidden files and folders. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Mozda bi preko citaca kartica uspelo da se otkriju ti folderi kada se u Control Panel pa na Folders Options obelezi Show hidden files and folders. Smile
Verovatno da je ovo moguće, ali koga uopšte i zanima ova metoda. Recimo bilo bi dobro da može da se pristupi "mail folderu" i u njemu potraži fajl koji je stigao putem bluetooth-a i onda isti iskopira na neko manje komplikovano mesto.

Tako nešto je sasvim normalno na Symbian verzijama 7/8 -> x:\System\Mail\001001**, i tu pod tim "001001**" folderima se lako može pronaći željeni primljeni fajl i iskopirati na neko drugo mesto. Mada ovo nije više neophodno jer novije verzije FExplorer-a sada vide direktno "inbox" folder i tu je priči kraj!

No, kod Symbian verzije 9.x je ovo izgleda malo zakomplikovano i isti "mail folder" se nalazi pod X:\private\100*****\Mail* i sadržaj tog "private" folder-a(u kome se skriva sve i svašta) je uglavnom skriven za neki file manager koji cirkuliše na verziji 9.1 tipa Y-Browser.v0.75.
Samim tim,, nikakve koristi i mogućnosti prebacivanja pristiglih fajlova što je ogroman hendikep za ovu verziju Symbian-a.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia Lumia 1020
rešiće se to nekako Smile

ili će možda u krajnjem slučaju postojati piratski firmware Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Symbian forever

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1017
Zastava Trstenik
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT 990
Verovatno da je ovo moguće, ali koga uopšte i zanima ova metoda.
Ja sam mislio da se to tako uradi i kada se fajlovi prikazi da se u Properties fajla odstiklira opcija Hidden i onda bi trebalo da fajl bude vidljiv stalno, mislim da ne treba da se stalno radi onaj proces koji sam naveo u mom predhodnom postu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Ja sam mislio da se to tako uradi i kada se fajlovi prikazi da se u Properties fajla odstiklira opcija Hidden i onda bi trebalo da fajl bude vidljiv stalno, mislim da ne treba da se stalno radi onaj proces koji sam naveo u mom predhodnom postu.
Toliko korisnika koji imaju neki telefon iz serije 9.1 u zadnje vreme i niko da se udostoji i recimo odgovori na jedno ovakvo pitanje i reši zagonetku?!?

Zašto bi mi uopšte ovde polemisali i pretpostavljali o svemu ovome kada možemo imati odgovor iz prve ruke??? Treba neko samo da ubaci karticu u Card Reader i proba ovu metodu. Ja ne mogu jer nemam svoj model Symbian telefona verzije 9.1 i neću da čačkam tudje, no većina koji su bacili novac na iste bi mogli da se malkice više pozabave tehničkom stranom svog telefona!

Ipak, sve me plaši da većina korisnika novih Symbian telefona sa verzijom 9.1 OS-a više pažnje i vremena poklanja razmišljanju o narednom modelu i kupovini istog nego na rešenju nekih pitanja koja će biti korisna svima! Ovo dovodi na zaključak da više niko ne kupuje Symbian telefon kako bi mu proširio upotrebnu vrednost već samo kako bi se hvalio ili dokazivao da ima bolji model od komšije, prijatelja ili kako neki navode "klinaca na ulici" - koje žele da preteknu! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Citat
Citat
Ipak, sve me plaši da većina korisnika novih Symbian telefona sa verzijom 9.1 OS-a više pažnje i vremena poklanja razmišljanju o narednom modelu i kupovini istog nego na rešenju nekih pitanja koja će biti korisna svima! Ovo dovodi na zaključak da više niko ne kupuje Symbian telefon kako bi mu proširio upotrebnu vrednost već samo kako bi se hvalio ili dokazivao da ima bolji model od komšije, prijatelja ili kako neki navode "klinaca na ulici" - koje žele da preteknu! Smile
Citat

Mene zanima  Smile
Tako je i do sad bilo zar ne,koliko ima vas ovde kojima je Symbian bas neophodan i izvlacite maksimum iz telefona?
Nesreca gospodjice Cigle sto nije probala N73(najbrzi sym. fon koji sam koristo,brzi i od 6630 npr. koji mi je pre ovog bio najbrzi) vec N80 koja je po meni  Smile  Smile Smile Smile
Odgovor je DA,moze sa citacem kartica,evo i slikica kako to izgleda gde je 0010000d1 slika koja je poslata preko BTa.
Ako vas jos nesto kopka tu sam.

Pozdrav

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

samo za Ciglu.gif
(30.33 KB, 609x391)
« Poslednja izmena: 01. Okt 2006, 16:50:15 od radosavsavatijevic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Hvala lepo! "Gospodjica" Cigla vam je zahvalna na informaciji. Pored ovoga lepo napiši koji model telefona poseduješ u svom profilu! Smile

Znači, "mail folder" se nalazi kod ovih telefona kako sam i rekao negde u folderu "Private" i pride ne nosi naziv "Mail" već brojčanu oznaku pa tek kada se taj folder sa brojčanom oznakom(u gornjem primeru -> "1000484b") otvori dolazi se do "Mail2" foldera ili?!?
Daj pojasni i ovo "gospodjici"! Smile

Bolje lepo napiši koji se sve folderi nalaze pod "private" folderom?!?
« Poslednja izmena: 01. Okt 2006, 17:05:06 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
I drugi put.Ja more,da te poslusam  Smile
Kada ubacim karticu u citac dobijam foldere sa slike 1,otvaram sliku 2 ili folder Private,poruke se nalaze samo u folderu 1000484b,na slici 3 vidimo sta se nalazi u folderu 1000484b a to je folder Mail2,otvaramo i njega i dobijamo foldere sa slike 4 (svi ostali folderi osim 00001001_S u kome se nalazi posta tj. sms poruke su prazni), otvaramo i njega tj. 00001001_S i dobijamo sliku 5,otvaramo folder 0 dobijamo fajlove sa slike 6.
Fajl 001000b0 ili 00100070 otvarate Notepadom gde vidite tekst sms poruke.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.gif
(32.65 KB, 643x453)
2.gif
(28.34 KB, 660x370)
3.gif
(11.83 KB, 488x246)
4.gif
(18.86 KB, 569x346)
5.gif
(25.48 KB, 602x472)
6.gif
(12.41 KB, 606x232)
« Poslednja izmena: 01. Okt 2006, 18:12:32 od radosavsavatijevic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Zakomplikovali ga do *** - folderi nose slovno/brojčane oznake! Smile Smile
Kako će ovo biti moguće videti sve preko nekog File Explorera iz samog telefona?!? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.