Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 700003 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Smile Smile
imam n80 i instalirao sam font,sad kad probam da ga izbrisem iz folder resource -font pise:request operation can not be finished:error -46 mozda neko zna kako da izbrisem ili da vratim onaj stari font
evo ti kako da unintaliras font
1. Switch your phone off
2. Remove memory Card
3. Switch phone back on
4. Put your memory card back in
5. Go in to App Manager and there is a file called Hello World Basic uninstall this file and the font is gone

This worked on my N80 but it will only work if u installed to the memory card
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Celo veče se zezam sa jednom N80 nokijom i nikako da ukapiram kako da fajlove koje sam prebacio preko bluetooth-a smestim negde na MMC gde ja hoću(card reader ne dolazi u obzir jer nemam adapter za njegovu karticu)?!? Recimo, instaliran DivX player i nema teorije da .avi fajl koji sam prebacio preko bluetooth-a učitam u taj plejer. Način da manipulišem fajlovima iz "inbox-a" ne mogu da nadjem. Smile
Probao sam Y-Browser.v0.75, zatim Simon.Judge.SExplorer.v1.00(koji je pedeset puta gori od prethodnog) i nema teorije da vide "inbox" što nije ni čudo, no jednom rečju glupo.
Pored ovoga, telefon je spor za medalju! Smile

Zatim, pogledajte kako recimo Y-Browser.v0.75 vidi sistemski folder "apps":

Jednom rečju - nikako(prikazuje se kao potpuno prazan). Kako onda i manipulisati sa ovim fajlovima?!? Baš me interesuje šta bi se desilo da sam istu MMC ubacio u Card Reader, ali nema se adaptera za istu pri ruci ... baksuz!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
mob
Nokia N80
@sakingsny@
hvala ti uspelo je
 Smile
IP sačuvana
social share
maki23inter
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
@sakingsny@
hvala ti uspelo je
 Smile
drago mi je da radi Smile

e jupi nasao sam kupca i prodajem svoj N80 Smile,a ciglo zato ja govorim korisnicima da neprelaze na 9.1 symbian jer je sran*e,imas razna cuda ta podesavanja i nema skoro nikakvu funkciju,nema programa za 9.1,mislim ima ih ali moras da platis i to mnooogoo para to kosta ko od svetog petra kajgana,zato 9.1Os nikako nedolazi u obzir Smile bar ne za sada ako u buducnosti bude ovako kako je sada ovi telefoni ce da propadnu jer na njih je samo bacanje para,i za buduce kupce kupujte kupujte N70 6630,ili ako ocete vise kupite UIQ ili PDA(PPC) jer ce vam sigurno vise sluziti nego symbian 9.1OS Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
i sta ces da uzmes kad prodas n80?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
i sta ces da uzmes kad prodas n80?
mozda ce na stednju ili cu da uzmem neki UIQ ali je najverovatnije neki PPC Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone
Cigla tel. ja mogu u card reader da stavljam kartice bez adaptera...jesi probao ti da li mozes?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Cigla tel. ja mogu u card reader da stavljam kartice bez adaptera...jesi probao ti da li mozes?
Probao i neznam gde tačno da je gurnem. Ako je ubacim u slot gde obično ubacujem RS-MMC onda neće da je učita(upali lampicu ali ništa) pa okretao je i na jednu i na drugu stranu. Možda treba pogoditi tačan prorez no mrzelo me je, možda moj CardReader ne čita istu mada bi trebalo jer je All in One i još piše "support MiniSD" no mrzelo me da se zezam i proveravam do kraja jer je telefon i ovako davež!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 4.01
mob
Samsung S7 Edge
To sam i ja primetio odmah da nece da mi cita karticu na n80 bez adaptera,kao ni sada na n93 isto ali adapter sam ipak dobio uz mobilni.A ono Ciglo za inbox si u pravu skroz,ni sa jednim programom(a svi koji su izasli su falicni)jedino kao onaj y-browser kao kazu da vredi a ono isto sranje,od inboxa ni traga ni glasa,nisam pisao o tome jer sam mislio da neznam da ga pronadjem,ali kad sam cuo Ciglu  ja se ohrabrio. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
To sam i ja primetio odmah da nece da mi cita karticu na n80 bez adaptera,kao ni sada na n93 isto ali adapter sam ipak dobio uz mobilni.A ono Ciglo za inbox si u pravu skroz,ni sa jednim programom(a svi koji su izasli su falicni)jedino kao onaj y-browser kao kazu da vredi a ono isto sranje,od inboxa ni traga ni glasa,nisam pisao o tome jer sam mislio da neznam da ga pronadjem,ali kad sam cuo Ciglu  ja se ohrabrio. Smile
jedan od razloga sto sam prodao N80,i zato ljudima govorim da ne uzimaju 9.1OS jer je prerano za uzimanje takvog telefona Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.338 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.