Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian programa samo ovde!  (Pročitano 700229 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
200 naspram 3000   Smile
Jedan od glavnih razloga zbog kojih nisam uzeo telefon sa OS 9.1
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
200 naspram 3000   Smile
Jedan od glavnih razloga zbog kojih nisam uzeo telefon sa OS 9.1
Kod mene nije "jedan od glavnih" već glavni razlog što još koristim model 6670! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Evo ja ću reći otprilike koliko je aplikacija sa njihovim revizijama(poboljšanjima u oznakama same verzije jedne te iste aplikacije) do sada izašlo za Symbian OS verzije 9.1 - negde oko 120 krekovanih i negde ukupno oko 200 aplikacija sa sve freeware izdanjima. Java aplikacije ne nabrajam koje su univerzalnog karaktera i rade na svim verzijama OS-a!
Što se tiče igrica, situacija je slična, samo što se pojavljuju likovi koje već starije Java igrice modifikuju tj., njihovu rezoluciju kako bi radile na OS verziji 9.1!

Što se tiče prethodnih verzija Symbian OS-a tu se aplikacije pojavljuju(sa svim revizijama) i do 3000 komada! Smile

da budem iskren nisam znao da ima oko 200 App a i nisam se trudio da nagem jer nemam takav telefon ali kad kupim poskidacu sve sto ima za njega ..biceto uskoro  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
200 aplikacija je malo....
ok, ima par korisnih a ostale su totalno bezveze....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
dobro @Mikele  sad za N70 imamo Bezbroja a koristimo nekoliko, evo ja  koristim na mojoj N70 oko  50 ,,za mene je dovojno da izagu te 50 dovoljno je ... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
dobro @Mikele  sad za N70 imamo Bezbroja a koristimo nekoliko, evo ja  koristim na mojoj N70 oko  50 ,,za mene je dovojno da izagu te 50 dovoljno je ... Smile
Što se može reći u prevodu: nije bitan kvantitet već kvalitet. Smile
No, ipak sam za to da imam veliku mogućnost izbora i manipulacije sa ovim OS-om. Jer tih 50 aplikacija za N70 je probrano iz mora drugih i one predstavljaju najbolju ponudu koja zadovoljava date kriterijume za takav OS. Lako je odabrati 50 aplikacija kada za samo jednu namenu, recimo snimanje razgovora, postoji dvadesetak istih. Iz tih 20 se vrlo lako može odabrati najbolja koja nema beep, koja ne koči i baguje, bla, bla, ali šta odabrati od tih 200 kada jedva ima dve za snimanje razgovora i obe baguju, ili imaju beep?!?
Da ne govorim o specijalizovanim poluprofesionalnim aplikacijama kojih za Symbian OS verzije 7.0, 8.0 .. ima na tone dok se za poslednju verziju 9.1 jedva pojavila jedna vredna pažnje - Argus Remote Surveillance v.4.00.17 demo?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
da ali od tih 50 koje koristis, sigurno ima korisnijih nego kod svih 200 kod OS 9.1
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Slazem de ta ste u pravu vas dvojice ,,ali ja sam rekao da mi je dovoljno da izagu te iste sta koristim sada ,,,svih ti 50 sto imam meni mnogo koriste i smetalo bi mi makar i jednu da fali ,,,ali ja imam nadu i mislim da ce da izagu svi sto ja koristim ,,,
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Samo da napomenem i mogućnost, tj., nemogućnost baratanja fajlovima u samom telefonu i tu famozni zaštitu od kopiranja i pregledavanja sistemskih i drugih foldera. E to me odbija od kupovine ovakvih telefona i stavlja do znanja da treba sačuvati telefone sa starijim Symbian OS-om ako želimo da posedujemo smart phone u pravom smislu reči!
Jedva da se pojavila jedna jedina aplikacija koja dozvoljava baratanje fajlovima koje smo primili preko bluetooth-a i osim @ad_insane niko i nije prokomentarisao istu, što samo stavlja do znanja da nikoga više ne interesuje takav telefon kao "smart phone" već kao uredjaj za prikazivanje i pokazivanje svog statusa ili lečenje kompleksa niže vrednosti.
Kako inače objasniti jednu od najboljih ako ne i najkorisniju aplikaciju koja se pojavila i koja je toliko potencirana i spomenuta sa moje strane, dok s' druge strane - jednog jedinog komentara kako rekoh gore i to od člana koji zna da ceni mogućnosti ovih telefona?!?
Gde su ostali koji su pokupovali ove telefone da nešto pametno dodaju ili prigovore?? Samo mi ovde punimo ovu temu komentarima koji i ne posedujemo ove telefone????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
P.S. od sada sve napade bolesnih ljudi koji leče svoje komplekse na ovom forumu i nemaju veze sa temom - brišem bez upozorenja.
Potrudite se da tako nastavite i bićete mi prvi koje ću banovati sa ovog foruma, pa onda lečite komplekse na drugom mestu! Smile
« Poslednja izmena: 25. Nov 2006, 16:19:00 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.