Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 126766 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
 Smile Da sam znao da ce ovolika frka da se digne oko gluposti, ne bih to ni pravio. Ne znam ni sta sam pravio. Onako, dunulo mi. Smile Nikakva pamet ti ne treba. Uradi par ss-ova, to valjda znas i onda uzmi neki program za pravljenje animiranih gifova, unesi ih i to je to.

Jel ima neko ideju zasto meni ne radi icq preko ovog IM+? Sta jos ima na raspolaganju od multimesendzera? Znam da ih je ranije bilo par i da je ovaj bio najbolji. Sta sada jos vred probati?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Imam problem sa konektovanjem na MSN preko IM+ v 5.62 i windows live msn-a.Non-stop izbacuje server failed.Uspem da udjem na MSN preko IM-a tek posle xxxx pokushaja.E sad da li je do podeshavanja moba tj programa ili mrezhe nm pojma poshto drugar kojem sam instalirao istu verziju uspe da se konektuje odmah iz prvog puta,a on je 063 tj Telenorovac za razliku od mene mts-ovca.Zna li ko u chemu je problem?Napominjem da sam pre mogao da se konektujem vetj iz prvih pokushaja,al' od pre nekoliko meseci netje pa netje.O legalnosti softwera ne treba troshiti rechi Smile

@edit:telefon je N6630
U 90 % slucajeva je do podesavanja fona,jer ti messenger-i zahtevaju internet pristup,a ne wap,a MTS ima 3 APN-A(gprswap,gprsinternet,3Gmondo).Dakle,promeni APN,po default-u je gprswap,a ti upisi gprsinternet,ako bude potrebno,iskljuci i proxy,i trebalo bi da onda sljaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Заувек ултрас!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N70
Imam Nokiju N70.Skinuo sam sa neta mig33,registrovao se tamo i stigo mi je sms da je registracija uspesno obavljena.Dobio sam i neki aktivacioni kod.Gde njega upisujem?Probao sam da se konektujem na mig sa user name-om kojim se kacim kuci na obicnom kompu na msn kao i sa ovim user name-om koji sam registrovao na migu ali nijedan nece da se konektuje.Smile Inace koristim 064 karticu i ukljucen mi je gprs.Jel zna neko u cemu je fora?
IP sačuvana
social share
Бакље горе,песма цигана...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ja sam to sredio na sledeci nacin:kada ti se pokaze to upozorenje,trebalo bi da imas neku opciju "view details" ili nesto slicno(ne secam se tacno,jer sam odavno resio problem),i kad na to kliknes dobijas otprilike neki info o tome koji sertifikat je u pitanju.Onda izguglas pravi sajt,na kome se i nalaze sertifikati koje mozes besplatno preuzeti(ne drzi me za rec,ali mislim da je Equifax u pitanju).Secam se da nisam znao koji da skinem,pa sam vise sertifikata download-ovao,zatim usao u Profimail i - gle cuda,nema vise problema!E,da,moraces da ih skines direktno sa fona,ja sam to uradio preko mini Opere. Edit - mozda i ne moras direktno na fon,verovatno moze i preko kabla ili bluetooth-a.Pokusaj sa ovim sertifikatom,sad sam ga izguglao:  http://www.ocasta.co.uk/cert.html

ček malo , a gdje da stavim ovaj certifikat ...... neam pojma  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Imam Nokiju N70.Skinuo sam sa neta mig33,registrovao se tamo i stigo mi je sms da je registracija uspesno obavljena.Dobio sam i neki aktivacioni kod.Gde njega upisujem?Probao sam da se konektujem na mig sa user name-om kojim se kacim kuci na obicnom kompu na msn kao i sa ovim user name-om koji sam registrovao na migu ali nijedan nece da se konektuje.Smile Inace koristim 064 karticu i ukljucen mi je gprs.Jel zna neko u cemu je fora?
Zar je moguće da ste pokupovali telefone sa operativnim sistemom Symbian i u njih vršite instalaciju Java aplikacija predvidjenih uglavnom za uredjaje koji su samo bazirani na Javi?!?
Toliko programa za četovanje tj., instant messenger-a i vi se zalepili za taj MIG i to samo zato što ste verovatno čuli za par free SMS poruka?!?
Stvarno me ponekad iznenade korisnici S60 telefona svojim korišćenjem istih ... za nekoga definitivno nije Symbian telefon čim u njega trpa Mig33!

Tema o instant messengerima: Pregled "Instant Messengera" za ICQ, AOL, MSN, Yahoo!, Jabber, Google talk!
« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 14:47:58 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Заувек ултрас!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N70
Sorry ne razumem se bash puno u te stvari.Koji mi onda mesindzer preporucujes za N70 da ima ugradjen msn?
IP sačuvana
social share
Бакље горе,песма цигана...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Pa imas temu. Samo klikni i procitaj na provj strani sta pise. Imas nekoliko. Izaberi koji ti se najvise svidja, najvise ti odgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Sorry ne razumem se bash puno u te stvari.Koji mi onda mesindzer preporucujes za N70 da ima ugradjen msn?
Što reče Milisav, čitaj temu na koju sam te uputio!
Ako ti je do mog saveta, onda je to sigurno SHAPE.Services.IMPlus.v5.64.S60v2.FP3.SymbianOS8.1 ili recimo MobileIntTech.Turbo.MSN.v1.00.S60v2.SymbianOS8.1 ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Ciglo, nasao sam neke dve verzije, jednu za 7.1, a drugu za 8.1. Ja na 6630 imam symbian 8.0. Sta da koristim? Probao sam tu 8.1 i prijavio mi je da je mozda nece raditi na mom telefonu, ja sam nastavio i kada sam pokrenuo program, nije hteo da se pokrene. Ovu verziju za 7.1 sam instalirao, ali sa njom je sada problem i dalje sa ICQ-om, pisao sam o tome, ali ovog puta ne stari problem da sagovornik vidi sta ja pisem, a ja ne vidim sta on pise, vec sada cim nesto napisem i pritisnem send istog sekunda se program ugasi. MSN opet radi ok. U pitanju je 5.63 verzija. Da li postoji neki nacin da se telefon iscisti skorz od instalacije? Deinstaliranjem i ponovnim instaliranjem program vec ima podatke o mojim kontaktima i nalozima za MSN i ICQ, sto znaci da su ti podaci negde ostali sacuvani. Znam da je format resenje, ali imam previse programa i previse sam se trudio da ih sve ukomponujem zajedno i sada kada bih formatirao telefon, trebalo bi mi mesec dana da sve vratim u trenutno stanje. Sta predlazes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nastavljamo u temi "Pregled "Instant Messengera" za ICQ, AOL, MSN, Yahoo!, Jabber, Google talk!" ... Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.