Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 127238 puta)
Ucesnik diskusija

Заувек ултрас!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N70
Instalirao sam krekovani turbo msn i stalno mi izbacuje poruku disconnected from msn service!Please sign in again!Ne znam u cemu je fora!:(Ukljucen mi je gprs,otvaranje stranica preko neta radi normalno jedino me msn zeza.Jel zna neko u cemu je fora?064 je kartica.
IP sačuvana
social share
Бакље горе,песма цигана...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
Imam Nokiju N70.Skinuo sam sa neta mig33,registrovao se tamo i stigo mi je sms da je registracija uspesno obavljena.Dobio sam i neki aktivacioni kod.Gde njega upisujem?Probao sam da se konektujem na mig sa user name-om kojim se kacim kuci na obicnom kompu na msn kao i sa ovim user name-om koji sam registrovao na migu ali nijedan nece da se konektuje.Smile Inace koristim 064 karticu i ukljucen mi je gprs.Jel zna neko u cemu je fora?
Zar je moguće da ste pokupovali telefone sa operativnim sistemom Symbian i u njih vršite instalaciju Java aplikacija predvidjenih uglavnom za uredjaje koji su samo bazirani na Javi?!?
Toliko programa za četovanje tj., instant messenger-a i vi se zalepili za taj MIG i to samo zato što ste verovatno čuli za par free SMS poruka?!?
Stvarno me ponekad iznenade korisnici S60 telefona svojim korišćenjem istih ... za nekoga definitivno nije Symbian telefon čim u njega trpa Mig33!

Tema o instant messengerima: Pregled "Instant Messengera" za ICQ, AOL, MSN, Yahoo!, Jabber, Google talk!

ne mogu "ja"da verujem da nisi skontao koja je prednost mig33, po tebi je mana sto moze da se instalira u bilo koji tel sa javom!!! pa nemaju svi symbian!!! svi iz mog drustva imaju mig i ja se lepo dopisujem k700, m55, 3510i, 6630, t610... zar je to lose!!!!!!!!!1 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ne mogu "ja"da verujem da nisi skontao koja je prednost mig33, po tebi je mana sto moze da se instalira u bilo koji tel sa javom!!! pa nemaju svi symbian!!! svi iz mog drustva imaju mig i ja se lepo dopisujem k700, m55, 3510i, 6630, t610... zar je to lose!!!!!!!!!1 Smile Smile Smile
Kakve to veze ima sa tekstom koji sam ja napisao?
Govorim li ja u njemu o S60 aplikacijama za četovanje na kompatibilnim S60 telefonima ili o spemanju zimnice?!' Smile
Ajd molim te, citiraj deo gde sam ja napisao da je mana što može da se instalira u Java telefone?!?
Zar nisam rekao: "....vršite instalaciju Java aplikacija predvidjenih uglavnom za uredjaje koji su samo bazirani na Javi"?!?
Rekao sam da je glupo instalirati Java aplikacije u Symbian telefon ako postoji za takvu namenu Symbian aplikacija ....
« Poslednja izmena: 16. Maj 2007, 17:17:14 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6630 + N95
Ingraal BlueRadar v.1.0 S60 Instalirao sam ovo da vidim kako radi.Lepo nadje onog koga si snimio ali kada iskljucim bluetooth na drugom telefonu i ponovo ukljucim on ga ne nalazi ali mi zato bas uspori tel i jedva se izlazi iz programa.I kada izadjem moram da resetujem tel ne bi li jedva iskljucio blue.Jel neko koristio ovaj program?
A jel neko koristio na n70 BT_jack_(BlueTooth_contacts)?Zaista sam ubacio na motorolu upisani kontakt ali mi je trazio dozvolu,znaci nije mogao bez odobrenja.Nisam probao na drugim modelima...
P.S.Premestio sam pitanje sa teme za N70  Smile
Program pod nazivom Candy  je nešto kao hackovanje pomoću  BT.Znači ako ti dozvoli uparivanje možeš mu isčitati imenik,poruke( i sačuvati u nekom svom folderu na E/ u htm formatu),promeniti jezik (kao ja ortaku - na mađarski -povratak je bio samo igen igen Smile) pustiti muziku.Provereno radi  sa SE K600i i sa onim SE  Sybershotom.Sa Nokiom 6600 i N70 i posle uparivanja ništa se ne dogodi.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2007, 22:48:35 od zoograf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG l5
jel' postoji neki program pomocu koga je moguce slati sms poruke preko gprs-a?
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC U 11
Koja verzija smart setingsa radi na 6600? Ja na N70 koristim MobiFun.Soft.Smart.Settings.v1.14.S60.N70.SymbianOS8.1 ali ta verzija ne radi na 6600  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Proprietary hater

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 79
Zastava Kragujevac
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Nokia E51
Palo mi je na pamet, pošto mi KeyLocker Pro odsvira „klapnu“ kad zaključa fon, da mi na svaki sat i (eventualno) pola sata neki program odsvira "kukavicu" (znate ono na zidnim satovim što cvrkuće na svaki sat). Ima li tako nešto za S60v2? Naravno, samo mi naziv programa treba Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Nepoznat
Browser
NokiaN73-1 3.0638.0.0.1
kako se zove onaj program za N73 sto sa njim preko infra reda mozes da koristis mobilni kao daljinski upravljac za TV,Samsung,Sony . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Zove se .... EI_Niš_3rd_Symbian_os9.1.cracked_by_elborashonPda - daljinac za telefone , avione i ostale skalamerije.   Smile  Smile

Ne postoji daljinski za n73. Još se nije pojavio za symbian os 9.1 telefone.  Smile

P.S. Od sada pitanja u vezi OS 9.1-9.2 telefona postavljaj u ovoj temi :
http://forum.burek.com/index.php/topic,101564.0.html  -Pitanja u vezi Symbian S60 v9.1/9.2 programa samo ovde!
« Poslednja izmena: 20. Maj 2007, 12:56:41 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Kakvi su likovi ovi "slučajni prolaznici" koji prolaze kroz svaki forum za koji su čuli sa nadom da će naći sebi aplikacije koje im trebaju fraj i čak šta više i ne pitaju "da li postoji takva aplikacija" već podrazumevaju da postoje i automatski pitaju kako se zove i traže gde da je skinu krekovanu ...
Alo ... pre kupovine telefona ste trebali da pogledate koje aplikacije postoje za isti a ne nakon kupovine!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.