Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 127488 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N70,6303,K610...
I meni radi appman.
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 6630 + N95
AppMan ga vidi, nego mrzi tebe lepo da tražiš
Pa zašto uvek misliš da nekog nešto mrzi da traži?
Znači kad tek kad neuspem sam da rešim problem postavim pitanje ovde. (baš da nebih dobio odgovor u tom stilu " pogledaj dve strane unazad ... ili ranije " koristi pretragu  koju vam je Kope napravio..".)
Ajde neka neko proba da instalira taj Psiloc Task Manager pa da objasni nama lenjima kako se on reinstalira.
Zato što AppMan ne radi na N70 i nema vajde instalirati ga kako bi neko tebi rešio problem, eto zašto. Ako sam rekao da te mrzi da tražiš u AppMan-u verovatno sam pogrešio - bolje bi zvučalo: "ne znaš gde da tražiš". TaskmanRR.exe je verujem proces koga treba ubiti preko dotičnog programa, ali naravno da nisam siguran jer sigurno neći početi da instaliram aplikacije kako bih pomogao nekome da ih deinstalira ... Smile
Pogledaj pod svim procesima šta ima veze sa Psiloc ili Taskman i kiluj te procese i neće biti problema deinstalirati!
TaskmanRR.exe nigde nepostoji u procesima (niti šta slično -to sam prvo gledao)Postaviću šotove svih procesa uskoro.
"ne znaš gde da tražiš"- tačno zato sam tražio svuda.
A AppMan radi na mojoj 6630 savršeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
A sto onda lepo ne obrises samu aplikaciju preko Xplore-a?Ako nesto i ostane(repovi),u AppMan-u imas i opciju "Installed applications",tu se nalaze i ostaci deinstaliranih app,obrises i ono sto preostane od tog nesrecnog programa,i trebalo bi da je time resen problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 6630 + N95
[,AppMan ga nevidi nikako Xplore isto, jedino se pojavljuje u App. manageru ( Add/Remove ) .
jedino se pojavljuje u App. manageru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Pazi kad ne mogu da verujem da ga nema u C://System/Apps,tj. ako si instalirao na mem. karticu u E://System/Apps?Meni se takodje desavalo da neki program ne moze da se deinstalira,jer radi u pozadini,pa sam ga brisao na ovaj nacin,ako ne uspe preko AppMan-a.Ako je tako,Psiloc-ove app su cak i zeznutije nego sto sam mislio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Pazi kad ne mogu da verujem da ga nema u C://System/Apps,tj. ako si instalirao na mem. karticu u E://System/Apps?Meni se takodje desavalo da neki program ne moze da se deinstalira,jer radi u pozadini,pa sam ga brisao na ovaj nacin,ako ne uspe preko AppMan-a.Ako je tako,Psiloc-ove app su cak i zeznutije nego sto sam mislio...
Pazi kada ja vama pričam da Psiloc kao i većina aplikacija svoje module gura i u E:\System\Programs pa takodje gura i bilioteke u E:\System\Libs ... tu je i recimo fajl pod imenom "00010012.ced" u E:\System\Data ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Sony Z2
Ne mogu da verujem koliko slabo poznajete sopstveni fon!!! -appman. na N70 radi perfekno,ali perfektno!-iza sebe ostavlja vrlo mali broj repova(u zavisnosti od app) kojih se sam mozesh reshiti pomocu bilo kog explorera*
1-ako zelite da obrishete app ona mora biti NEaktivna*da bi to izveli pomocice vam app. "TaskSpy"
2-pre instaliranja bilo koje app. morate znati shta ste sve imali do tada u fonu(nikada ne instalirati 2 i vishe app zaredom jer time gubite kontrolu)
3-nema veze da li su app psiloc-ove ili ne,nego chemu one sluze...(u zavisnosti od app traziti u exploreru)
4-neke app bezObzira na izbor "E" diska instaliraju neke fajlove u "C" disk-iz tog razloga je potrebno znati shta ste imali do trenutka nove instalacije u fonu!*
5-Da li ste uopshte videli koliko "Task Man-Psiloc" ima fajlova????-ova app. pri instal/u preuzme na sebe neke procese koje je do tada obavljao fabrichki softver,shto znaci da brisanje istog nije ni malo lako!-Iako se ucini neaktivnim i obrishe AppMan-om,ostace gomila fajlova koju treba ispraviti da bi vratili fon u prethodno stanje!!!
6-imajte na umu svaki put pri instalaciji app. ,da je mnogo teze obrisati istu nego instalirati!!!!!!!
STOGA,ako planirate da "budzite" fon,olovku i papir u shake,pa da se prepishe kompletan fon iz explorera(uchiti extenzije),pa tek onda instalirati bilo,bilo shta!!!(da bi znali obrisati repove)
7-nabavite neku mem od 64mgb. ,pa onda rokanje novih neProverenih app na "E" disk!!!
8-CIGLO-bash me zanima koja od Psiloc-app,trpa module u "Libs" ?
9-"kill task"-je jedino "ubijanje" koje vam je potrebno za brisanje app*
10-ubacite taj "TaskSpay"-jedna od naj/korisnijih app. vezanih za ovu temu!(mozete pratiti situaciju kao na kompu)
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 02:18:41 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 6630 + N95
Našao sam ga i obrisao na E/Systrem/Install( sa X ploreo-m) Smile.Više se nevidi u App. manageru Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ne mogu da verujem koliko slabo poznajete sopstveni fon!!! -appman. na N70 radi perfekno,ali perfektno!
Da si čitao i ranije postove u temi o N70 shvatio bi da smo davno razglabali o "AppMan" i utvrdili da radi ako se samo on instalira, ali ako postoji gomila aplikacija onda ne radi jer se koči sa nekom drugom aplikacijom i nikome nije ni stalo da utvrdjuje o čemu se radi. Znači, ne radi "perfektno" kao što tvrdiš, već ne radi uopšte ... jedino ako se samo ona instalira prva pa nakon nje proveravaju aplikacija po aplikacija . onda će možda i raditi ali to nikoga ne interesuje da utvrdjuje naročito ako se zna čemu ova služi(da brine o drugim aplikacijama i poništava njihove procese, briše "repove",...) ... Kako će "brinuti" o drugim aplikacijama kada ne može da brine ni o samoj sebi već se koči sa tim drugim aplikacijama?!? To nije bio primer na modelu 6670 i ne verujem da je do tog kočenja(jer imam gotovo iste aplikacije instalirane) već više do verzije firmvera tj., preciznije servis pack-a koji neku biblioteku AppMan-a odbacuje nakon instalacije nekih dodatnih app. koji koriste te biblioteke za FP3... ma ko bi ga znao ...
8-CIGLO-bash me zanima koja od Psiloc-app,trpa module u "Libs" ?
Ona app. o kojoj ovde i raspravljamo. Ako ova aplikacija pored "E" gura nešto i na "C" to bih i naveo, ali nema ničega što bi smetalo i bilo snimljeno na "C", sve se ubacuje na "E", i to sam lepo i napisao...
Ako te interesuje šta gura u "Libs" odgovor je: E:\System\Libs\eCommonLicenser.dll
Citat
STOGA,ako planirate da "budzite" fon,olovku i papir u shake,pa da se prepishe kompletan fon iz explorera(uchiti extenzije),pa tek onda instalirati bilo,bilo shta!!!(da bi znali obrisati repove)
Postoji i modernija i finija metoda koja se zove: otpakuješ .sis na PC-u i u programu tačno vidiš svaki fajl i rutu gde se smešta nakon instalacije u telefonu! Smile
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 16:23:18 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Budi realan,trazi nemoguce.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6645
Zastava Južnoprugaš
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E65
sa kojim mozete da da otpakujete sis fajl sa programom unmakesis Smile za one koje neznaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.