Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 127582 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6630 + N95
Ja sam to sredio na sledeci nacin:kada ti se pokaze to upozorenje,trebalo bi da imas neku opciju "view details" ili nesto slicno(ne secam se tacno,jer sam odavno resio problem),i kad na to kliknes dobijas otprilike neki info o tome koji sertifikat je u pitanju.Onda izguglas pravi sajt,na kome se i nalaze sertifikati koje mozes besplatno preuzeti(ne drzi me za rec,ali mislim da je Equifax u pitanju).Secam se da nisam znao koji da skinem,pa sam vise sertifikata download-ovao,zatim usao u Profimail i - gle cuda,nema vise problema!E,da,moraces da ih skines direktno sa fona,ja sam to uradio preko mini Opere. Edit - mozda i ne moras direktno na fon,verovatno moze i preko kabla ili bluetooth-a.Pokusaj sa ovim sertifikatom,sad sam ga izguglao:  http://www.ocasta.co.uk/cert.html
Sve ponovo radi OK, ProfiMail sam pregazio sa istim - v2.0 (nemenjam ga za drugu verziju kad mu je ovo prvi kiks), ubacio sam sertifikat i nema više onog smarajućeg pitanja.Hvala za link i pomoć. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Nema na cemu,valjda tome i sluzi ovaj forum Smile Smile!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sta reci i napisati a da to vec neko nije napisao

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
Kojim progamom mogu da blokiram stizanje poruka kod 7610  Smile
Hvala unapred!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Kojim progamom mogu da blokiram stizanje poruka kod 7610  Smile
Hvala unapred!! Smile
Baci pogled u ovoj temi: [Pregled S60 aplikacija za zakljucavanje galerije, slika, SMS-a, imenika, prog...]
Btw. jedan od programa koji služi u te svrhe je recimo Smartphoneware.Best.SpamKiller.v1.00 ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
imam problem da povezem 6600 sa pc suite preko bluetooth-a pronadje telefon ali nemoze da se poveze verzija pc suitea je 6.81.13.0
IP sačuvana
social share
b@gira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
imam problem da povezem 6600 sa pc suite preko bluetooth-a pronadje telefon ali nemoze da se poveze verzija pc suitea je 6.81.13.0
I mi takodje imamo problem u tome što nemamo pojma da li imaš neki antivirusni program sa firewall-om koji blokira portove, nemamo pojma koje bluetooth drajvere i koji bluetooth adapter imaš, nemamo pojma u kom stanju ti je komp tj., operativni sistem, šta sve imaš instalirano na njemu što se kosi sa tim portom....
Zašto nikada ne date neki podatak više već očekujete da neko nagadja mesecima ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
ok namoj samo da me bijes  salim se ja n70 uparim  sa pc suiteom ali 6600 nece pa nece
IP sačuvana
social share
b@gira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
moze li neko da mi objasni ovo posto ne kontam ovaj engleski bas nabolje:

Restart ur frnds fone using ur bluetooth

Dear Members IAm Posting A Guide to RESTART UR FRNDS FONE USING UR BLUETOOTH, HOpe You All Will Like It. Pls Reply....

DO U WANT TO PLAY PRANKS ON UR FRNDS?If yes IS UR ANSWER THEN you r in the right place.

Just download the text attchment from below and transfer it ur phone, then copy the text of the attachment from ur phone using the copy feature of s60 phones and rename ur bluetooth name by pasting the text u hv copied. Now switch on ur bluetooth, whenever anybody tries to search nearby bluetooh devices to send files, his phone will restart . This process will go on and on if he tries to send u files. So just call ur frnds and silently switch on ur bluettoh and when they try to send files to each other their phone will restart. JUST ENJOY THE ENIGMATIC BEHAVIOR OF THE PHONE .
Right ###### the attachment and select "SAVE AS" OPTION

Works on all bluethooth enabled phone.

You Can Also Type Your Name In The Bluetooth Name But Remeber Do t Carefully Cause 1 Mistake Or Any Space This Will Not Work.
Attached Files

regards

kad bih ovo samo provalio uhhh
ali mi je engleski slabija strana
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 6630 + N95
Kako obrisati-reinstalirati  pSiloc-ov Task Manager koji se vidi u App.Mmanageru  a inače se nepojavljuje ni u instaliranim aplikacijama ni u procesima ni u open fajlovima.Pilikom remova ide ono pitanje   Smile "Close all applications?" što znači da negde radi u pozadini.Kako ga naći, ubiti pa izbaciti?  :-kKoji me đavo tero da ga i probam Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 23:26:55 od zoograf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Bravo
@zoograf Pazi kad,bas iz razloga sto sam cuo da su za_ebane,u fonu nemam niti jednu instaliranu Psiloc-ovu aplikaciju Smile!Trenutno mi pada na pamet jedan nacin:instaliraj AppMan v1.04,idi na opciju 'running applications",naci ces medju njima i taj task manager,lepo idi na "close" i posle toga deinstaliraj nezeljenu aplikaciju Smile!Ispravka - ako si ovo vec pokusao,ostaje ti varijanta da rucno obrises program preko Fexplorer-a,Xplore-a ili nekog drugog file manager-a koji imas.
« Poslednja izmena: 14. Apr 2007, 00:48:40 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.