Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanja u vezi Symbian S60 v6.1/7.0/8.0 programa samo ovde!  (Pročitano 129241 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ocu da znam zasto mi mp3 i melodije budu razvuceni (usporeni) kada ih dobijem sa nekog mobitela, dok su sa pc-a sasvim uredu?! to me zanima!
Jednostavno ne bih znao precizan odgovor. Verujem da je do toga kako su te odredjene pesme konvertovane, ali nemam precizan odgovor. To se i meni dešavalo da se recimo odredjene numere jedva "vuku" tj., usporene do besvesti u odredjenim mp3 plejerima i to je bila činjenica. Recimo i to da ako se pokuša reprodukcija u nekom drugom mp3 plejeru iste zvuče normalno..... Btw. uglavnom "se vuku" pesme koje su mono i imaju nizak sample rate, možda je i do toga...
No, jedino su iste numere lepo zvučale posle formata telefona. Znači, ako te i dalje dave pojedine numere jedino što bih ti preporučio je format telefona i verujem da onda ne bi trebalo da budu "razvučene" ma dobijao ih preko bluetooth-a iz drugog telefona ili slao preko bluetooth-a ma kako već sa PC-a!
Kako iz inbox da prebacim i zadrzim MP3...??? u tel.. Nokia 3650 ..? da li ko zna da mi pomogne..?
inace sam instalirao exsplorer  1.51  ima INBOX  ima kopy/paste  ali tamo gde prenesem fajl ne vidi se.?? sa exsplorera se vidi.. a u sam direktorijum gde sam preneo se ne vidi..??? naglasavam kroz exsplorer se vidi..??
Kako to očekuješ da ti neko pomogne kada nisi napisao tačno ime direktorijuma u koji si ih preneo iz "inbox" foldera koristeći FExplorer,.... nisi napisao da li si ih preneo u neki direktorijum na memoriji telefona ili na mmc kartici ..... i šta ih u stvari "ne vidi", o kom se to mp3 plejeru radi?!? Da li si to pokušao iz "galerije" ili iz nekog dodatnog mp3 plejera koji si naknadno instalirao u telefon, i kako ...

Što se tiče formata i ostalog, tema koju treba obavezno pročitati: [Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!] .....
« Poslednja izmena: 31. Jan 2007, 17:01:23 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 3650
Citirani autor: ZocaM na Danas u 13:02:42
Kako iz inbox da prebacim i zadrzim MP3...??? u tel.. Nokia 3650 ..? da li ko zna da mi pomogne..?
inace sam instalirao exsplorer  1.51  ima INBOX  ima kopy/paste  ali tamo gde prenesem fajl ne vidi se.?? sa exsplorera se vidi.. a u sam direktorijum gde sam preneo se ne vidi..??? naglasavam kroz exsplorer se vidi..??
Kako to očekuješ da ti neko pomogne kada nisi napisao tačno ime direktorijuma u koji si ih preneo iz "inbox" foldera koristeći FExplorer,.... nisi napisao da li si ih preneo u neki direktorijum na memoriji telefona ili na mmc kartici ..... i šta ih u stvari "ne vidi", o kom se to mp3 plejeru radi?!? Da li si to pokušao iz "galerije" ili iz nekog dodatnog mp3 plejera koji si naknadno instalirao u telefon, i kako ...

Što se tiče formata i ostalog, tema koju treba obavezno pročitati: [Kako pravilno odraditi Back-up i Formatiranje Symbian telefona!] .....

Bilo gde bilo koji direktorijum.. znaci ni na kartici mmc  ni na tel. memoriji.. jednostavno nema MP3  ...?? sem na plejeru tu se vidi i tu je vidljiv... im jos i to moj tel uopste nema "GALERIJU"  ... ?? jednostavno je nema./?
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 4s
Alo jer mi to neko obrisao post sa pitanjem!!!!!!!!!!  Smile :Aj mi preporucite neki reminder za 6630,koji ima alaram i radi i kada je telfon ugasen.....alo brisac smirela  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Bilo gde bilo koji direktorijum.. znaci ni na kartici mmc  ni na tel. memoriji.. jednostavno nema MP3  ...?? sem na plejeru tu se vidi i tu je vidljiv... im jos i to moj tel uopste nema "GALERIJU"  ... ?? jednostavno je nema./?
Pa ok., star je to telefon sa OS verzijom 6.1 koji i nema generičku podršku za mp3, zato sistem i "ne vidi" mp3 pesme.
No, ako pesme vidi Mp3 player i reprodukuje ih, onda u čemu je problem?!' Koliko sam shvatio, ti recimo gurneš lepo Mp3 pesme iz "inbox-a" na memorijsku karticu primera radi u E:\Sounds folder i tu u tom folderu mora FExplorer da vidi te fajlove i njihov naziv. Još je dobro što ih vidi i Mp3 player koji koristiš ... jedino mi nije jasno kako si ih ti to tražio(kojom aplikacijom) kroz telefonsku memoriju i memorijsku karticu, pa ih nisi video?!?
Alo jer mi to neko obrisao post sa pitanjem!!!!!!!!!!  Smile :Aj mi preporucite neki reminder za 6630,koji ima alaram i radi i kada je telfon ugasen.....alo brisac smirela  Smile  Smile  Smile
Ja nisam obrisao sigurno, ... 100 puta smo spominjali ove programe ... sastaviću ti neku listu ako neko pre ne odgovori!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
bobahajduk, postajes bezobrazan..... ja ti nisam obrisao post ali verovatno je obrisan sa razlogom....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ocu da znam zasto mi mp3 i melodije budu razvuceni (usporeni) kada ih dobijem sa nekog mobitela, dok su sa pc-a sasvim uredu?! to me zanima!
danas sam bas prebacio jednu pesmu u .mp3 formatu sa sony ericsson-a k300i za bi ga preko bluetooth-a prebaci na neki siemens i ja slucajno danas da prebacim melodiju zvona i naletim na tu pesmu kad ona razvucena, ja kasnije proverim tu pesmu u ultra MP3 radi bez problema, neznam koji joj je vrag, istu tu pesmu sa kompjutera prebacim super radi i kao rington i pri reprodukciji. Znaci da je ovaj soni erikson nesto zabrljao tamo Smiley

sastaviću ti neku listu ako neko pre ne odgovori!
ipak bolje da ti sastavis, jer si najbolji u tome  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 4s
Izvini ali nije obrisan sa razlogom,jer se ti nebi nervirao da ti neko brise postove?Ako ti ne ja DA......Ma daj samo neki koji radi provereno,da me slucajno nezajebe neki put.....pa da vristim  Smile  Smile  Smile Dok nisam provalio koliko je sra*** ovaj genericki na kalendaru ispalio sam se par puta
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2178
Zastava Srbija, Sjenica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 5
Nije me duze vreme bilo,ima li sta novo rajo?  Smile Smile Smile
O cemu je rec? Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2007, 21:36:22 od darkNight »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Izvini ali nije obrisan sa razlogom,jer se ti nebi nervirao da ti neko brise postove?Ako ti ne ja DA......Ma daj samo neki koji radi provereno,da me slucajno nezajebe neki put.....pa da vristim  Smile  Smile  Smile Dok nisam provalio koliko je sra*** ovaj genericki na kalendaru ispalio sam se par puta
Možda je gereška i do foruma i niko post nije obrisao, ne nerviraj se bez razloga. Desi se da neki post ode bez ikakvog razloga, ..... pogledaću baš recycle jer tamo neki tvoj post ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ja bas sad gledao u recycle-u i ne mogu da nadjem.....
bobahajduk, sto nisi pogledao prvo da li ti je 100% obrisan post, tako sto ces ga tamo naci, pa ako jeste tamo, onda bi jedino imao pravo da napadas nekog od moderatora??????  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 86 87 89 90 ... 190
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.